LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
26.6.07 15:00

Ahoj těhule!
Tak jsem zpátky z echa a srdíčko mimi je naprosto v pořádku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jinak Kačíku-ten kočárek vypadá moc hezky, nevíš váhu?
Jsem zvědavá, jestli bude mít manžel na mně dneska čas, slíbil, že půjdeme koupit nějaké pidi věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.6.07 15:08

Miiri to je super!!!

Napoly mne se teda nejvice libi ta trikolka, posledni odkaz, ale chce tootocne kolo a je fajn, ze tam das autosedacku

Kaciku, ja mam doma Firkon Vector a uz ho nechci, je desne tezkej.. ale tohle vypada hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
26.6.07 16:20

Miiri - :potlesk: :potlesk: :-) :-) to je perfekt, že je prcek v pořádku :lol: a tady jsou údaje o tom kočárku -
www.batolatko.cz/?…
Ka-tko - a ty máš doma tu trojkolku? A otočná kolečka mají všechny tři kočárky. Jo a stejně nevím, jestli bych vůbec přidělávala autosedačku na kočár…No, bude to ještě těžkej výběr… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.6.07 16:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.6.07 16:39

Tak teď jsem mluvila s manželem a snad tak za půl hodinky přijede a jedeme na pidi oblečky.
Holky, kdy budete mít výsledky z amnia? Mně už to přijde strašně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.6.07 16:46

Potřebuju radu, asi jsem úplně neschopná. Líbí se mi zimní pytel od Emitexu, ale nejsem tam schopna najít cenu a místo, kde bych ho mohla koupit. :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.6.07 16:58

miiri, hod do vyhledavace „emitex fusak“ a mas hafo obchodu. treba
http://www.a-zbaby.cz/good.php?… - jestli myslis ten nastavovaci.
jak se ptas na vysledky z amnia, mina ma myslim v patek, ja az pristi stredu. a jak napoly nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.6.07 17:02

napoly, my jsme to nasazovani vajicka na podvozek vyuzili hodne. ale jde o to, jak casto budes nekam jezdit autem, kde budes potrebovat na chvilku vybehnout i s miminem jen neco zaridit. ono tahat vajicko treba se sedmi, osmikilovym ditetem v ruce neni zadnej med :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.6.07 17:04

Kačiku, dnes jsem ten Tvůj kačárek viděla v obchodě a vypadal hezky, ale moc detailně jsem si ho neprohlížela.
Prohlížela jsem si X Lander a ta korbička vypadá docela prostorná, jinak je správňácké, jak ten kočárek vypadá malinký :) Pak se k němu přiřítila jiná těhule a vystrkala mě :roll:

Miiri, jsem ráda, že to dopadlo dobře :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.6.07 17:22

jee, no jo, to jsem uplne prehlidla! miiiri, moc moc gratuluju ke zdravymu srdicku (a taky trochu zavidim :oops: , ze uz si muzes oddychnout)!!! a vecer se koukej pochlubit, co peknyho jste mrnouskovi na oslavu koupili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
26.6.07 19:05

Adel - no když někam pojedu autem, tak jen s taťkou, takže by prcka vzal a zase tak moc někam lítat nebudu…
kaccherie - to je hrozný, jak jsou ty těhule oprsklý, viď??? :lol: :lol: :lol:
Miiri - mě to taky připadá jako věčnost, ale je to teprve 18 dní (teda u mě) A ten fusak u mě taky zvítězil…
A zjistila jsem, že na ty výsledky budu volat už ZÍTRA :! :! :! Protože pokud má můj dr od 28mého dovolenou, tak tam nejspíš toho 28mýho nebude…to jsem vydedukovala sama :arrow: jsem chytrá, co??? :pankac:
Takže ráno na mě myslete, ať už je tam mají!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
26.6.07 19:19

Miiri vidíš,já to věděla že budete zdraví jako rybičky :lol: Gratuluji :! A jinak,máš úplně stejný vkus,tento fusak už jsme omrkli přímo na krámu a tak jen čekám na výsledek amnia (adel má přehled-v pátek) a kupuji ten celočervený. Do toho našeho tmavého kočáru se to hodí. A jaký jste nakonec vybrali kočár :?:

Napoly,já se přidávám k holkám,ta sedačka na podvozek je fakt výborná věc.Věř tomu.

A taky jsem teď studovala ty monitory dechu - koupím Nanny. Raveno,dvě podložky naráz do jedné postýlky asi nejdou. Teď budu muset ještě řešit chůvičky - ráda bych s kamerkou. Máte nějaké zkušenosti :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
26.6.07 20:04

no nevim, no :nevim: Ještě uvidím - musím ty kočárky obhlídnout na vlastní oči 8O
A do té Nanny jdu taky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
26.6.07 20:14

Ahoj holky, tak mám těhu potvrzené z krve :lol:
UZ bude až toho 9.7. aby tam bylo něco vidět, tohleto čekání mě fakt drásá nervy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
26.6.07 20:26

Takže Kikijo, ještě jednou móóóc gratuluji :huban: :potlesk:

Holky, začínám mít na zítřek průjmový stav. Ale spíš se těším. Miminko s sebou mrská o stošest, tak snad bude všechno v pořádku. :D Jen doufám, že tam zase nestrávím 4 hodiny jako minule :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí