LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1347
23.6.07 16:47

Zdravím všechny!!!

Holky, co blbnete s těma nemocema????? Adel, ty to máš fakt těžký…tak snad to bude už dobré! Uvidíš, že za to budeš mít bezproblémové mimi!!!!

Jinak ty střevní fakt řádí..já jsem na ni měla náběh, ale naštěstí se to nerozjelo! Jinak mě před něma všichni varovali.

Já právě na internetu vybírám kočárek a vůbec mi to nejde…závidím vám, že máte jasno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
23.6.07 18:46

Kikijo moc držím palečky ať to je všechno tentokrát bez problémů!!!!To špatný už máš určitě vybraný. A ten pejsek je nááádhernej :! Občas se u nás stav :-)

Petulo ty kočárky to je fakt věc,já začínala pevně rozhodnutá pro Cortinu a nakonec se nechala od přítele přemluvit na Jané Slalom-odstín Stylon.....a ještě sem mu musela dát za pravdu,když jsme si ty kočárky jeli na krám vyzkoušet. To je určitě moc důležitý,obrázek je jedna věc a skutečnost pak druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.6.07 19:09

Nazdarek

tak se pomalu pridavam k Napoly............sice me manzel uspokoji ale sam se pichat boji, opet blok jak u Jendy..........takze holt bude chudak :-D

Kocarky je dilema, ja ted resim, jestli modrozeleny, nebo cervenozeleny :-D

Adelino, drz se!!!

Miiri, neboj mamka zase odjede a ty budes opet beznervova :-D JA to nam, taky mam z me mati nerva kdyz je tady :-D

Raveno Miiri krasne pupiky a je videt ten rozdil mezi pupikem u holcicky a u klucika

Kikijo, jen tak dal v pondeli ti to potvrdej a pak uz bude vse dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
23.6.07 19:19

no jo, ja si rikam, ze uz mi chybi jen tehotenska cukrovka a predcasny porod, a budu jak z ucebnice tehotenskych komplikaci :lol: :lol:

mino , a ma to kubik opravdu „jen“ chripku nebo virozu? ta by mela byt rychlejsi, aspon to zvraceni a prujem by mely byt behem dvou dni pryc, pokud dodrzis dietu. nema spis uplavici nebo salmonelozu? my meli loni nejakou tu virozu postupne cela rodina, a i rocni aja zvracela jen jeden den (ale za to brutalne :roll: ) a za dalsi tri dny z toho byla uplne venku.

peto neboj, s tema kocarkama to nakonec zas tak horky nebude. kdyz si das podminky, co chces, aby mel (hlubokou korbu a jak velkou, klasickej hlubokej + sportovni nastavbu x 3-4 kombinaci, klasiku x golfovej podvozek, kolecka nafukovaci x plastova, vaha, skladnost do kufru auta, moznost pridelat na podvozek autosedacku-vajicko, atd. atd.), tak ti nakonec zbyde fakt jen malo kocarku, kde uz se budes rozhodovat jen podle vzhledu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
23.6.07 20:00

Adel kvůli tomu jsem s ním včera jela raděj znovu na pohotovost. Sem si naivně myslela že mu aspoň udělají výtěr.Asi je to pro pojišťovnu drahý nebo co!Důrazně mi sdělili,že je v podstatě asi jasný že to je bakteriálního původu (tedy zřejmě salmonela) a že jediný co na to je je přísná dieta. Že kluk od úterý nejí doktorka moc na zřetel nebrala. Ale musím říct,že dneska už byl jen třikrát,tak se to lepší.No,jsem tu jak deratizátor - běhám tu se savem a všechno dezinfikuji :roll:

Katko,ještě že se ten tvůj aspoň nebojí uspokojit tebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.6.07 20:06

Ahojky,
tak jsme byli v botanické zahradě, pak v mořském světě. Když jsme odpoledne dorazili domů, byla jsem hrozně utahaná, tak jsem si šla lehnout. Prcek začal řádit, tak jsem si odkryla břicho a koukala a normálně úplně poskakovalo, ten tam snad cvičí karate kopy :lol: Je to nádhera. Pak jsem spokojeně na 2 hoďky usnula. :-) :-)
Ka-tko, kdybyste viděly můj pupík naživo, tak mám takovej kopec do špičky dopředu :lol: Je to celkem legrační. Dneska jsme v restauraci viděli Moniku Valentovou (dělal snídani s Novou), je taky těhu a už hóóódně, a je tak hubená, má jenom velikánský pupík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
24.6.07 09:05

Čau holky,
přeju krásný nedělní ráno :D Právě jsme s Aničkou posnídaly rohlíky s nutellou, to byla ňamka :D Ale rozhodla jsem se, že už to nekoupim, koupila jsem jí totiž včera večer a už je pryč… Anička se po ní taky může utlouct :D No a teď už přemejšlim, copak to dneska uvařim, to je hrozný, roste mi prdeeeeeel, pomoc :!
Adel držim palce ať to brzo přejde :D
Miiri máti dneska odcestuje viď? To se ti uleví … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
24.6.07 09:19

JA dneska basnim o jahodach se slehackou!!!! Ale domaci, ne sprejovkou hnusnou sladkou, bleeee :-D

A jinak mame rajskou a knedliky a odpoledne jogurtovy dort.- tentokrat objednany z cukrarny dnes ma Svatek Jan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
24.6.07 17:01

Zdravím všechny!!!

Tak jak si užíváte nedělního odpoledne??? my se byli s Ladikem projít, bylo to moc fain…jenom jsem nějaká utahaná!

Ty kočárky je fakt dilema…my máme snad jenom jeden požadavek…skladnost! A po tom se fakt výběr velice zúží :lol: :lol:

Jinak zítra jedu s děťátkama na takový jakoby výlet…je to na tři dny…oni jedou na kole s kolegama a já autem…vzhledem ke stavu a musí taky někdo zavést ty jejich bagáže! No, je to sice všechno moc fain, ale na takových akcích je nejlepší, když je zdravé a živé přivezeme…a pokud možno ve stejném počtu :twisted: Tak na mě myslete!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.6.07 18:55

Zdravím holky.
Máti je pryč :pankac: :pankac: :pankac:
To se mi ulevilo, někdy má takový kecy, že ji fakt už nemůžu.
Petule-to si to na výletě užij, ale buď opatrná.
Ka-tko já mám taky ráda obyčejnou šlehačku, ta ve spreji mi nejede :?
Před chvílí jsme se s manželem vrátili z kina, byli jsme na Shreka, docela to šlo. Takový odpočinkový film po dnech s mámou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
24.6.07 22:02

Ahooooooooooooooj..
holky uz mame 6 kyticku :D :D :D

Adel hlavne ze mimi je vporadku!!! Tak se drz!!

No ja se ted 2 dny radovala ze mi zas normalne vyluciji streva a ted zas nic:( nooo teba to bylo taky neco slabsiho, ale ja mela radost…fakt muzu stlaskat nemozne a nic :cry: musim se zeptat dr co by mi doporucil

Miiri ja tu zas cely dopoledne mela tchyni a vcera jsem u nich byli na obidku..takze mam pretchynovano…a pekne mne vcera nastvala, protoze Kubova babicka nam zaplatila zimni fusak (co jsme si vybrali) a byl u tchyne doma a nechtela mi ho dat domu!!!! s cim se pak mam vytahovat!!! nehlede na to ze si doma sysli oblecky pro mimi, netusim nac ji jsou…no co kdyz nebudou vyprany tak je Vikous nemuze nosit a pak se snima muze vystavit treba na nadrazi :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
24.6.07 23:47

ahojky,tak nejdřív asi gratulace RAVENĚ k šesté kytičce :-) :-) :-) :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce: :dance:
Já jsem dneska lenošila :wink: Sotva jsem zvládla obídek (pečené kuřátko na rajčatech s anglickou - mňamky 8) )
Se vám musím pochlubit :arrow: tož se mi ZATÍM plní, co jsem chtěla…takže než vykoukne Filípek, tak budeme s našima vyměnění :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Už úplně vidím, jak si to zařídíme :wink:
Tak holčiny, dobrou noc…zase zítra :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.07 07:59

Dobré,pro mě už zas pracovní,ranko všem :!

Po týdnu volna se cítím zralá na další týden volna :cry:

Napoly jak si to dokázala,že se tvoje máti rozhýbala :?:

Miiri hned je lepší vzduch v Praze když ti ta tvoje mamuša odjela,že :lol:

Raveno třeba ti to tvoje tchýně přiveze už pak vyprané a připravené,jen to Viktorce obléct :wink:

Holky a je vám jasný,že nás jednou takto budou „milovat“ naše děti a naše nevěsty/zeťáci,a úplně nejvíc vždycky když budeme na odchodu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
25.6.07 08:39

Čau holky,
dobré ránko do posledního pařáku na dlouhou dobu :D
Raveno gratuluju k šesté kytičce, už to mam taky za pár a hrooozně se těším :D
Miiri jupíííí, co na to říct jinýho? :wink:
Jdu si udělat jahodovej koktejl, právě jsem koupila voňavoučký jahůdky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.6.07 08:54

Ahojte

Mino, ja jsem si toho vedoma :-D A uz se na ty casy i trochu tesim, doufam, ze budu lepsi babicka i tchyne nez ty co mam :-D Jsem asi naivka, co?

Adelino, teda ty toho fakt nemas dost......ja cetla tvuj problemek, a nevim jak poradit

Miiri, tak jak je po odchodu mamky? moje se chysta po narozeni male, ze tady pobude mozna i mesic.....

RAveno, teda uz 6???? A tchyne je fakt divna… mne tchyne vsechno dava at to vyperu a uklidim.....nebo nacpe prachy at si koupime

NApoly, no super, ze budete menit, tak jen doufam, ze si to mama nerozmysli!!!! Uz ste meli vcera asi zacit stehovat.. kym ji to z h lavy vysumi :-D

U nas nic nove, teda dnes me malem polozil ucet za mobila na 1700, a nedostatek sexu :-D Malej vcera slavil svatek,byl zlatej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí