LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
19.6.07 15:40

Marťásku super, perfektní přehled přes naše stavy :potlesk:

Napoly, to je nespravedlivý, ty jsi o týden míň a už tě kope :cry: Já chci taky :wink:

Holky, teď jsem se vrátila z pozdního oběda, měla jsem přitom ještě pár pochůzek a koupila jsem alba na svatební fotky. Hrozně se těším, jak si večer sednu a budu je zastrkovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
19.6.07 16:06

zuzajdiku - neboj se…ale to byla taková náhoda 8) Však si taky zkus lehnout na záda a tak, abys je měla celý na posteli a polož si jednu ruku na levej bok a druhou ruku prstama trošku pod pupík a třeba se ti taky ozve :P - takhle se ozval mě :wink:
Kaccherie - gratuluju k úspěšné kontrole :-)
Je to ale pech, co??Za takovou dobu další kontrola :? Ale dočkáme se…jupíííííí :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.6.07 16:12

Mile maminy!
preji krasny zbytek dne, ja jdu doprat zlobidlu trochu kultury (nez vyroste a bude ji odmitat) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
19.6.07 17:04

Holky víte co teď hlásili na Nově :?: Že L.i.s.t.o.p.a.d. 2007 je nejužvaněnější diskuze na emiminu :lol: Jsem na chvíli usnula a už nezvládám dočíst.

Napoly hltám s otevřenou pusou ,co tě tak dojalo k slzám, když sis ulehla k taťkovi,říkám si -že by se zadařilo? ......ale kopaneček taky dobrej :lol: :lol:

Jdu juknout na Kačíka pupíček a taky bych měla přidat svůj,udělám to v neděli-skáču do pátého :P

Zuzajdíku mě se malá vrtí jak kdy,jsou dny kdy jí necítím pomalu celý den a včera mi tam doslova řádila - asi bude tanečnice :oops: (doufám,že néééé u tyče :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
19.6.07 18:22

Mino to ale bylo v 5, v 7:30 k tomu pridaji fotky tech nejuzvanenejsich:-)

No ja jsem rada ze Viktorka o sobe dava vedet celkem pravidelne a to jsem se bala ze ty mi airbagy ani neprokopne :(

Zitra na mne mylsete jedu na tu promoci maji to ve 12 a v Usti, no jestli neumru po ceste tak urcite tam:( ale mame pak slibenej dobrej obidek :)

p.s. holky nejak se mi pokazili stranky:( a nevim co stim spatne se mi to zobrazuje musim se v tom povrtat, tak kdyby ch se dlouho neozivala tak jsem to rozvrtala tak ze uz neni videt nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
19.6.07 18:42

Míno - ty provokatérko jedna :twisted::lol: Co příspěvek - to perla, fakt… tlemím se už od té doby, co jsem přečetla tvůj první útok na mě :-)

Zrovna jsme se vrátili z pivečka/bonaqi…teda malej bude asi abstinent :roll: dvakrát jsem se napila piva a už jsem dostala kopanec :lol:
Taky jsme probírali, co příští měsíc už koupíme…no samozřejmě jsem zase natahovala 8) ..když mě to příjde tak roztomilý, že se ti tatínci tak angažují :srdce: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
19.6.07 18:59

Napoly jestli to spis neznamenalo jeste jeste pivooooooooooooo :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.6.07 19:01

No NApoly aby to nebyl notoracek.......... a tys mu nedoprala :-D

Holky upekla jsem tresnovy kolac s drobenkou.. voni po nem cely byt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
19.6.07 19:03
ka-tka píše:
No NApoly aby to nebyl notoracek.......... a tys mu nedoprala :-DHolky upekla jsem tresnovy kolac s drobenkou.. voni po nem cely byt :-D

Kato zrovna myslim na neco dobryho a nic nemam. :( .. a ty takhle provokujes :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
19.6.07 19:04

Raveno já si taky myslím,že jí kopnul proto,že pivo míchá s Bonaqou - takové barbarství :-(

Zítra bude pěkně hic,chystám se nic nedělat :arrow: a to umím nejlíp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.6.07 19:04

Koláč bych si dala, když jsem to četla, měla jsem pocit, že voní až sem :lol:
Mně mimi kope celkem pořádně a dost často, jsem ráda, teď už se těším, až to bude pořádně vidět, až mi pojedou bouličky po břiše. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
19.6.07 19:07

Mino to ti zavidim ma byt parak jak blazen a ja budu cestovat a parit se!!! No jestli mi alespon ten obidek nebude chutnat …tak uz mne tam nikdo neuvidi :D :D :D proc nedelaj promoce v zimne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
19.6.07 19:10

ja fakt nemam nic dobryho a tatka je na rautu a spar je daleko:( a tady v okoli je zavreno :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
19.6.07 19:15

no, já bych mu ještě dopřála (zrovna mi docela šmakovalo :wink: ) ale tatin se nechtěl podělit :nevim: Ale pak jsem prcka umlčela kuřecím kung-paem…mňamky…
KOLÁČ??? Já bych si dala takýýýýýýýý :potlesk: Ale asi meruňkovej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.6.07 19:20

Tak ho mam pred sebou.......... krasne voni a i chutna..........hm hm hm :-D
ale je moc horky.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...