Poradna duly
Jana Čurdová
Přeju krásné ráno ![]()
Tak jsem se pokusila dát si ke jménu fotku a nic lepšího jsem nenašla. Tvářím se jako d…, ostatně, jako na všech fotkách. Né to bych kecala, někde se tvářím i hůř
Nějak prostě nejsem fotogenický typ, nemáte taky někdy pocit, že když prohlížíte fotky, tak všichni kromě vás vypadají normálně
![]()
Miiri neboj amam uplne stejnej pocit:-) moje fota stoji za to ![]()
Ahoj holky,
já se také nerada fotím, a mám pocit, že na všech fotkách vypadám jako d…l, ale hlavně jsem nenašla žádnou moji fotku v počítači. Budu muset něco naskenovat, abych nebyla jediná bez fotky. Ale teď nějak nestíhám.
2 ruce, 2 nohy, hlavicka jak makovicka, a zadny pindik!!!!!!
RAveno, ani ne......... kdyz si neco moc prejes od srdce, tak se vetsinou zadari, no ne????
Ahoj
Katko gratuluji k holčičce! ![]()
To je super že vám to všem tak pěkně vychází
doufám že to vyjde i nám a bude tam pindík
no uvidíme ve čtvrtek snad už se něco dozvíme
![]()
katko, gratuluju k holcicce!!! je to fakt neskutecny, jak to vychazi. jak jsem koukala do jinych diskuzi, tak tam jsou pokazde aspon jedna, dve zklamane maminky, ze se nedockaji toho vytouzeneho pohlavi…
no ale jsem teda zvedava, co se narodi nam, kdyz nam to je opravdu uplne jedno. snad to nebude „neco mezi“
…
Adelino, neboj .............a ja bych se tesila i z kluka… ty uz umim alespon omejt od posrani
Co s frnou???? To netusim......
Petule, teda ty si troufas, na studia, no preji ti h odne miminko!!!!
Kacherie, opravdu uz je brisko videt.........slusi ti to
mam i fotky z UZV, akorat je musim nafotit, az dam maleho spat
ka-tka píše:
RAveno, ani ne......... kdyz si neco moc prejes od srdce, tak se vetsinou zadari, no ne????
Kato to mne tedy zatim nikdy nic nevyslo jak jsem si prala az ted:-)
Katko…moc gratuluju k holčičce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže další holčina…no to je fain, že nám to tak hezky vychází!!! Tak jen tak dále…!!!!
Jinak dnes jsem v práci (včera jsem měla volno kvůli té zkoušce) a od rána jsem se nazastavila…prácejak na kostele, podmínky strašné a ještě to všechno mělo být včera…a to možná bylo pozdě. Ale já jsem v klidu…a taky mě tady tak berou, nidko si na mě nic moc nedovolí, takže si to užívám!!!
Jo a brzy začneme řešit kočárek…hurá!