Poradna duly
Jana Čurdová
Napoly mám upřimnou radost.
GRATULUJU
Já to asi kolem poledního taky zkusím. Dnes je to 12.den - kurňa to už by taky mohli mít ![]()
A případně se zmatláme rychlýma špuntama všichni ![]()
hele, kam nam ta napoly zmizela? my se tady radujem a ona nikde
. tak bud to bezela sdelit jeste na BC nebo uz je na nakupech pidivecicek ![]()
Napoly běhá po Olomóci a září štěstím ![]()
Mě tak nahlodala,že jsem si tam teď volala a ještě je nemám,prý určitě pondělí,nejpozději úterý. Jak se znám,zkusím zavolat ještě teď v pátek ![]()
Aaaaaahojte dievcatka,
teda vy ste strasne ukecaneee. Jeden den absencie urobi to, ze nestiham docitavat, hihi ![]()
V kazdom pripade gratulujem ku kontrolam, amniam, pohlaviam a ako tak vidim , tak dievcatka uz veduuuuu. ![]()
My sa nevieme nejako dohodnut ako sa nas malicky bude volat.
Ale mne ja paci:
Jakub, Matej, Matus a Robin a este Viliam, Tak dufam ze moj drahy nevymysli nejake divne ine meno, xixixixi.
Aj kombinacia Jakub Viliam nie je zla, ale zase moj drahy nechce dve mena, fnuk a mne sa to taaaaaaaaaaak paci
.
Takze som si chcela urobit to blikajuce cudo co tam mate aj vy, ale este nemozem, hihi.
Martasku, dalsiu kontrolu mam az 23.7 + ultrazvuk, okrem toho este krv na cukrovku a krv na krvny obraz, ale to este neviem kedy. To si musim dohodnut.
Napoly OBROVSKÁÁÁÁÁÁÁ GRATULACEEEEEEE
![]()
já ten kamen co ti spad ze srdce taky slyšela
![]()
Ahoj Těhulky,
jsem zpět od doktora. Vše je v naprostém pořádku
Myslela jsem, že to bude překvápko, ale doktor mi udělal moc zajímavé fotky. Posuďte samy ![]()
Roztažené nožičky
Baf
teda martasku, to se fakt neda prehlidnout
!!!
tak gratulujem ke chlapeckovi ![]()
ahojky, jsem tady…
Musela jsem k DR pro lístek na peníze a nahlásit výsledky
Ale už mu tam přišly…
A mě zrovna teď taky - VE VŠECH HODNOCENÝCH BUŇKÁCH BYLA NALEZENA NORMÁLNÍ CHROMOZOMÁLNÍ KONSTITUCE ODPOVÍDAJÍCÍ ZDRAVÉMU PLODU MUŽSKÉHO POHLAVÍ
![]()
Holky, ale víte, jak mě to teďka láká už kupovat pidihadříky
No vidím to ještě na jednu návštěvu města
![]()
Marťásku - do seznámku prosím doplnit 10.7. genetický UTZ a pak 16.7 KO…ten genetickej je prý doporučenej…
Jo a gratuluju ti k „překvapení“…
A ještě jsem Vám chtěla moc poděkovat za to, že jste nám drželi pěstičky…fakt to MOC pomohlo
![]()
Martasku tedy pro mne to byla detektivni prace
ale prvni obr uz je mi jasnej jen na tom 2 nic nevidim:( asi je to tim ze mi pindiky nemame
GRATULACE a uz zas vyrovnano
Mino taky bych zkusila volat v patek…ale uvidis budes mit stejnou zpravu jako Napoly jen stim ze konec bude… plodu zenskeho pohlavi
![]()
Jeee vy uz vlastne brzy budete mit rodinnou seslost s prekvapenim ![]()
Napoly tak to mas dobry pindika vam uz nikdo neodpare…Mne obcas jeste napada jestli nakonec nebude Kubik v ruzovem
![]()
Nooo urcite se jeste projdi do mesta zaslouzis si odmenu za ty nerviky!!!!
Luli tak si udelej blikatko na vsechny jmena co mate na seznamu
mne se libi vsechny…ale asi nejvic zajimavy mi prijde Viliam a Matej!!! Z tech bych vybirala ja…
Napoly, obrovská gratulace ke skvělým výsledkům
Supééér
![]()
Tak Adel? Kdepak se couráš
![]()
A dneska má ko ještě Jarouch ![]()
** Seznámek **
Těhulky kaccherie nar.82, vdaná, TP podle PM 18.10. , ko 17.7., těh. 23+6 , holčička Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 28.6.těh. 22+5 holčička Viktorka Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 28.6., těh. 22+3 chlapeček lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 22+1
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , těh. 22+1 holčička Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , ko 1.8., těh. 22+1 chlapeček Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 21+5 chlapeček Honzík Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 21+5 holčička Jituška Zuzajdik nar.80, ryby, vdaná, TP 5.11. , těh. 21+2 chlapeček Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko 16.7., těh. 20+5 chlapeček Filípek Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 20+4 holčička Sofie Gabriela Luli nar.79, rak,vdaná, TP 10.11. , ko +UZV 23.7.,těh. 20+4 chlapeček Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , UZV s manžou 13.7., ko 18.7., těh. 20+1 chlapeček Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 20+0 holčička Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 19+6
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko po amniu 16.7., těh. 19+1
petule26 nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , UZV 12.7., těh. 18+6
Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , ko 27.6, UZV 2.7., těh. 18+6 překvapení Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 12.7., těh. 18+2
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , UZV 23.7., těh. 18+2 holčička Sofie
holčičky : chlapečci = 7 : 7 překvapení 1
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let