Poradna duly
Jana Čurdová
Kikijo -
![]()
Jsme ti drželi pěstičky už od začátku
Jůůů, takže budeš zakladatelka BŘEZŇÁTEK 2008
![]()
Marťásku - vůbec se nestresuj…a ten průjmovej stav si šetři, až budeš trpět opakem
Držíme ěstičky..a ty na mě zítra taky mysly, ju??? ![]()
Napoly, promiň asi jsem něco prošvihla. Jdeš zítra k doktorovi?
ne ne, ale budu volat na výsledky z amnia
Tak doufám, že už tam budou ( můj DR má totiž od čtvrtka dovolenou, tak by to chtěl vědět)
NAPOLY píše:
ne ne, ale budu volat na výsledky z amniaTak doufám, že už tam budou ( můj DR má totiž od čtvrtka dovolenou, tak by to chtěl vědět)
No tak to móóóc držím palečky.
A věřím, že se tady zítra obě z vesela sejdem
![]()
napoly, martasku, taky se zitra pridam
. bohuzel zatim bez vysledku z amnia (ty bunky liny se nedokazou namnozit rychlejc
), bude to „obyc“ kontrola, ale porad lepsi nez zadna, ze jo
. doufam, ze mi dr. rekne, ze mimi je uplne v pohode, voda ze se doplnila a taky se domluvime na terminu velkyho UZ.
Tak Adel, i na tebe zítra budu myslet
Zítra bude určo pro nás všechny dobrej den ![]()
Adel - jsem asi mimo mísu, ale JAKÝ BUŇKY SE NEDOKÁŽOU NAMNOŽIT RYCHLEJC
![]()
preci ty z plodovy vody mimca, aby z toho neco zjistili, tak se to musi v laborce namnozit. a to trva min. 10 dni, spis 14-16.
existuje jeste nejaka rychla metoda za 48 hodin na jinym principu, ale ta se da pouzit jen cilene na urcitou vadu, ne komplexne na vsechny.
Marťásku, už jsme chytřejší
![]()
Což by znamenalo, že když to bude zítra 19 dní od „zákroku“, tak už by mohli mít výsledky, že??? JUPÍÍÍ
![]()
tak jsem vam to holky nasla
: „Odebraná plodová voda se zpracovává v cytogenetické laboratoři. V plodové vodě jsou rozptýleny buňky pocházející z plodu (z kůže, dýchacích cest atd.), a tyto buňky se po odstředění vody na:,–(í na speciální živné roztoky (tzv. média), kde se nechávají množit, až dosáhnou vysokého počtu. Poté se složitým způsobem zpracovávají, a výsledkem je mikroskopický preparát s chromozomy plodu, který se hodnotí a dává se závěrečný výsledek. Celý proces trvá asi 3 týdny, a nedá se podstatně zkrátit. Část plodové vody se odesílá na biochemické vyšetření AFP, který je důležitý pro diagnostiku rozštěpů páteře a břišní stěny.“
Kikijo - děkujeme za informace, moc jsem na tebe myslela a hrozně moc ti to přeju.
![]()
Holky budu držet palce na kontroly a NAPOLY - určitě bude všechno v pořádku, doufám, že bude výsledky vědět, ať už máš klid. Hned dej vědět!
Míno - kočárek bude asi ve finále Jané Slalom a asi šedooranžový, manželovi se ten modrý nelíbí, nechápu, ale budiž. Fusak ještě barvu nevím. Dneska jsme totiž zkoušeli Cam Cortinu a než jsme sundali sporťák z podvozku, tak jsme se zapotili my dva i prodavačka. Hlavně u přehazování lůžka a autosedačky potřebuješ obě ruce, kdežto u Jané to zvládneš jednou.
No a byli jsme na Zličíně v Puntanele, koupili jsme pár pidi věciček, dupačky a bodýčka a čepičky a tak za pouhých 2600,–Kč. Tak si manžel koupil aspoň Haribo medvídky, aby mu to nebylo líto
![]()
Holky, jdu hajat, zítra nám dělají ty okna, tak se sem asi nedostanu, protože budu mít zaigelitovaný PC. (dobrý slovo,co?) ![]()
Mějte se moc pěkně a nepište příliš, ať to zvládnu dočíst ![]()
Dobrou
Miiri
DOBROU
![]()
Já už to taky vidím do hajan…Ještě dodělám řízečky (nevím, čím si to můj drahý zasloužil
) a odeberu se dověčných lovišť - aspoň na noc
Ráno musím brzo vstávat…BRRR ![]()
ahojky a dobrou noc
![]()
Krasny ranko ![]()
.Mína. píše:A taky jsem teď studovala ty monitory dechu - koupím Nanny. Raveno,dvě podložky naráz do jedné postýlky asi nejdou. Teď budu muset ještě řešit chůvičky - ráda bych s kamerkou. Máte nějaké zkušenosti
Mino nebudu se hadat, jelikoz o tom vim prd, ale podle tohodle (Baby Sence - Skládá se z alarmu se zvukovou a světelnou signalizací a dvou čidel-desek, které se položí pod matraci do postýlky nebo do kočárku. …) jsem to tak pochopila a jeste mi to rikali
… ze kdyz je pak vetsi a cestuje tak jsou tam 2 desky ![]()
Miiri gratulace ke krasne fungujicimi srdicku…mne vzdycky tak potesi kdyz nekdo prijde s krasnou zpravickou:-)
Nam budou delat okna az prelom srpna/zari no mam z nich radost
a pak jeste oblozeni panelaku…chudak Viktorka:(
Jeeeeeee Kubik taky miluje gumovy medvidky ![]()
Napoly, Martasku, Adel myslime na Vas tak tak dejte hned vedet!!!!