LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
25.6.07 10:52

Raveno a když se na to úplně zapomene,tak se taky asi prd stane,protože takovýto obštrukce ani u jednoho kluka nepamatuju.Cukrovku v rodině nemáme.

Sem si ráno zapoměla vyfotit pupík - no hned to musím napravit. Po ránu, když se vzbudím, tak mám hrču v podbříčku jak .....jak .......no hrozně velikou :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.6.07 11:03

zuzajdiku - ty holka jedna šikovná :wink: tak přece jenom u nás něco existuje :lol:
A na co budeš chodit? A v kolik? A asi nemáš VZP, co? No, bych se divila kdyby ti něco přispívali :? Ke kulatinám ti pošlou přání s pernamentkou na bazén a druhý den dopis, že něco dlužíš 8)

Míno - tož teda budete očekávány :lol: :lol: Jen abyste se k nám všechny vlezly - to už budeme mít pěkný „balóny“ :lol: :lol:
a na tu cukrovku prej do 28tt, ráno nejíst, nepít, vezmou ti krev, pak daj vypít tu sladkou srajdu, po 60ti minutách znovu krev a za dalších 60 minut zase krev. Takže 2 hodiny zabitý…
Aspoň takhle to holky, co už tam byly psaly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.6.07 11:06

NApoly, ale OGTT se snad nedela automaticky.........

nejdriv se dela odber krve na cukr, hodinu po jidle- alespon u nas, a pokud vyjdou spatne vysledky, tak se dela tohle.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.6.07 11:08

no mino, kdyby pred deseti lety, ono to nebylo ani pred trema rokama, kdyz jsem cekala aju, takhle celoplosne pro vsechny tehule. ja se toho desim uz ted, caj piju neslazenej, predpokladam, ze budu mit co delat, abych to v sobe udrzela :) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.6.07 11:10
adelina77 píše:
no mino, kdyby pred deseti lety, ono to nebylo ani pred trema rokama, kdyz jsem cekala aju, takhle celoplosne pro vsechny tehule. ja se toho desim uz ted, caj piju neslazenej, predpokladam, ze budu mit co delat, abych to v sobe udrzela :) …

Adel ono je to celoplosne????? Me nedes!
Jeste u JEndy bylo to co jsem psala, a ted tohle, tak to asi odmitnu............fuuuuuuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.07 11:10

Katko tady chodí všichni. Taky to nechápu proč. No ale jestli si myslí,že jediný co dostanu je sladká voda,tak to ať počítaj s tím,že jim ji hned vrátim :! Já prostě ráno musím snídat :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.6.07 11:11

NAPOLY, dnes zkusím to povídání od 15 a plavání od 16. Vzhledem k tomu, že trpím hrozně suchou kůží a asi pět let jsem nebyla na bazéně, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá. Kdyby to nešlo, tak od příště budu chodit na kombinaci cvičení/povídání.
Jinak mám pojišťovnu Ministerstva vnitra, protože ta VZP mi přišla tragická. Neměla jsem kam jít na alergologii, nikde VZP nebrali, jen do fakultky, a to jsem odmítla. takže k 1. 10. 2006 jsem pojišťovnu změnila a teď bez problémů. A ještě mají ty bonusové programy. Tisícovka příspěvek, to fakt není k zahození. Ale pozor, pojišťovna se dá změnit vždy jen ke konci 1/4letí, takže kdybys to chtěla udělat, máš na to jen tento týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.07 11:18

Zuzajdíku ZPMV :evil: :evil: :evil: :evil: :?: Za loňský druhý půlrok nám odmítli proplatit skutečně a prokazatelně provedené výkony v hodnotě téměř 100.000,–KČ :! To asi aby měli na ty bonusy. Aspoň že vím,že si za to půjdeš zaplavat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.6.07 11:20

Aha, zajímavá informace :? Beru si z ní ponaučení, že pokud možno rychle využít tu částku a nechat si ji proplatit, než to zruší, že :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.6.07 11:21

já si taky myslím, že to dělaj s tím sladkým! Ale taky by mě zajímalo proč, když okaždé do poradny nosíš čůrku, kde ti cukr zjišťují…a pokud ho nemáš v moči, tak proč nějaký fujtajbl testy??? Já jdu na KO až 16.7. a to mě na ten test chce poslat, tak poreferuju, co jsem zjistila…nebo jestli jdete některá dřív…

Zuzajdik - tak to pak hned musíš poreferovat…kdybych měla plavky :oops: tak jdu taky na plavání…ale holt musím hledat - pro malý lachtany asi plavky nedělaj :wink: Jo a to se tam musíš nějak zapsat nebo tam prostě jen příjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.6.07 11:21

No co se tyce VZP

tak maji ted pry nejake balicky pro tehotne, ale nevim to presne, byla jsem pred 14 dny kvuli karticce a rikali neco, ale jeste to nemeli nastudovano, tak se tam chystam a dam pak vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.07 11:31

Jsem taky VZP. Ono je to všechno prašť jak uhoď. Všechny pojišťovny se chovají stejně. Koukají jak kde co odrbat a před svými klienty se podbízejí časopisy,vitamíny,.......mořskými koníky (mimochodem,to je taky sviňárna, kterou si zařídili hlavně pro sebe a svoje děti).Nám tu VZP aspoň tak nějak všechno platí,problémy jsou právě jen s tou ministerstva vnitra a Oborová taky prudí,ale platí. Je to region od regionu.
Bych mohla vyprávět,ale to by mě pak taky mohli zavřít :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.6.07 11:35

NAPOLY, musíš se zapsat jen na to cvičení s balony, tam je omezený počet, jinak můžeš jen tak přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.6.07 11:38

No ja prave nechci odejit od VZP, sice ji propiraji vsude, ale co vim, tak porad plati, sice nekdy opozdene, ale plati

O tech jinych v TV nerikaji, proc asi???? Vzdy se propira jenom VZP-......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.6.07 11:50

mě se taky od VZP nechce…
A na to cvičení s balony - tak tam asi nepůjdu…se bojím, že ten balon praskne a mě uletí půlka prdele :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí