Poradna duly
Jana Čurdová
Mino jenze ty patris mezi slusny zamestnavatele a tech je v dnesni dobe sakra malo!!! Ti ostatni vyuzivaji vseho, aby je to stalo co nejmin a mely esa v rukavech kdyby nekdo se chtel rozumne dohodnout!!!
Raveno, to já vím, ale oni mu teď prostě dělají samé naschvály a pokud budou chtít, tak si najdou důvod, aby ho mohli vyhodit, je to děs (a není to žádná německá firma, přítel je státní zaměstnanec). Ale už to neřešíme, chce zůstat doma i za cenu toho, že o to místo přijde.
Míno, u nás jsem se na něj zase zlobila, že to řekl tak brzy (hned po tom, co mi doktor potvrdil těhotenství někdy v 9.tt). On se mnou několik dní nemluvil, že všechno vidím moc černě a jsem hysterická už od začátku. A teď mi musel dát za pravdu. Já jsem si myslela, že to řekne, až se to narodí a pak by byl čas ještě půl roku než bych musela do práce. To mi nepřišlo nijak nefér. Ale už se stalo.
Míno, byla jsem na obědě, takže až teď..
V manželově situaci by to bylo tak, že pracovní poměr uplynul dne 31. 12., ale pokud manžel přišel 2. 1. 2007 normálně do práce a S VĚDOMÍM zaměstnavatele pracoval, měnil se pracovní poměr na dobu neurčitou. Tím, že ale pak podepsal tu antedatovanou smlouvu, tak už by to teď neprokázal.
Předběžná pracovní smlouva je naprostá blbost, s největší pravděpodobností neplatná, ale to bych musela vidět, co v ní bylo. Úkony se totiž neposuzují podle názvu, ale podle obsahu..
Ahoj holciny!
Luli, velka gratulace ke klucinovi! ![]()
Jinac vam vubec nezavidim to hadani se zamestnavateli
clovek aby se dohadoval a rozciloval kvuli necemu, na co ma svaty pravo
des a hruza!
Napoly, gratuluju ke stehovani
rychle vyuzij slabe chvilky
s tim vyklizenim ti ale nezavidim - nas to ted taky ceka - vyhazet to, co si nakreckovala tchynca
musela byt v minulym zivote sysel, jinak fakt nevim ![]()
Tak devcatka, preziejte posledni tropicky den, ja mizim na 1. zkousku satu ![]()
Ahojky,
zdravím po delší době. Dnes jsem byla na UZ, vše je v naprostém pořádku a čekáme HOLČIČKU. Jupííííí
!!!
Takže Marťásku , můžeš to prosím zanést do seznámku
. Bude se jmenovat Sofie Gabriela.
Ahoj holky,
taky se hlásím po delší době. Jsu na tom stejně jako Siamina, budu mít holčičku. taky prosím Marťásku o zapsání. Jméno teda ještě nevím. Mně by se líbila Sára, ale přítel o tom nechce slyšet. Tak uvidíme jestli ho překecám ![]()
Ahoj holky.
Luli - gratuluju ke klučíkovi
![]()
Siamina a Jana24 - gratulace k holčičkám
![]()
Tak koukám, že nám ta převaha chlapečků moc dlouho nevydržela.
U nás se pořád vedou živé diskuse jestli Honzík nebo Oliver. Poraďte, jak se dá Oliverovi říkat, když bude maličký
Já bych totiž raději Olivera.
Holky zítra jdu na echo srdíčka mimíska, jsem z toho zase nervní, doufám, že bude všechno v pořádku.
Olivera ma kamoska..........rika mu OLA, Olik, Olousi, Oliverku
Luli, no gratuluji ke klucikovi
Jani, Siamino vam taky k holcickam...........
Ja se napraskala kafem se slehackou, mnamka to byla.........
Taky bych si dala nějakou mňamku, ale mám tak obrovskou rýmu, že vůbec necítím chuť
.
Ale Honzik je tak krasne jmeno a ma tolik variaci ....... ![]()
ono taky zalezi na prijmeni, zejo…
Jani24 - teď jsem na to na netu koukala a Honzíků je něco kolem 250 000 a Oliverů je 910. Mně se Oliver čím dál více líbí.
![]()
Honzík - to je moc krásné jméno, jmenuje se tak manžel
Jsem zvědavá, jak to ve finále rozhodneme.
Katko Oliver Jan mi přijde úžasný, ale nevím jestli to dát jen jako, že bude křtěn Jan, nebo rovnou dohromady.
Jinak před mojí mámou když jsem řekla Oliver, tak řekla, že jsem střelená
Opět mně nepřekvapila.