LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
22.6.07 14:51

nooo rozhodne ne na sidlisti tady maji v zelenine akorat tresne:( a ani nevim jestli v Lipe je fcni trziste krom Vietnamcu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
22.6.07 15:34

Adel ono je několik průkazek - já mám na titulní straně s reklamou na Vita-Harmony. Je dost obsáhlá a na konci se dá rozložit a tam je graf na váhu a růst dělohy.Mě to tam poctivě malují,setřička váhu,dr.dělohu :)

Konečně jdu dělat ten koláč,za chvíli to začne vonět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.6.07 15:38

Marťásku přeju ti vše nej k narozeninám, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a spokojený miminko :D
Jinak já měla gulášek s chlebíčkem a teď si asi dám sušenku, taky bych pořád jedla. Jo holky, dneska jsem byla v sekáči a koupila perfektní těhu kalhoty, sukni a halenku a vše jen za 500,– mam fakt radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
22.6.07 15:42

JUPÍÍÍ :potlesk: UŽ ZAČÍNÁME DRUHOU POLOVINU TĚHULKOVÁNÍ :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
22.6.07 16:20

Mino tak co uz voni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
22.6.07 16:39

Zdravím vás!!!!

marťásku, vše nejlepší ka narozkám!!!!!!!! Hezky to oslav!

Jinak u mě žádný borůvkový koláč nehrozí…já se vrhla na úklid, ale nějak mi to moc nejde. Dnes jsem ještě byla v práci, ale už stříáhám metr…a blíží se konec :lol: :lol:

HOlky je možné, aby se mi pupínky vyrazily místo na obličeji na zádech??? Mám strašně pupínkovaté záda, takže nemůžu nost ani výstřih vzadu…no a ani moc veúředu. na obličeji nemám nic, ale ty záda a výstřih je hrůza…myslíte, že je to těma hormonama???? Já teda doufám, i když jsem samožřejmě ráda, že to není na obličeji a nejsem jak puboš! Ale snad to po porodu zmizí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
22.6.07 16:41

Míno jestli se povede, tak pošli poštou :lol: :lol: já totiž vůbec nepeču…tak ať můžu závidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
22.6.07 17:53

Koláč hotovo,ale udělala jsem to nakonec jinak-zalila jsem to želatinou a vypadá to dobře. Ještě jak to bude chutnat :lol:
Petul já taky moc nepeču,to jen sem tam jsem za hodnou :wink:

Dneska jsem se stavila v práci a přivezla si takovou hromadu papírů,že když tak teď na ni koukám,je mi zle. :x

Napoly kdy už budeš mít výsledky :?: Já si mám zavolat přesně za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.6.07 19:49

Míno, ty nám děláš chutě. Manžel před chvílí udělal obložené chleby, moc dobrý, měla jsem dva krajíce.
Dneska mám nějakej línej den, nic se mi nechce :roll: Nic mě nebaví. Snad to bude zítra lepší.
Jinak mimísek řádí den ode dne víc. Dneska, když mi nandavali ty rovnátka, tak jsem měla pocit, že mi ten pupík snad musí poskakovat :lol: Toho jsem si všimla, že když se na něco soustředím a je to spojené s nervozitou, tak strašně řádí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
22.6.07 20:32

AHOJKY…
tak dneska pořád někde lítám :-)
Míno - na výsledky zkusím zavolat asi ve čtvrtek, protože pak má můj dr dovolenou, tak by je chtěl znát…a já samozřejmě taky 8)
A ještě jsem ti chtěla říct/napsat, že mě si teda s koláčem chutě neudělala :! :! :! :-P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.6.07 21:03

Ahojte

tak nam nejel cely den net :-( A ja byla v LBC na nakupy
mam pro manzu kosile a darek k vyroci svatby, Jendovi jsem koupila 3 krasna pyzamka- overalky kratky rukavek krataskove

A jitusce taky 3 overalky malinkate snad 56-62 a pak jeste soupravicku teple kalhoty a mikinku........no jsem spokojena

PAk jsem byla v Pettu kouknout se na Jane, meli i tu m oji barvu, kdybych mela u sebe prachy tak uz si ho vezu :roll:

Martasku krasne narozeniny

Mino dnes ti zavidim kolac ja :-D

Miiri tak at ti ty rovnatka pomuzou, kdyz uz vypadas jak pubos :-D

Kdo pise o bolakach na zadech..........mam taky a delaji se mi i na prdeli :-( chjo

Krasny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
23.6.07 10:10

dobre ranko,
musim vam holky povypravet svoji cerstvou tehu historku - ja si fakt tohle tehotenstvi uzivam… vcera odpolko mi zacaly desny krece do bricha, uz jsem fakt myslela, ze potracim, ale tak nejak jsem to prodychavala, ale kdyz to pres noc nepreslo, jeli jsme hned brzy rano do nemocnice. podle UZ je mimino natesti uplne v poradku, hrdlo zavreny, dr. rikala, ze se to k potratu nechysta. tak me poslala na urologii, jestli to nemam od mocovych cest (chodila jsem cca kazdych 10 min curat), ale tam taky nic nenasli - UZ v poradku, moc taky. tak mi pichla injekci na zklidneni (zabrala, fakt to povolilo) a napsala magnezium po 6 hodinach. jinak nevedela, co se mnou, prej jsem za poslednich par dni uz pata tehule ve stejnym mesici, ktera ma uplne stejny problemy. ze to vubec nemusi souviset s AC. ze to bude asi tlakem, tema horkama a zmenama tlaku. nebo ze prej radej strevni chripky a ruzny virozy a ze je mozny, ze to telo s necim bojuje. tak by nemuselo bojovat zrovna v oblasti, kde mam toho mrnouska, ze jo :) .
ad pupinky - ja mam obsypanej „jen“ dekolt, ale zato dost silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.6.07 11:05

Dobré ranko.
Adelino - ty máš teda věci, jsem ráda, že je všechno v pořádku.
Já dnes pokračuju ve svých depkách a pocitu, že mi nikdo nerozumí. Jedeme se s manželem a s máti podívat do botanické zahrady a vodního světa.
Tak se mějte Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
23.6.07 14:10

Ahojky,

Adel no co si to prosím tě „vymýšlíš“ za záhadné nemoci :?: Ještě že to po té injekci přešlo. Že jsou střevní chřipky mohu potvrdit,v úterý jsem byla s Kubou u doktora-průjem,zvracení a včera večer jsme mazali v osum znovu na pohotovost,protože to vůbec neustoupilo,spíš naopak, a má chudáček dole už 4,5 kg :!
Miiri úplně ti teď rozumím,ty výkyvy nálad jsou hrozný - jeden den v euforii jak je svět krásný a druhý den naopak. My se večer trochu rafli - teda bylo to rychlý,ale pro mě tak zá:,–(ní,že jsem se rozbulela.Bylo mi líto Kubíka,že mu je stále tak zle a tak jsem si k němu šla lehnout a že s ním budu až do rána spát. Jenže to se nelíbilo Zdenkovi,že to můžu chytnout a pak z toho i potratit a že jsem nezodpovědná,bla bla bla.......no a bylo po náladě :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
23.6.07 16:10

AHoj holky, tak jsem přišla jen tak nakouknout :lol:

Moc vám děkuju za podporu, jste fakt moc hodný.

Jak už víte, znovu jsem našla ne testu // no zadařilo se na první pokus, jen jsme nedodrželi tu pauzu 3měsíce, tak doufám, že to bude dobrý.

V pondělí jdu k dr, tak se i dost bojím co mi řekne.

Jinak jsem si stejně do rodiny pořídila přírůstek :lol:
 http://emimino.cz/…ie%20017.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí