Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a neocenitelna hracka u nas byla Hrazdicka!!!!!!! Doporucuji, staci uplne obyc s vymenovacima hrackama......
Adelin mne zacla automaticky tykat..nedavno mi tak nejak divne nabidla, at ji tykam, ale ja to odmitla, proste takhle si lip drzim odstup, preci jen se hur rika jdete do prd…nez jdi do prd… a nechci si tykat s nekym koho nemusim a navic to bylo kdyz si vsimla ze Kuba mymu tatkovi tyka … Tchan je v pohode u nej mi nevadi naprosto nic, jenze je chudak silenej podpantoflak
S nasima je to jiny ty jsou hrozne v pohode a Kubikovi nabidli tykani hned ze zacatku a poradne to zapily ![]()
dotaz kde se da koupit ten mic??? nikde jsme to nevydela?
katko, a ona ti tyka nebo si vykate oboustranne? mne by vyhovovalo, kdybychom si vykali, ale takhle mi to je neprijemny. a uz vubec nevim, jak je oslovovat, presne jak pise jarouch, nerikam jim nijak. a jak se bavit s nekym, koho ani nevim, jak oslovit? babicko a dedo mi nejak nesedi, protoze se vidime jen parkrat do roka a jako baba a deda moc nefunguji.
Raveno, já mám ten míč z lékárny, ale mohli by ho mít i v obchodech se sportovními potřebami.
Adel tchyne i tchan mi tykaji
Raveno gymball, bebo proste balon koupis v jakemkoliv hypermarketu, mivaji akce i za 149KC, nebo pak ve zdr. potrebach, ale tam jsou jine ceny, a kvalitka asi stejna.........
Maji 3 velikosti od 55, 65, 75 cm.........podle vysky. ja mam 164 a mic je 65
raveno , v te cervencove betynce je stranka o ceskolipske porodnici ![]()
stejne to je ale zvlastni, jak kazdemu prijdou uzitecne jine veci. katko, ja bych bez kojopolstare posledni mesice tehu poradne nespala a hlavne po porodu bych se nerozkojila. pro me naprosto nepostradatelna vec
, jinak me bolely desne zada. kojeni vleze mi neslo vubec, prvni mesice jedine v sede s kojopolstarem a nohou podlozenou stolickou
. az po dvou mesicich, kdy aja trochu vyrostla a nemusela jsem se k ni hrbit, jsem se naucila kojit kdekoli a bez polstare.
hrazdicku jsme meli pujcenou, super vec, jak rika katka, nejlepsi uplne obyc, hlavne aby se tam daly obmenovat hracky.
Adel, mne jak to neslo v porodce, tak jsem ho nekupovala.......ono sme vtedy pocitali docela kazdou korunu, po rekonstrukci bytu, a tehda to byla jeste palka cca 800Kc, navic jsem potrebovala odsavacku, tak jsem zainvestovala do Avent ISIS a jsem spokojena
Ahooooj!
Holky moc diky za ty tipy na veci
jsem si to pekne stahla a az nastane sileni a shaneni, budu vedet, kde se inspirovat ![]()
Co se tyce moji skoro-tchyne, nejradsi bych ji odstranila!!!
takze tak. Taky mi od zacatku tyka a ja ji vykam a menit to nehodlam - leda ze by mi ona zacla vykat ![]()
Nazdárek,
tak jsme se vrátili z Prahy,potřebovala jsem nějaké nákupy. O výsledky jsem zkoušela volat,ale prý nejdříve v ponděli - ach jo,napínaj ![]()
Koupili jsme malý nádherný botičky - nešlo odolat a taky zimní komplet. ![]()
Koukám,že jste řešili vykání-tykání. Tak my to asi máme nejjednodušší - já už nemám komu vykat/tykat a mého přítele moje matka a otec (teď jsem jim řekla hodně slušně) poznat nechtěli. Takže vlastně aspoň není na co si stěžovat ![]()
Co se týče kosmetiky - jak je to v Lípě Raveno zjistím,ale něco dávají.
A teď prosím o nějaký odkaz na stránky,co to jsou ty příkrmové kelímky.Jsem totálně out.
Ahoj holky,
na chvilku Vám sem zase vlezu …
Adelin, Napoly, moc vám díky , jsem ráda, že jsme to taky zvládli, Napoly, moooc blahopřeju k výsledkům, doufám, že se dočkám téhož sdělení, to samé přeju i Adelin
. Podpora od Vás, že jste to teď taky prodělaly, mi fakt moc pomohla, ještě jednou dík ![]()
Jo a gratulace k chlapečkům ![]()
Holky, Adelin říkala, že Vám v listopadu pohlaví miminek vychází na přání, tak ať je to i tak i dál a doufám, že na nás v prosinci se taky dostanou vysněný miminka ![]()
Mějte se krásně, I.
PS: Míno , u nás to vypadá na Honzíka
(taky jsem se musela pochlubit
)
Trochu jsem přehnala velikost
obrázku. Jinak pro Ravenu jsme botí postavila na ten gymball.