LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1347
30.6.07 11:11

Ahoj kamm3…jasně že můžeš. Stačí jenom napsat pár info o sobě a můžeš se zapojit do toho našeho koloběhu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
30.6.07 11:20

Míno, to je přesně ono, jediné nad čím u Cortiny váhám, jsou ta kolečka. Jinak se mi ten kočár hrozně líbí. No, ještě si to musím rozmyslet. Jinak je fakt, že ten JANÉ jel perfektně, jely jsme po hrázi podél řeky ve vyšlapané trávě a hlíně a úplná pohoda.
Petule, no jo, jasně, Uherské Hradiště. To je tam, co jsou zdarma kurzy pro těhule.. S tou Olomoucí jsi mě zmátla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
30.6.07 11:22

to jsem ráda :) takže jsem ročník 82, svobodná, znamení rak, je to druhé těhu, první bylo neúspěšné. termín porodu mám 21.11., příští utz je 9.7. nevíme jestli holčička nebo kluk, asi se necháme překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
30.6.07 11:57

Kamm3 , vitej! :D
Napoly , gratuluju ke kocarku :! jste vy to ale silena rodinka :lol: - pockej, co se ti narodi 8)
Petule , mne metrik od vcerejska taky blbne, tak snad to neni nase chyba :roll:

Hele holky, chci se zeptat, mam posledni cca 3 tydny v noci desny krece v lytkach. Pritom dost piju, i vitosky papam, i B i Mg, cili uz fakt nevim co vic… Netusite prosim???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
30.6.07 12:03

Krisulko, ty křeče prý bývají v druhém trimestru normální…já je mám taky, zejména v noci. Ale dá se to vydržet…já bych radila podradit se s doktorem, ten Ti řekne co a jak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
30.6.07 12:30

Ahojda Kamm. Vítej. Konečně se k nám připojíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
30.6.07 12:34

Krisulko, tak o těch křečích nevím, takže ani neporadím, ale myslím, že je to normální.
Mě zase strašně berou záda, zkusím si hupsnout na balóně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
30.6.07 12:52

tak krece jsem v prvnim tehu mela taky, stejne tak i bolesti zad (obojimu moc nepridavalo sedavy zamestnani, kdy jsem celej den sedela u PC). na nohy radim pokud to jde, behem dne je davat nahoru (a mozna zlehka i v noci, pokud mas polohovaci rost), a urcite bych si magnezko nedavkovala sama, ale zeptala se dr. treba ho potrebujes vic, krisulko.
co ale na bolesti zad , nevim, jedine snad chodit plavat, co nejmin sedet nebo stat (blby rady, co :wink: ?)

kamm, vitej!

holky, ktera z vas chtela tu barevnou postylku ? ja jsem prochazela novinky v ikey - a maji tam takovou blaznivou modrou :wink:
http://www.ikea.com/…cts/10115996
a vypada i dost sikovne, ze se da pak ta jedna bocnice dat uplne pryc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
30.6.07 12:58

petule s tim fusakem - jestli se ti tam ditko vejde, zalezi na tom, jaky fusak si koupis :lol: . pokud nebudes do hlubokace chtit vylozene teplouckyho beranka, tak vezmi rovnou fleece/sustak combi 3v1 (s tim nejdelsim nastavcem miva delku kolem 110 cm - treba emitex, dr. a pod.) a pouzijes ho jak v nejmensi verzi do autosedacky, tak do hlubokace, a pak prodlouzenej dalsi zimu na sportak nebo golfky (ten spodni dil byva vevnitr pogumovanej, coz u toho rocniho ditka ocenis). my jsme tenhle nastavovaci pouzivali jeste i letos v zime (aje byly v unoru dva roky a meri k jednomu metru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
30.6.07 15:05

teda, kačeny jedny! místo toho, abyste byly rády, že na Vás myslím i v noci, tak máte keců… :lol: :lol: :lol: :P
No já u toho kočárku MÁM přehazovací rukojeť - HEČ :! :!
Tož to všecko vyfotím a hodím do galerky, jelikož jsem jelito a nechápu, jak to dát sem 8)
Včera jsem ten povoz ještě zkoušela a úplně jsem nadšená, fakt!
Zuzajdiku - jo, přesně tam to je..a myslím, že jsem tam viděla i tu cortinu…ale jané tam byl určitě. A je to obchod, kde si to rovnou můžeš i odvézt :wink:
krisulko - že ti ta pusina neupade, sprosťajdo jedna :lol: :lol: :lol:
kamm3 - tož vítaj :-) a jenom k tomu překvapení - to už tu bylo - a pak z UTZ byly takový fotečky, že bylo po překvápku :lol: :P

Ženský, já se tak těším…teďka půjdem okouknout ten fusak a ještě nějaký pičovinky, další měsíc bychom se měli „čenžovat“, pak dokoupit zbytek a můžem v klidu rodit :P :lol: :potlesk:
Ale pěkně nám to děvčata utíká, co? Vždyť už je ČERVENEC (skoro :wink: ) :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.6.07 17:09

Ano,ten fusak Emitex combi se mi taky mooooc líbí ,příjde mi i praktický a určitě do něj půjdu- letošní zimu použiju tu zkrácenou verzi a příští (to už bychom měli capkat) se přidělá ten spodek. Ještě váhám,zda k tomu koupit i tu rychlozavinovačku do autosedačky,přeci jenom dost cestujeme a asi bych ji používala i když bychom jeli jen po nákupech - myslím tuto http://www.emitex.cz/view.php?…

Vítám Kamm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
30.6.07 17:15

míno - ta je kouzelná, že? Pro tu jsem rozhodnutá na milion% a pro ten fusak taky.

Jo a už jsou fotečky kočárku v galerce…zkoušela jsem je dát sem, ale jsem na to tele :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
30.6.07 17:24

mino , je rozkosna! akorat nevim, jestli bych si vybrala barvu - libi se mi moc ta bezova, ruzovoucka, svetlounce modra… ja jsem skoro radsi kdyz nemam moc na vyber, tezko se rozhoduju. no ale asi ta bezova, ta je fakt povedena. jestli jezdis autem hodne, tak do toho jdi, ona nebude tak tepla jako ten fusacek, tak ji uzijes i na jare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.6.07 17:27

Kočárek Filípka od Napoly:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.6.07 17:35

No to jsem chtěla slyšet,že ji mám koupit :lol: Těch barev je takový výběr,že z toho jde hlava kolem. Fufak Emitex jsme si už prohlídli přímo v obchodě a vybrali jsme celočervený,ale u této zavinovačky nevím,buď ta béžová a nebo zase červená. Ale i té je tam asi tři odstíny. :roll:

Zkoušela jsem opravit metřík,ale nejde. Tak musím udělat jiný od jiného provozovatele.

Taky jste dneska tak lenivý :?: My odpoledne stihli zajet jen ke tchánovcům (na hřbitov) a už se oba zase válíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí