Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhule!
Tak jsem zpátky z echa a srdíčko mimi je naprosto v pořádku
![]()
Jinak Kačíku-ten kočárek vypadá moc hezky, nevíš váhu?
Jsem zvědavá, jestli bude mít manžel na mně dneska čas, slíbil, že půjdeme koupit nějaké pidi věci ![]()
Miiri to je super!!!
Napoly mne se teda nejvice libi ta trikolka, posledni odkaz, ale chce tootocne kolo a je fajn, ze tam das autosedacku
Kaciku, ja mam doma Firkon Vector a uz ho nechci, je desne tezkej.. ale tohle vypada hezky
Miiri -
to je perfekt, že je prcek v pořádku
a tady jsou údaje o tom kočárku -
www.batolatko.cz/?…
Ka-tko - a ty máš doma tu trojkolku? A otočná kolečka mají všechny tři kočárky. Jo a stejně nevím, jestli bych vůbec přidělávala autosedačku na kočár…No, bude to ještě těžkej výběr… ![]()
NApoly, ne ,ja mam 4 kolku,
http://www.baby-cafe.cz/…P1010003.JPG /> http://www.baby-cafe.cz/…P1010001.JPG
Tak teď jsem mluvila s manželem a snad tak za půl hodinky přijede a jedeme na pidi oblečky.
Holky, kdy budete mít výsledky z amnia? Mně už to přijde strašně dlouho.
Potřebuju radu, asi jsem úplně neschopná. Líbí se mi zimní pytel od Emitexu, ale nejsem tam schopna najít cenu a místo, kde bych ho mohla koupit.
![]()
miiri, hod do vyhledavace „emitex fusak“ a mas hafo obchodu. treba
http://www.a-zbaby.cz/good.php?… - jestli myslis ten nastavovaci.
jak se ptas na vysledky z amnia, mina ma myslim v patek, ja az pristi stredu. a jak napoly nevim.
napoly, my jsme to nasazovani vajicka na podvozek vyuzili hodne. ale jde o to, jak casto budes nekam jezdit autem, kde budes potrebovat na chvilku vybehnout i s miminem jen neco zaridit. ono tahat vajicko treba se sedmi, osmikilovym ditetem v ruce neni zadnej med
.
Kačiku, dnes jsem ten Tvůj kačárek viděla v obchodě a vypadal hezky, ale moc detailně jsem si ho neprohlížela.
Prohlížela jsem si X Lander a ta korbička vypadá docela prostorná, jinak je správňácké, jak ten kočárek vypadá malinký
Pak se k němu přiřítila jiná těhule a vystrkala mě ![]()
Miiri, jsem ráda, že to dopadlo dobře
![]()
jee, no jo, to jsem uplne prehlidla! miiiri, moc moc gratuluju ke zdravymu srdicku (a taky trochu zavidim
, ze uz si muzes oddychnout)!!! a vecer se koukej pochlubit, co peknyho jste mrnouskovi na oslavu koupili ![]()
Adel - no když někam pojedu autem, tak jen s taťkou, takže by prcka vzal a zase tak moc někam lítat nebudu…
kaccherie - to je hrozný, jak jsou ty těhule oprsklý, viď???
![]()
Miiri - mě to taky připadá jako věčnost, ale je to teprve 18 dní (teda u mě) A ten fusak u mě taky zvítězil…
A zjistila jsem, že na ty výsledky budu volat už ZÍTRA
Protože pokud má můj dr od 28mého dovolenou, tak tam nejspíš toho 28mýho nebude…to jsem vydedukovala sama
jsem chytrá, co??? ![]()
Takže ráno na mě myslete, ať už je tam mají!!!
Miiri vidíš,já to věděla že budete zdraví jako rybičky
Gratuluji
A jinak,máš úplně stejný vkus,tento fusak už jsme omrkli přímo na krámu a tak jen čekám na výsledek amnia (adel má přehled-v pátek) a kupuji ten celočervený. Do toho našeho tmavého kočáru se to hodí. A jaký jste nakonec vybrali kočár ![]()
Napoly,já se přidávám k holkám,ta sedačka na podvozek je fakt výborná věc.Věř tomu.
A taky jsem teď studovala ty monitory dechu - koupím Nanny. Raveno,dvě podložky naráz do jedné postýlky asi nejdou. Teď budu muset ještě řešit chůvičky - ráda bych s kamerkou. Máte nějaké zkušenosti ![]()
no nevim, no
Ještě uvidím - musím ty kočárky obhlídnout na vlastní oči ![]()
A do té Nanny jdu taky ![]()
Ahoj holky, tak mám těhu potvrzené z krve ![]()
UZ bude až toho 9.7. aby tam bylo něco vidět, tohleto čekání mě fakt drásá nervy ![]()
Takže Kikijo, ještě jednou móóóc gratuluji
![]()
Holky, začínám mít na zítřek průjmový stav. Ale spíš se těším. Miminko s sebou mrská o stošest, tak snad bude všechno v pořádku.
Jen doufám, že tam zase nestrávím 4 hodiny jako minule ![]()