LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
28.6.07 19:49

teda napoly, ty uz fakt roupama nevis, co bys pro zdravi svyho ditete udelala, vid? boura, basti vlasak :wink: :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.6.07 19:55

Napoly teď už ti asi chuť na vlašák nezkazím,ale dneska mi volali z OHESu,že má Kubík salmonelozu. A já si mám vzpomenout co jedl někdy před dvěma týdny :roll: (kdybych si ten výtěr v úterý nevyřvala,tak bysme na to nikdy nepřišli :! ). Teď už se z toho dostal a tak nás čeká po dovolené jen kontrolní výtěr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.6.07 20:01

Uf, tak jsem dočetla.
NAPOLY - :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :-) :-) :-) :-)
Adel a Marťásku - gratuluju k chlapečkům. :lol: :lol: :lol:
Já jsem byla dneska na KO, a řekli mi, že dr je odvolaná na důležitou operaci. Tak jsem jela domů, pak jsem ji volala a mám přijít za 14 dní, příští týden máme obě dovolenou. Marťásku - příští KO 12.7.
Okna nám vyměnili, bylo to hustý, nakonec to místo jednoho dne dělali dva dny. Dneska odpoledne mi přišla ta paní co mi uklízí a dala to všechno do pořádku. Ten prach byl hroznej, myslím, že se ho úplně zbavíme až po dalším úklidu.
Asi vyrážíme zítra dopo po vysvědčení na Lipno a zůstaneme tam celý příští týden :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
28.6.07 20:02

Adel - to v překladu znamená utužování kondičky již v útlém věku :lol: :lol: :lol:
Míno - no, tak na jednu stranu je to dobrý vědět ( sice pozdě…)…ale na druhou stranu - jak se to říká - :-) si to přebere :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.6.07 20:36

Jo jo,Napoly,teď už je to spíš k prdu :lol:

Miiri tak si to hezky uži,přeju krásný počasí a pa pa,my se vracíme 20.7., tak pak vás budu tak dva dny dočítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
28.6.07 20:40

Holky, nakonec jsme nic moc nekoupili, jen každý sobě jedny boty - já zlaté pantoflíčky, mnažel turisťáky. Ale něco jsem objevila:

http://www.newlife.cz/index.php?…

Co vy na to? Zítra to asi půjdu koupit.. Chtěla jsem mrknout, jestli není na netu levnější, ale není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.6.07 21:00
zuzajdik píše:
Holky, nakonec jsme nic moc nekoupili, jen každý sobě jedny boty - já zlaté pantoflíčky, mnažel turisťáky. Ale něco jsem objevila:

http://www.newlife.cz/index.php?…

Co vy na to? Zítra to asi půjdu koupit.. Chtěla jsem mrknout, jestli není na netu levnější, ale není..

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
28.6.07 21:08

Ka-tuš - já jsem se do téhle věcičky totálně zamilovala :huban: :huban: :srdce: :srdce:
Míno - a kdy, že nás to opouštíš??? :cry: ( :potlesk: )
Zuzajdiku - my se zítra jedem kouknout do Impactuck - je to v neředíně takovej sklad. Jsou tam značkový věci, co v zahraničí už „nefrčí“ a pro prcky, tak to jedu okouknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.6.07 21:11

No kdybych nemela ten emitex, tak ho kupuji taky

holky, co myslite tenhle?
http://www.spuntik.cz/…381_col1.gif /> nebo tenhle??
 http://www.spuntik.cz/…381_col3.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
28.6.07 21:16

NAPOLY, to zní zajímavě… Kde to tam je? V kolik tam jedete? Ať vím, kdy podáš zprávu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
28.6.07 21:21

Ka-tko - já bych byla asi pro ten druhej…i když upřímně musím říct, že se mi ten kočárek moc nelíbí :nevim: U nás jich jezdí strašně moc a připadá mi nějak maličký a nízký
Zuzajdiku - no to nezáleží na mě 8) Ale počítám, že tak po obědě - ve 14 - 15 hod :lol: ale každopádně hodím fotečky protože tam určitě něco koupíme…taťóšek se těší a to je dobrý znamení :wink: :P
jo a je to úplně vzadu na konečné, jak je tam ta vyhlídka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.6.07 21:24

NApoly, tak pak dej vedet. treba nam to jeste budes pak prodavat :-D

Jinak je to Janecko, maly rozhodne neni, minuly tyden jsem je okukovala nazivo a tak vim, ze jdu do nej...... vis jakou praci mi dalo ukecat Vladu aby pustil zilou????? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.6.07 21:26

Napoly mě se tahle zavinovačka taky strašně moc líbí,mám ji připravenou na seznámku. A odjíždíme příští pátek :lol:

Katko budeme mít stejný fáro pro mimi,jen s tím rozdílem,že kupujeme odstín stylon. A ty máš dilema v barvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.6.07 21:28

Jo uz jen barvu vybiram

Ta marine je moc hezka, ale jak jsou u sportaku nozicky, tak je to nejak pogumovane a vypadalo to mastné...... a ta cervena je krasna, fakt nevim..........ono se asi obe hodi i pro kluka, no musim to do srpna rozlousknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.6.07 21:29

Tak já zas bych byla spíš pro tu první varientu,pokud chceš vybrat jen z těch dvou - je to přeci pro holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí