Poradna duly
Jana Čurdová
Ježíš Míno, ta zavinovačka do autosedačky je naprosto úžasná. Já si od kamarádky asi koupím modrý zimní fusáček do autosedačky.
A fusak do kočárku? Jsem ráda, že ten řešit nemusím, protože mám ještě modrý po Martínkovi (a vlastně i po mým bráchovi
) a jelikož čekáme chlapečka, pravděpodobně koupíme ten x-lander modrý. A to do toho můžu strčit i ten fusak. Jupí, jupí ![]()
Napoly, ten kočárek sice není můj favorit, ale myslím, že určitě suprově poslouží. A ta otáčecí rukojeť je super ![]()
mino, jdi do toho bezovyho, ten bude vypadat dobre ke vsemu, u te cervene bys nemusela trefit odstin. a ten bezovej je fakt k sezrani…
akorat muzes jeste popremyslet, jestli nekoupit - kdyz mas pak teplej fusak - spis ten tenci, koukala jsem, ze maji i letni verzi. ale ty zase nejsou tak pekny ![]()
teda vy jste me tady tim svym hledanim vybavicky tak zblbly, ze uz zacinam taky
, a to pritom skoro nic nepotrebujem - vybaveni mame po aje + mam od kamaradky jeste pujcene oblecky po jejim ted dvouletem synovi, aby ten nas „jarda“ nemusel chodit v ruzovem ![]()
a dokupovat budeme uz jen drobnosti, no teda drobnosti, treba ten monitor dechu
. no ale koukala jsem, ze caryfuk ma babysense za 3.399 http://www.caryfuk.cz/…babysense-ii , tak do toho asi pujdem, caryfuk mam odzkouseny, ze jsou solidni.
a taky si chci koupit babyvak, uz mam vybrany od pechu - http://www.caryfuk.cz/…7890/babyvak .
a pak jeste chci nejakej peknej kolotoc nad postylku (u aji pri tech vydajich mi to uz prislo jako zbytecna polozka) a hrazdicku, protoze tu pujcenou jsem uz kamaradce vratila, protoze budou mit dalsi mimi.
Adel, ten babyvak je super.
Nepřemýšlela jste některá o těch uvazovacích šátcích na mimčo?
martasku , ja jsem o satku premyslela, ale nakonec zvitezil ten babyvak. protoze tam potrebuju soupnout dite hodne rychle a rychle ho zas vyndat, a preci jen ten uvaz chvilku trva. nevyhoda vaku zas je, ze to mas jen na jednom rameni, ale to mi neva, ja to nechci na zadny velky chozeni, spis to chci na doma, kdyz budu chodit zezdola nahoru k aje do pokojicku, pujdu veset pradlo apod., nebo tu mame par kramu, kam se nedostanu s kocarem (bohuzel zrovna jedna bezva zelenina, kde je par schodu a desne malo mista)… zkratka kdyz budu potrebovat mit volny ruce. a taky doufam, ze se v tom prckovi bude v klubicku dobre zbavovat prdiku, ze ho soupnu do vaku a budem se houpat na balonu. tak si to maluju, kdo vi, jak to bude
.
míno - šikulka..díky ![]()
Marťásku - když si chlap něco vezme do hlavy, tak je to horší než ženská…a myslím si, že Filípkovi se v něm bude jezdit parádně
A ten tvůj " šampión" je taky super ![]()
Zrovna jsem se dívala po těch vybavených postýlkách a zjistila jsem, že mi to vyjde líp, když to koupím zvlášť - nebo přinejhorším stejně..ale to už si můžu vybrat povlečení sama
A taky jsem narazila na kojenecký balíček od Aventu - 2 malé lahvičky, 2 větší, 6 dudlíků a ještě cosi a za necelých 800Kč…tak do toho asi půjdu - aspoň nemusím vybírat každé zvlášť a nebude v tom takový zmate..co myslíte?
Ségra si šátek koupila,dokonce pilovala i techniky vázání a nakonec nic nepoužívala. Mě to taky nějak neláká. to je ale snad jediný,jinak mám pocit,že až se vrátíme z dovolený vyrabuju všechny obchody
![]()
Marťas,tek kočárek je opravdu povedený,se nedivím,že tě chytl za srdíčko.
Jdeme si udělat oheň a večeři-opéct buřtíka/y ![]()
Napoly, Avent je super a myslím si, že je to i dobrá cena.
Já jsem Martínkovi kupovala jen Avent, bohužel se mi podařilo ho i 2× ztratit ![]()
Adel, s tím šátkem máš pravdu. Asi bude ten vak lepší. A ty ceny za ty šátky jsou taky šílený ![]()
martasku, kocarek je krasnej! a ta tyrkysova je fakt smrncovni! akorat mi prijde, ze tu plosku na „odkladani“ nozicek ma nejak uzounkou, deti moc takhle nechtej mit nozky u sebe a vzorne sedet (aspon ta moje potvora ne, ta by urcite strkala nohy do kolecek…). ale jinak se mi libi moc a ma paradni kola.
adelina77 píše:
martasku, kocarek je krasnej! a ta tyrkysova je fakt smrncovni! akorat mi prijde, ze tu plosku na „odkladani“ nozicek ma nejak uzounkou, deti moc takhle nechtej mit nozky u sebe a vzorne sedet (aspon ta moje potvora ne, ta by urcite strkala nohy do kolecek…). ale jinak se mi libi moc a ma paradni kola.
Nad těma nožičkama jsem nepřemýšlela, ale myslím si, že to nebude snad velký problém. Když jsme vybírali ten kočár, tak jsme taky koukali dost na cenu (ten náš baráček nás trošku vycucává
) a tenhle si myslím, že je za solidní cenu. Stojí 10.000,– a k tomu sporťáku je taky super nánožník v ceně.
MArtasku ten kocarek je super
Vitam Kamm ![]()
Jo krece v lytkach................berou me kazdou noc a to se dopuji magnezkem. dr. rikal, ze pokud se nezkracuje cipek a netvrdne bricho je to OK
Bolesti zad...........mam sprajclej nerv v zadnici, chodim s obtizema, co krok to ston, fakt parada, dnes jsem nafoukla gymball a zacnu to nejak resit, vcera jsem si dala horkou vanu, jediny efekt bylo kkopajici dite a boule na brichu ![]()
A vic si nepamatuji
Vecer se jeste ozvu
Kačko, tak ty bolesti zad, tak to mám úplně to samý. Taky zkusím balon. Dneska mi ho přivezou. Nad vanou jsem taky přemýšlela a za ty boule to stojí, ne? ![]()
dobre ranko! tak koukam, ze jsem tu prvni. to nase zvire dneska vstavalo v pul sesty
, takze uz mam pul dopoledne za sebou
. ale vy asi jeste vyspavate, ale jo, tak si to uzijte, dokud muzete.
adelina77 píše:
dobre ranko! tak koukam, ze jsem tu prvni. to nase zvire dneska vstavalo v pul sesty![]()
, takze uz mam pul dopoledne za sebou
. ale vy asi jeste vyspavate, ale jo, tak si to uzijte, dokud muzete.
Adelino, vitej v klubu nespavcu.,......... malej poprve prisel v 5.20, tak jsem ho dala zpatky do pelechu a podruhe v 6.10 to uz byla konecna
Jdu do Tesca na slevy..........
jee, katko, tak to me tesi, ze v tom nejsem sama
. no nastvala me potvurka jedna, ale rikam si, az bude to mimco v noci vzhuru co dve hodiny, tak ze budu na tohle vzpominat, jak skvele jsem se mohla vyspat ![]()