Poradna duly
Jana Čurdová
kikijo, urcite to bude ok. ve 4 tydnu to jeste ani nemohlo doputovat do delohy, takze je v poradku, ze na UZ nic nebylo. muj dr. rika, ze to je ted prokleti tech citlivych testu, ze holky maji pozitivni testy driv, nez je mozny neco videt na UZ, a pak jsou zbytecne vydeseny. ale uplne te chapu, ja jsem to pri tom podezreni na mimodelozni v nemocnici taky prvni dva dny orvala - a ctvrty den bylo mimi v deloze
.
Nejdřív pro Kikiju - i mě se podařilo zachytit tak ranné těhu,že po dvakrát na UZV dr.nic neviděl. Naštěstí mě nenervoval žádnou Riou,ale dali jsme tomu ještě týden. Říkal,že je vidět v děloze vysoká sliznice a že to je dobré znamení. Při extrovce ta sliznice tak vysoko nedorůstá. A nakonec se i potvrdilo,že jsem otěhotněla někdy kolem 20.dne cyklu.
Kikijo,kdybys byla mimo,tak věř,že už by na UZV viděl rozšířený vejcovod. Věřím,že jsi prostě jen málo těhu a ty testy jsou teď tak citlivý,že zachytí těhu brzy. Držím palečky!
Napoly na UZV jdu hned po příletu - 23.7.,ale to je ten velký. Asi to je to samé jako genetický,nebo to je něco „spešl“ ![]()
Adel středa tu je coby dup, a určitě i ty napíšeš jen samé dobré zprávy - protože jsme všechny matky jak se patří chovné ![]()
Míno - tož to já nevím, jestli je to něco spešl, ale asi jo
Já mám vždycky něco spešl ![]()
Já jsem se ptala svýho dr na ten velkej UTZ a na to mi řekl, že když mám v poho amnio, tak se to nemusí…že to podstatný pak udělá on
změří, zváží (
), kompletně prohlídne ať je jistota, že je prcek v pořádku ![]()
A na ten genetickej si mě pozvali za špitálu, tak nevím…teda ne, že by mi to nějak vadilo vidět prcka dvakrát po sobě
A ještě mi přišlo, že po porodu chtějí vzorek placenty nebo čeho - prý kvůli zdokonalování biochemie ![]()
Kikijo - mě byla vidět dutinka někdy kolem 6+ něco..takže buď v klidu ![]()
TAk ja cele odpolko makala na postylce- obrousila jsem stary lak a pak lakovala znovu, fuska
Kikijo, neplas...... na UZV je videt az od 1000jednotek, takze mas cas
ka-tka píše:
TAk ja cele odpolko makala na postylce- obrousila jsem stary lak a pak lakovala znovu, fuskaKikijo, neplas...... na UZV je videt az od 1000jednotek, takze mas cas
Takže taková domácí kutilka, jo?
![]()
Taky bych něco kutila..už se asi pustím do výroby toho košíku ![]()
![]()
Tak to už ti teda nezávidím
A to budeš jenom lakovat nebo nějak barvit?
NApoly, ono je to asi 30 let stara palanda, je to masivni smrk. ale lak uz je strasny, takze obrousim a opet nalakuji......... se picnu
NAvic, musim to delat kdyz je Vlada pryc, aby malej mohl spat se mnou v loznici ![]()
Vy jste ale šikulky,to já se naučila doma dělat,že nic neumím a tak se ode mě nic takového nečeká.
už se nějak dlouho neozvala Luli ![]()
Mám trapný dotaz,budete prát na mimi úplně všechno - tedy myslím i tu rychlozavinovačku a fusak ![]()
Mino, ja neprala zavinku, bo mi ji koupila az kdyz jsem prisla z porodky a hned jsem zavinula.........
a fusak jsem taky neprala........ dite je v nem oblecene, v te zavince taky, nevidela jsem duvod… asi jsem spatna matka ![]()
Ka-tko - tak práci ZDAR
![]()
Míno - no vidíš
to mě nenapadlo…ale tu rychlozavinovačku asi jo..a ten fusak prcnu do čistírny…nebo fakt nevím…hele, koumalko, on to zase tak trapnej dotaz není ![]()
No já právě nevím jak to prát,aby to pak nebylo jak když to vytáhnu krávě z huby
Mino ten emitex combi se pere dobre.......... vubec nevypada ze byl prany, nezmolkuje ten fleece. ale ja to prala jen jednou
A zavinka???? ja mela rychlozavinovacku na suchac a ta po x pranich uz je jeta...........vyblednuta a taky jsem asi 3× presivala suchac
Dobrý večer, tak jsem dnes byla zase na plavču a na druhé lekci kurzu pro matky telátka - dnes jsme brali kojení, musím říct, že ve škole už jsem měla těch přednášek plné zuby, ale tohle mě hrozně bavilo.
Taky jsme si od manželových rodičů dovezli koš na mimouška, je to takoý ten obdélníkový, proplétaný bužírkou místo proutí, takže na pohled žádná bomba, ale je už vzorně odrhnutý Savem (manželova mamka byla sestřička na dětké klinice, takže úchylka - vše udržuje sterilní
, ale tady mi to fakt nevadí). Už se těším, jak na něj našiju krásný kanýrkový povlak ![]()
Já to asi Katko hrotit nebudu,jen ať si malá zvyká .Vyperu oblečky,osušky,povlečení a stačí.
Zuzi Sofi dostane košík na kolečkách po roční sestřence,takže prakticky nový. Měla jsem ho kdysi i u kluků,takový příšerný,ale byl k nezaplacení. Každýmu ho proto doporučuju ![]()