LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
29.6.07 18:07

Dostane růžový ponožky :lol:
Dík za ten odkaz na ty pohárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.6.07 18:09

No samostatne je to docela palka..........ale ja je mela u odsavacky, a ted uz jen dokoupim ty vetsi asi......nebo i mensi, kazdopadne je to skladne a vydrzi to vice nez jen 4 pouziti, jak pisou v navodu.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
29.6.07 18:42

raveno , ono to je psany spis jako reklama :wink:

katko , ja jsem si prave rikala, jestli to jako myslej vazne, ze jen na 4 pouziti, to by se pak docela prodrazilo :roll: . da se to myt v mycce? (ja jsem hrozne zpohodlnela a jiny nadobi uz nekupuju :wink: )

mino , jak to ze jeste nemaj ty vysledky? kdys na tom vlastne byla? ja byla minulou stredu a predbezny vysledky budou pristi stredu, takze presne 14 dni a driv ani nemam volat. a ty konecny dokonce az 16.7. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.6.07 19:02

Adel ja tomyla v mycce a v pohode............akorat 1 poharek se pokazil, ale ne myckou, opotrebovanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
29.6.07 19:10

a co se na tom pokazi? jako ten zavit, ze to prestane tesnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
29.6.07 19:17

Holky, tak vás po dlouhé době zase zdravím!!!

Dnes jsem se rozloučila se školou a začala jsem si užívat klïdu!!!!! A tak jsme konečně začali řešit ten kočárek a asi to vypadá na CASUALPLAY C4! Dnes jsem ho zkoušela v prodejně a byla jsem úplně nadšená! Ve čtvrtek jsme procházeli Olomouc a všechny kočárky co měli, jsme zkoušeli. No a tenhle se nám zdál nejlepší! Ale ta pálka......!!!!!!!! BRRRR!!!
A hned jsem koupila tričenko…oranžové, takže neutrální barva!!!

JSem snad poslední, kdo ještě neví pohlaví?????? Já už taky chci… :twisted:

Jinak holky, supr přehled o věcičkách!!!! My prvorodičky se necháme poučit!!!!! Takže raďte dál!!!!

Míno, ty výsedky až v pondělí??? No napínavé, jao malé gatě :lol: Ale zato to bude s dobrým koncem! Kdyby něco byo, už by volali!!! Jo a botičky jsou suuuuupr!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.6.07 19:22

Praskl mi, to nebylo nic se zavitem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
29.6.07 19:39

Adel byla jsem na tom přesně před dvěma týdny,ale už jsem to zkoušela volat tam teď ve středu a řekli mi,že je to brzy,nejdřívce v pondělí,úterý. No,tak jsem to jen tak kdyby náhodou opět zkoušela i dnes.

Holky,já jsem vždycky večer nafouklá jak ten gymball s největším průměrem. Čím to sakra je. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
29.6.07 19:42

Holky, mě to nepočítá týdny…poomooc!!! A to bych měla být 19 týden!!! Hečččč!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
29.6.07 20:18

Holky, JSME DOMA :potlesk:
Jsem tak rozrušená, že nevím, odkud mám začít :nevim:
Ale pobavila jsem se s tím náklaďákem :lol:
No, takže jeli jsme do toho obchodu a měli tam úplný…NIC!!! Tak jsme tam vybrali gaťátka a odkráčeli. No já samozřejmě hubu nafouklou…Tak jsme jeli nakoupit do Globusu - tak jsem šupla do košíku jedno bodyčko - a že se tomu mýmu lenochovi už nikam nechce, tak že pojedem domů, že na to je ještě čas!!! Tak jsem zas jak papuč nasedla do auta a bulela…No CÍŤA…Tak se nade mnou slitoval a jeli jsme ještě do jednoho ( zuzi, jak je Asco ). A tam jsme okukovali kočárky, zkoušeli a vozili…až se nám tatínek do něho tak zamiloval, že než jsem držela v ruce 2 pididupajdy, tak on byl s kočárkem u pokladny 8)
Takže shrnuto :arrow: máme jedny gaťátka, 1 bodyčko, 2 dupajdy a 1 kočárek :dance:

Ale bohužel ho máme v provizorním úkrytu, takže fotku hodím během víkendu :wink:
DOBRÝ, NE :?: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
29.6.07 20:54

napoly , na tebe je spoleh, ty vzdycky pobavis :lol: :lol: :lol:
teda na to ze jste zacali jednema katatkama a nakonec jeli domu s kocarkem, to je fakt slusny :wink: . ale dovedu si to predstavit, ten muj taky nerad neco vybira, a kdyz uz se mu neco libi, tak to proste neresi, vezme a jde :wink: . tak nam aspon prozrad, co je to za kocarek, prosim prosim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.6.07 21:02

NApoly jakou karu mate????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
29.6.07 21:11

adel - jenže to nebylo tím, že by se mu nějak nechtělo vybírat…ví, že se najdou ještě v Olmiku obchody s kočárkama, ale on byl z něho tak unešenej…Hned jak jsme tam vlezli, tak šel rovnou k němu..a to se mu tak často nestává…
Ka-tuš - tady je jeden, ale my ho máme šedo-stříbrnej…večer dám fotku - už je vytaženej, abych tatina pustila na net :lol:
 www.online-bazar.cz/…kocarek-aro/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
29.6.07 21:21

Jééé,Napoly,ty se máš že už máte kočárek :! To se tedy asi vyplatí nafouknout papulu v pravou chvíli,taky to vyzkouším,děkuju za návod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.6.07 21:27

NApoly, teda ty jsi drzka..........ale u nas natahnuti papule zabira jak kdy :-D

DOufam, ze budete s karkou spokojeni...........a hlavne Filipek

Jdu si dat vanu............priserne me bolej krize. mate to taky????? Musim se nahrat

Jo a hlasim mam 0,5 kilo navrch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital