LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
583
26.6.07 09:18

Míno, moc pěkný pupíček :wink:

V neděli jsem viděla svoje kamarádky a taky mě chválily, že už mám pupík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
26.6.07 09:19

Miiri to bude dneska všechno v pohodě,kdyby něco,tak už by ti dávno něco našli. A víš,nízké HCG upozorňuje na možnost zvýšeného rizika potratu,proto tě nutili být hodně v klidu a ležet . Ale už si myslím,že si za vodou......tedy mimo nebezpečí. Držím všechny palce :!

Katko a tobě normálně závidím, to bude nějaká romantika - super večeře a mooooc dlouhá noc :wink:

Kaccherie skvělý že je tvoje princezna v pořádku.Ani jsem netušila,že jsou ty cystičky tak časté - koukala jsem do diskuzeze října a tam měla jedna mamina taky takový problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.6.07 09:19

KAcherie, mas opravdu hezky profilek miminka......... ja nemam, bueeeeeeeee

A Luli teda ja ty koulicky fakt nevidim...... :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.6.07 09:20

Holky, já ty vaše opatrné chlapy nechápu. Ten můj do mě buší jako za mlada a kolikrát si říkám, jestli z toho malé nemá otřes mozku, jak je to divoké :D Nevím, možná bychom se měli trochu krotit :oops:

Katy třeba se dneska dočkáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.6.07 09:25

Luli, tak jsem je hledala, ale taky tam nemůžu nic poznat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.6.07 09:28

Míno, fakt??? Já o nich něco hledala všude možně na netu, ale nic jsem nenašla, tak jsem z toho byla taková špatná, ale už je dobře :D Pan doktor říkal, že obvykle mizí kolem 23. týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
26.6.07 09:29

No,já znám ty vejce taky jiný,na té fotce mi to ani při největší fantazii nic nepřipomíná :lol:

Až se vrátím na konce července z dovči,tak už se do riflí nedostanu,bříško teď roste jak z vody. A máte pravdu že holky dělají jemnější pohyby,ta naše madam je taky taková decentní a kluci kopali jak fotbalisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.6.07 09:33

Tak to ta naše princezna si servítky nebere a kope jak čertík. Asi mi vrací ty šťouchanečky, které jí s taťkou děláme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
26.6.07 09:40

Kaccherie opravdu,v říjnu to bylo taky a rovněž to dopadlo dobře.
A jinak ten můj se taky nežinýruje - ale třeba až se mu začnu měnit postupně ve velrybu,tak ho chutě přejdou :cry:

Já si právě myslím,že to břicho,né že by se jim nelíbilo,ale bojí se do toho jít,mají ten kopec prostě před očima. Doporučuji volit polohy,aby na něj neviděli a budete mít doma zas hřebce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.6.07 09:42

Teda vy mi dáváte, trochu ohledu na nedobrovolné jeptišky 8O
Už pár dní manžela ukecávám, že bysme to zkusili, ve čtvrtek jdu do poradny, tak bych to chtěla před tím, aby kdyžtak dr mohla pomoct. I když ona to pořád nechce povolit, prý až tak po 30tt 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
26.6.07 09:45

Miiri máš můj obdiv, .....a ten tvůj taky. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.6.07 09:48

Miiri, do 30tt???? To te fakt obdivuji......hele ja mam doma 2 hracicky, diky za ne :-D

Jo a ty jine polohy jsou dobry napad, ale stejne to ted vidim na jednou za 14 dni az 3 nedele, opatrneho sexu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.6.07 09:53

Teď v sobotu mi můj řekl, že by mi se mu líbilo, kdybych takové bříško měla pořád. Pupík mi lezl z nátělníku a já ho stahovala dolů a můj mi ho trochu vykasal, aby kousek bříška byl vidět :D Byla jsem z toho překvapená, protože od začátku má stresy, že po porodu budu tlustá :)
Miiri, já měla sex zakázaný deset dní a lezla jsem z toho po stropě a žadonila, že alespoň na krajíček :) Alespoň se s manžou vrátíte k takovému mazlinkování, .............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.6.07 09:55

Teď v sobotu mi můj řekl, že by mi se mu líbilo, kdybych takové bříško měla pořád. Pupík mi lezl z nátělníku a já ho stahovala dolů a můj mi ho trochu vykasal, aby kousek bříška byl vidět :D Byla jsem z toho překvapená, protože od začátku má stresy, že po porodu budu tlustá :)
Miiri, já měla sex zakázaný deset dní a lezla jsem z toho po stropě a žadonila, že alespoň na krajíček :) Alespoň se s manžou vrátíte k takovému mazlinkování, .............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.6.07 09:58

ahoj holky, hele, my jsme s malou dneska dobra dvojka - ja mam prujem a aja naopak uz nekakala tri dny. je mi ji chudinky lito, ale od te doby, co chodi na nocnik, se toho nejak boji ci co a drzi to, dokud to jde :( .

miiri , neboj, nejsi v tom sama. nam to dr. taky nedoporucil, a kdyz jsme to nekolikrat zkusili, tak jsem pak vzdycky spinila a celej dalsi den mela krece v podbrisku. tak si rikam, ze to za to fakt nestoji. taky mam hodne nizke hcg jako ty, takze mam strach z potratu. akorat me teda neposlali na zadny extra vysetreni, asi ze jsem sla na amnio? rikal ti k tomu dr. neco blizsiho, jako ze to nizke hcg muze znamenat srdecni vadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí