LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
583
20.6.07 09:54

Ahoj děvčátka,
dnes je tam teda na padnutí a odpoledne jdu na bazén-organizované těhulkovské plavání a cvičení :) Doufám, že tentokrát nebudeme nejmenší pupík :)
Zuzzajdiku, v Česku jsou taky nádherná místa a moře si užijete příští rok :wink:
Luli, můj se ze začátku taky tak choval a teď se to zlepšilo o 100%, už i sám pokládá ruku na bříško, pusinkuje ho, už na malé dokonce i promlouvá-teda zatím byla řeč jenom o malé vyžírce, ale to se zlepší, já pak prckovi říkala, že je taťka srandista :) Teď v sobotu dokonce rozebíral s manželem jeho sestřenky kočárky, ptal se jaký koupili a diskutovali o trojkolkách a čtyřkolkách - byla to zábava je poslouchat. :D
Katy, to se nedělá tady tak básnit o koláčích, já jsem si je ke všemu zakázala, ale jakmile se něco dostane do mé blízkosti, tak neodolám. Taky se sestřička včera usmívala, když jsem jí řekla váhu, že jsem pěkně poskočila, ale říkala, že celkově je to naprosto OK, ze začátku ten nárust byl minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
20.6.07 09:57

Můj děda je včelař a doporučil mi, že mám každý den sníst lžičku medu (může být v čaji, v kávě, na chlebu, ...............), že je to doré pro miminko, aby bylo odolnější proti alergiím apod., tak dělám pokusného králíka a jsem zvědavá, jestli to bude mít nějaký efekt :) , a když ne, tak nevadí, protože miluji slabé rozpustné kafíčko s medem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
20.6.07 10:12

Doufám, že ten med funguje. Já teď pravidelně večeřím chleba s máslem a medem (a ne 1, ale hned 2 - když jsme na to dva). Dřív jsem med moc nemusela, tak možná do vánočních perníčků, ale teď jsem na něm nějak závislá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
20.6.07 10:23

Napoly, máš v plánu nebo už chodíš někam cvičit nebo plavat? Dnes se mě ptala sestřička, jestli už cvičím, tak jsem se trochu zastyděla a začínám nad tím přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
20.6.07 11:47

Holky, kam jste zmizely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
20.6.07 11:51

Ahooooj devcatka!
poslusne s ehlasim po kontrole :wink: vse ok :D Dalsi ko az 1.8. :x
Zuzajdiku, s morem si nic nedelej, ceske luhy a haje maji taky neco do sebe :!
Jinac s vami naprosto souhlasim - kdyz se citi clovek dobre a vse je v pohode, proc by nemohl na dovcu?! vzdyt driv pomalu baby i porodily na poli a ted si obcas pripadam, ze jsem nesvepravna :?
Mimochodem, vcera me v saline poustela sednout cigoska se trema detma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
20.6.07 11:55

Ahojky,

Luli je mi tě fakt líto. Těžko na to něco napsat,ale ty chlapi to mají opravdu nastavené jinak,třeba o to víc bude skvělý táta až se mu to mimi zhmotní do skutečna a začne na něj valit kukadla. Zkus si pozornost od něj nevynucovat když to nepřichází samo a třeba mu to dojde. A taky mu ignoruj to jeho hledání motorek na netu,víš oni výčitky zrovna moc na mužský neplatěj :roll:

Adel od rána na tebe myslím,tak se brzy ozvy co a jak :!

Kačíku,nevím jestli se to zdá jen mě,ale tvoje holčička je celá ty :)

Jarouchu s prací to nepřeháněj a dělej jen do výše svého platu (neděláš už náhodou přes čas :wink: :?: )

Zuzajdíku můj dr. mi na cestu k moři řekl jen to,že je v tomto alibista,že mě tam ani nepošle a ani mi to nezakáže.Ať si to rozhodnu sama - a tak se i stalo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
20.6.07 12:05

Jooo, a Luli, s chlapama je kriz :! :roll:
vcera jsem byla u kamaradky - je pomerne cerstve tehotna, a ten jeji mizera se tvaril jak o pohrbu :evil: navic ji vsechno zakazuje „nesmis cvicit, blablabla…“ - ale ze by ji nejak doma pomohl nebo treba neco dobreho prinesl, kdyz jsme u tech kolacu, ze :wink: , tak to ani prd :!
myslela jsem, ze mu vrazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.6.07 12:11

Ahojte

Moc myslim na Adelinu

A gratuluji ke kontrolam

Luli, ja vim jak ti je. u nas bylo u prvniho tehu neco podobne......manza to neprozival skoro vubec, sice bricho obcas pohladil, ale ten vetsi zajem byl az ve vyssim stupni tehu. Noa uplne vymekl na porodnim sale, takze neboj..........ja myslim, ze ted si vsechno vic beres ty hormony jsoou fakt svine, vim o cem mluvim :-D

Neboj, bude lip........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
20.6.07 12:14

Čau holky,
už je mi zase zle. Nejlepší recept pro mě je asi nejíst, protože než posnídám, tak je mi fajn a je úplně jedno, co pojím, stejně mi je zle :( Zkusím snídat ovoce, třeba to bude lepší, tuhle variantu jsem ještě nezkoušela.
Já bych jela na dovolenou ráda a kamkoliv, ale letos to nehrozí, protože máme plné ruce se stavbou domečku, takže budu ráda, když to stihneme a nastěhujeme se než porodím :) Naštěstí už mám dobrovolníky, kteří mi pomůžou vygruntovat :) No každopádně to bude mazec
Sleduji hodiny, to plavání je až na 4, tak už se nemůžu dočkat - od rána pobíhám v plavkách, nejprve jsem jenom zkoušela, jak mi sedí a už jsem je nesundala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
20.6.07 12:24

cau holky, tak jsem zpatky, ale jen na chvilku :wink: . pockala jsem si tam (s dalsima ctyrma tehulema, cekajicima na AC) hodinku, aby pak vylezla dr. a rekla, ze maji komplikace u nejake operace a at se jdem najist a prijdem az v pul druhy :) . tak jsem doma, obedvam (puvodne jsem moc jist nechtela, aby mi nebylo zle, ale ted uz fakt padam hlady) a jsem zvedava, kdy se nakonec dostanu na radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
20.6.07 12:28

Ježiš Adel,tobě nic nejde hladce. Tak se drž a vydrž :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
20.6.07 12:30

Ahoj Adeli, budu na Tebe myslet, snad to bude půjde rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
20.6.07 12:32

Míno, neboj nedělám přesčas. Na to si teď dávám bacha! A právě jsem se vrátila z oběda.

Adelino, držíme Ti pěstičky, teď už musí být všechno O.K.

Jak vodu nesnáším, tak dneska asi vlezu i do bazénu. Je tady hrozné vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
20.6.07 12:44

Jéé Míno to ráda slyším že je na mě podobná :D od mala neslyším nic jiného než že je to celý tatínek a jeho sestra(dvojče) :evil: mé má jen oči a pipinu :lol: :lol: Ale je fakt že na té fotce něco ze mě má :D :D :D

Luli já myslím že se nemusíš trápit ono ho to určitě chytne až budeš mít větší pupík a malé bude pořádně kopat aby to i on ucítil.Některým chlapům to dýl trvá než jim dojde že budou tatínci a že to zvětšující bříško manželky je vlastně i jejich!!!Drž se bude líp! :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí