LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
2.7.07 09:16
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.7.07 09:28

Zuzajdiku, tos me pobavila................nastesti rozvod se nekona :-D

A to s tou plosinou..... no aby na vas nekdo nezavolal policii :-D

Jinak zdravim, dnes jsem opet mela krec v lytku, svine jedna

Mino, nam nausnicky kupuje moje mati, no jsem zvedava co to bude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
2.7.07 09:28

Krasny ranko tehulky :)
tak se hlasim po narocnem vikendu…tedy snazila jsem se to docist, ale vy jste tak ukecany :D :D

Vitam novou tehulku :D

Mino ty boticky jsou uzasny…jen doufam ze tak rychle ty nase miminka neporostou a nebudou je hned potrebovat…
No a nausnicky jsou rozkosny…tatka (dedecek) taky chtel kupovat novy, ale ja bych ji chtela dat svoje miminkovsky…jsou s ruzovym kaminkem :D :D a moc se mi libi..

Zuzajdiku hezky zacatek tydne :wink: no ale vypada to na happyend a jeste k tomu vesely :D

To ja zjistila, ze jsem zapomnela podepsat listek na penize, a asi po hodine jsem se dostala na spravnou pani na socialce az do Brna…a ta rikala, ze zkusi zjistit jestli je nejaka moznost, aby mi penize prisly tenhle mesic…tak uvidim … no holt za blbost se plati

Napoly ja se taky hadala s Kubikem a mohla za to prozmenu jeho matka a moje blbost, vypenila jsem…ale pak jsem se po 4 hodinach sla pritulit a rekla ze mne to mrzi a uz semnou zasejc mluvi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.7.07 09:34

Napoly Raveno, tyhle stavy mivam taky obcas, ale ja uz nepenim, nejak poslocham jednim uchem a je to.......

My meli vcera romantiku :-D I postelovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.7.07 09:35

No, s tou policií mě to taky napadlo.. V podstatě jestli to dobře dopadne bez mé účasti, tak bych měla být dost naštvaná, protože ten byt je výhradně můj a manžel ho nemá v občance ani jako trvalý pobyt. To znamená, že pokud se tam dostane, tak se tam takhle může dostat úplně kdokoliv. Není ještě napsaný dokonce ani na zvonku, jen na schránce uvnitř. To jsem fakt zvědavá… No co, jsem ale advokátka, tak jestli na něj zavolají policii, třeba ho z toho nějak vysekám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.7.07 09:38

Zuzajdiku, kazdopadne dej vedet vyvoj situace...........a kolik let je za vniknuti do ciziho objektu ? 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.7.07 09:40

Zuzajdíku ale to zastupování by měl mít hoooodně drahý :lol: :lol: navrhuju doživotní vynášení odpadků a mytí nádobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.7.07 09:42

To je „Porušování domovní svobody“ a můžou za to být až dva roky nebo peněžitý trest. Já bych volila peněžitý trest ve formě nových botiček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.7.07 09:43

Jo takhle boticky????? Nejsi moc narocna :-D ZE Mino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.7.07 09:44

Míno, je to neskutečný, ale on to nádobí fakt denně myje. Já mám exém, takže nesmím. Je mi jasný, že doživotně to nevydrží, ale jinak slušný, ne? :wink: Jsem hrozně napnutá, kruci, ať už zavolá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.7.07 09:45

Katko je měkká,je vidět,že je čerstvě vdaná :lol: Když teď vím co by za to mohl dostat,tak bych k tomu co jsem navrhovala ještě přidala 2 roky zákaz vycházek a otrocké práce v ložnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.7.07 09:48

Jo Mino hlavne ty prace v loznici.............. a ne jen kdyz ON chce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.7.07 09:51

Teda holky, vy z toho máte takovou srandu a já tady tak trpím :twisted: Mám strach mu zavolat, aby se třeba nelekl a nespadl z té plošiny :lol: :lol: Vůbec nejsem schopná pracovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.7.07 09:54

Holky mám výsledek:

Je to zdravá holčička!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.7.07 09:56