LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
2.7.07 09:56

Mino gratuluji!!!!!!!!!

Ja mela porad nejakou vidinu slysinu, ze to bude chlapecek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
2.7.07 09:59

MINO TAK TO JE SUPER !!!!! GRATULACE :-) :-) :-)

Zavidim, ze na tu princeznu mas razitko…ja doufam ze mi to ve 30tt na poslednim UZ nezmeni…ze pan dr mel dobry oci :D :D

Jo a Vikous uz kopal i teticku a tatinka…uplne mi skakalo bricho :D :D

Zuzajdiku fakt ty botky jsou malo…trosku pritvrd :D :D :D ale musim uznat ze je vynalezavy…to mi mame taky bezpecnostni zamek, ale ze vnitr se tam klic dat neda…je tam bezpecnostni cudl :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.7.07 10:01

Raveno, přivedla jsi mě na geniální nápad: nalepím zevnitř na zámek žvýkačku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.7.07 10:04

Holky my mame taky bezp. dvere protipozarni a kdyz zabouchneme a nechame vevnitr klic, tak mame smulu................musej je cele vyndat, nebo co..........nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.7.07 10:06

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
2.7.07 10:14

mino, gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
a zavidim, jezis, ja se ty stredy nedockam :evil:

tak a ted teprve zacnou nakupovaci orgie, vid :lol:

zuzi, vyborna story, jsem fakt zvedava na rozuzleni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
2.7.07 10:28

Adelino, děkuju,ž e máš o mě takovou starost. Ale jak to tak vypadá, opět se něco pos.alo a mám to asi mimoděložní. V pátek se na uz zatím nic neukázalo a hcg je jen 760. Takže buď ovu proběhla později a tím pádej i těhu je mladší nebo to je prostě mimoděložní. Zítra budou vysledky z páteční krve a 9.7.znovu uz. No jestli mě dřív neodveze manža do nemocnice s křečema :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.7.07 10:47

Holky, právě volal tchán - manžel už je v bytě, huráááááá :! :! :!
Až zjistím podrobnosti, barvitě popíšu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.7.07 11:35

Tak se to teda podařilo, Tatra s vysokozdvižnou plošinou nacouvala k našemu domu, podařilo se jí nezlomit žádný stromek, manžel přelezl do okna (bez jakéhokoliv zjišťování vlastnictví, atd. :( ) a klíče vytáhl. Borec za to chtěl tři kila, manžel mu dal pětistovku. Ten bezpečnostní zámek prý stojí 1200,–- jen ta vložka a stejně nejde odšroubovat, musí se zničit celý. Navíc nám nejdou ani vy:,–(it ty dveře, mají nějaké chrániče na pantech. No, co by člověk pro bezpečnost neudělal, že :wink: ? Takže to asi bylo nejlevnější řešení, i když jistě to ještě nevím, protože ta Tatra při manévrování trochu ťukla takové staré auto, co tam stává před domem, tak ještě musíme na vrakovišti sehnat sklíčko na blinkr. No fakt radost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
2.7.07 11:55

** Míno** ,
obrovské gratulace :dance: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
2.7.07 12:47

Čau holky, tak se konečně zase hlásím :D Byla jsem ted nejaká líná, a to i co se týče internetu… Všechno jsem dočetla ale ne všechno si pamatuju
Míno gratuluju :D :D :D :D
Kikijo a jak dlouho jsi asi tak těhu? Mě když totiž dělali test na hcg tak jsem měla 560 a rovnou mi řekli, že je to těhu, i když na utz v té době ještě nic vidět nebylo. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
2.7.07 13:12

kikijo, dobre to dopadne, urcite!

teda holky to dite mi dava zabrat (no vlastne obe :wink: ). aja ted nejak v lete najela na brzky vstavani, a ja s tim mam docela problem - neusnu totiz pred pulnoci a tak vstavat v sest nebo driv je pro me sileny. (a bude jeste hur, v minulym tehu jsem pak mela obracenej rezim, v noci byla vzhuru, usnula k ranu a spala do obeda :roll: ). no a aja po obede rekla, ze pujde spinkat, ale ze u ni musim sedet, nemohla jsem si lehnout, a ja u ni sedela hodinu a pul :evil: , nez zabrala. teda tak jen doufam, ze pak s braskou nebudou mit presne obracenej rezim, protoze ja jak se nevyspim, tak jsem protivna az to hezky neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
2.7.07 14:32

Ahoooj, holky!!!

Míno , obrovská gratulace…teď můžete vklidu odjet a užívat si zaslouženou dovolenou!!!!! A neboj, v Řecku mají docela dobře zásobené zlatnictví, tak třeba bude úlovek i tam!!!

Zuzajdíku , to si mě pobavila…hned jsem si vzpomněla na náš odjezd na dovolenou v Řecku, kdy jsme si takhle zabouchli klíče…naštěstí kufry byly už s náma na chodbě. Ale samozřejmě jsme se pohádali, kdo za to může!!! Naštěstí naši byli velice ochotní a vše zařídili, než jsme se vrátili…jinak nevím, nevím!!!!

Ty fusaky jsou fakt super! Asi do nich taky půjdeme! Už se těším na nákupy!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
2.7.07 16:17

Míno - :dance: :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :-) :-) :-) :srdce: :srdce: :srdce:
GRATULUJEM :! :! :! :! :! :! :! :!
Jak ti příjde dopis s výsledkem, tak si tě nejspíš pozvou ještě na genetickej UTZ… :lol:
Zuzajdiku - :lol: :lol: :lol: tak to je síla :wink: Ale hlavně, že to dopadlo tak, jak to dopadlo 8)
Kikijo - neboj se…však to oba zvládnete :srdce:

Dneska jsme byli na procházce :arrow: koupili jsme váhu a miláček zjistil, že váží fakt moc :lol: :lol:
Takže bude každým den malá procházka :P
Ka-tko - teda, ženská jedna :twisted: Takže bylo muchlování, jo??? Že se nestydíš to tady před některýma (náma-zarostlýma :lol: ) psát!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
2.7.07 17:09

Hildo, no tou dobou když mi dělali +.hcg, tak jsem byla nějakých 4+0 :?: na uz nic nebylo, a teď v pátek jsem byla zase a to jsem byla 5+4 myslím, no a taky nic neviděl. Bráno podle ms. Hcg bylo jen 760.
Takže mi ho nabrali znovu a čekám až budou výsledky - zítra nebo pozítří :roll: mají tam dovolené, tak to dlouho trvá :?

Jinak je taky šance, že ovu proběhla fakt později, protže jsem mu říkala o špinění 20 a 21 DC a říkal, že to je ovu, tak fakt nevím. Kdyby to tak bylo, tak je to fajn a vše je ok.

Ale depky mám z toho pěkný, pořád se pozoruju, jestli mě nebolí břicho a tak-samo, že bolím-už jsem z toho na Chocholouška :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí