Poradna duly
Jana Čurdová
Marťásku super, perfektní přehled přes naše stavy ![]()
Napoly, to je nespravedlivý, ty jsi o týden míň a už tě kope
Já chci taky ![]()
Holky, teď jsem se vrátila z pozdního oběda, měla jsem přitom ještě pár pochůzek a koupila jsem alba na svatební fotky. Hrozně se těším, jak si večer sednu a budu je zastrkovat ![]()
zuzajdiku - neboj se…ale to byla taková náhoda
Však si taky zkus lehnout na záda a tak, abys je měla celý na posteli a polož si jednu ruku na levej bok a druhou ruku prstama trošku pod pupík a třeba se ti taky ozve
- takhle se ozval mě ![]()
Kaccherie - gratuluju k úspěšné kontrole ![]()
Je to ale pech, co??Za takovou dobu další kontrola
Ale dočkáme se…jupíííííí
![]()
Mile maminy!
preji krasny zbytek dne, ja jdu doprat zlobidlu trochu kultury (nez vyroste a bude ji odmitat) ![]()
Holky víte co teď hlásili na Nově
Že L.i.s.t.o.p.a.d. 2007 je nejužvaněnější diskuze na emiminu
Jsem na chvíli usnula a už nezvládám dočíst.
Napoly hltám s otevřenou pusou ,co tě tak dojalo k slzám, když sis ulehla k taťkovi,říkám si -že by se zadařilo? ......ale kopaneček taky dobrej
![]()
Jdu juknout na Kačíka pupíček a taky bych měla přidat svůj,udělám to v neděli-skáču do pátého ![]()
Zuzajdíku mě se malá vrtí jak kdy,jsou dny kdy jí necítím pomalu celý den a včera mi tam doslova řádila - asi bude tanečnice
(doufám,že néééé u tyče
)
Mino to ale bylo v 5, v 7:30 k tomu pridaji fotky tech nejuzvanenejsich:-)
No ja jsem rada ze Viktorka o sobe dava vedet celkem pravidelne a to jsem se bala ze ty mi airbagy ani neprokopne ![]()
Zitra na mne mylsete jedu na tu promoci maji to ve 12 a v Usti, no jestli neumru po ceste tak urcite tam:( ale mame pak slibenej dobrej obidek ![]()
p.s. holky nejak se mi pokazili stranky:( a nevim co stim spatne se mi to zobrazuje musim se v tom povrtat, tak kdyby ch se dlouho neozivala tak jsem to rozvrtala tak ze uz neni videt nic ![]()
Míno - ty provokatérko jedna
…
Co příspěvek - to perla, fakt… tlemím se už od té doby, co jsem přečetla tvůj první útok na mě ![]()
Zrovna jsme se vrátili z pivečka/bonaqi…teda malej bude asi abstinent
dvakrát jsem se napila piva a už jsem dostala kopanec ![]()
Taky jsme probírali, co příští měsíc už koupíme…no samozřejmě jsem zase natahovala
..když mě to příjde tak roztomilý, že se ti tatínci tak angažují
![]()
Napoly jestli to spis neznamenalo jeste jeste pivooooooooooooo
![]()
No NApoly aby to nebyl notoracek.......... a tys mu nedoprala ![]()
Holky upekla jsem tresnovy kolac s drobenkou.. voni po nem cely byt ![]()
ka-tka píše:
No NApoly aby to nebyl notoracek.......... a tys mu nedopralaHolky upekla jsem tresnovy kolac s drobenkou.. voni po nem cely byt
Kato zrovna myslim na neco dobryho a nic nemam.
.. a ty takhle provokujes ![]()
Raveno já si taky myslím,že jí kopnul proto,že pivo míchá s Bonaqou - takové barbarství ![]()
Zítra bude pěkně hic,chystám se nic nedělat
a to umím nejlíp ![]()
Koláč bych si dala, když jsem to četla, měla jsem pocit, že voní až sem ![]()
Mně mimi kope celkem pořádně a dost často, jsem ráda, teď už se těším, až to bude pořádně vidět, až mi pojedou bouličky po břiše.
![]()
Mino to ti zavidim ma byt parak jak blazen a ja budu cestovat a parit se!!! No jestli mi alespon ten obidek nebude chutnat …tak uz mne tam nikdo neuvidi
proc nedelaj promoce v zimne????
ja fakt nemam nic dobryho a tatka je na rautu a spar je daleko:( a tady v okoli je zavreno
![]()
no, já bych mu ještě dopřála (zrovna mi docela šmakovalo
) ale tatin se nechtěl podělit
Ale pak jsem prcka umlčela kuřecím kung-paem…mňamky…
KOLÁČ??? Já bych si dala takýýýýýýýý
Ale asi meruňkovej ![]()
Tak ho mam pred sebou.......... krasne voni a i chutna..........hm hm hm ![]()
ale je moc horky.......