LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
1.7.07 08:28
ka-tka píše:Jdu do Tesca na slevy..........

teda ja jsem nejak mimo - je nejaka velka letni akce ci co? nejak ted letaky nesleduju, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.7.07 08:30

Adel maji 70 procent na hadry.................tak jdu kouknout co na nas zbylo :-D

Treba budou i pliny v akci, kdovi,...............rozhodne letaky k tomu nejsou,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
1.7.07 08:34

jee, ze by meli i slevy na detsky oblecky? no, dobrej tip, diky, to budu muset taky omrknout. tak uspesny lov :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
1.7.07 09:43

krásné ránko přeju :) a tobě katko úspěšný lov, u nás v tesku nic moc, tak snad pořídíš líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.7.07 10:03

Tak to my vstávali v devět :D a snídani si udělali na zahradě,páč je nádherně :!

Potřebuji poradit,v Tescu prodávají prý dva druhy jednoráz.plen-jedny stojí za prd a ty druhý jsou dobrý. Který jsou který :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
1.7.07 10:09
.Mína. píše:
Tak to my vstávali v devět :D a snídani si udělali na zahradě,páč je nádherně :!Potřebuji poradit,v Tescu prodávají prý dva druhy jednoráz.plen-jedny stojí za prd a ty druhý jsou dobrý. Který jsou který :?:

mino, mas stesti, ze te nemuzu po drate(bezdrate :wink: ) prastit, to se dela takhle provokovat??? :evil: :twisted: :roll:
v devet uz jsem mela skoro dovarenej obed :wink:

plinky tesco jsou pry dobry ty fialovy, ale to vim jen z doslechu, my je nepouzivali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.7.07 11:03

Adel ale zase kdo dlouho líhá ten h…o mívá,takže my zas nemáme navařeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.7.07 12:19

Mino ja pouzivam tesco pliny

Modre- jsou igelitaky, cena kolem 179 ua balik v akci cca 140KC
A fialove jsou papirovky, ty davam ja, jsou fakt suprove..............stoji 259 za balik a ve slevach za 199

No nakoupila jsem
Sobe nocni kosili za 60Kc- teda spise trikona spani, ale moooc hezke
Tehotenske triko od Litexu s 3/4 rukavem za 288KC! Fakt krasne, slevza ze 600

Jitce 3× overalky krasne za 245, sleva ze 350
2× puncosky Loana slevnene z 159 na 53KC- krasne ruzove

Bohuzel na Jenika nic hezkeho nebylo, ale neva, neco mu poridime v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.7.07 12:40

Katko děkuju za info.

Objednala jsem si z Litexu těhu oblečení,mají příjemné materiály. Jen doufám,že mi to dojde včas a né měsíc před porodem (protože s tímto mám s nima spíš špatné než dobré zkušenosti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.7.07 12:52

No svagruse taky objednala v tehu a poslali ji jen 1 triko, jinak nebyli schopni dodat, tak to pak zrusila :-D

V tom tescu maji i litex tehu veci, ale jenom trika a pak asi 1 typ leginsu a kratasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
1.7.07 16:01

katko, dobrej nakup :wink: . u nas v tescu tehu veci nemaji, nedavno jsem se ptala. i kdyz je fakt, ze jsem se ptala jen ve dvou tescach ze tri (fakt mame tri, docela sila na sotva stotisicovy mesto…).

no, musim vam napsat jaka jsem hrozna matka. tatinek z vlastni iniciativy uvaril caj pro aju i pro me, no tak jsem zajasala, napila se - a vyprskla :evil: . on nedopatrenim ty pytliky prohodil, a do adelciny konvicky udelal muj silnej cernej caj a do ty moji bylinkovej caj pro mimina :roll: . blee. ale kdyz to tak vezmu, tak jsem fakt desna - chudakovi aje vysvetluju, jak je ten jeji cajicek vybornej, a sama bych ho nepila :wink: … ale ona je v tomhle uzasna, fakt ty zdravy caje pije a chutnaj ji, nevyzaduje zadny dzusiky a jupiky apod. akorat jsme teda museli par techhle napoju koupit, aby mela ty lahvicky s obrazkama, co maji ostatni deti, ale obsah ji do toho muzeme nalit jakykoli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
1.7.07 17:26

mino, tys myslim uvazovala o videochuvicce? narazila jsem na tenhle obchod: http://www.detske-chuvicky.cz/

jinak tu zavinovacku do autosedacky maj akcni na krteckovi - http://www.detskezbozi.com/…ej-strana-2/ za 549.- (ale nevim, kolik stoji primo u emitexu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
1.7.07 19:05

Dobrý večer holky, tak dnes jsem kromě upečení jedné buchty neudělala zhola nic. Měli jsme schůzku s architektem, v pořadí je náš druhý a dle prvního náčrtu projektu zřejmě definitivní, vypadá to, že snad na jaře začneme stavět. V důsledku toho jsem se včera definitivně rozhodla, že se vykašlu na studium (kdysi jsem to tady už řešila, je to druhá škola, navíc se budu vždycky asi živit tou první, takže o nic nejde). Bojím se, abych si za deset let neřekla, že mám sice dvě školy, ale nějak jsem si nevšimla, jak mi vyrostly děti. Pak jsme byli u manželových rodičů na oběd, bylo smažené filé s kaší - to zbožňuju, ale hrozně nerada dělám, takže paráda:) No a teď se povaluju na sedačce, prohlížím zase na netu kočárky a netěším se na zítra :cry: Musím zas do práce. Ale mám odpoledne další díl těhulkovského kurzu, zase plavání a tentokrát pokec o kojení, tak jsem zvědavá 8O Hrozně se těším na dovču..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
1.7.07 19:23

Adel děkuju za ten odkaz na chůvičky,už tam mám jednoho favorita a posílám odkaz na tu rychlozavinovačku za ještě lepší cenu http://www.detskydum.cz/ - autosedačky-příslušenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.7.07 19:39

TAk mi manzel oznamil, ze mam setrit jinak kocarek nebude :-D

Toz budu jak skrt............nedam ani korunu :-D 8) :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí