Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem konečně dočetla ![]()
Adel moc gratuluju, jsi šikula ![]()
Míno moc ti přeju tu vytouženou holčičku ![]()
My jsme byli přes víkend stanovat na Šumavě, a bylo to fakt dobrý. Grilovali jsme maso a tak… Akorát si musíme koupit novej stan, abychom pak mohli jezdit ve čtyřech. To mě normálně překvapilo, že tam spousta lidí stanovala s fakt malýma dětma, kterým nebylo ani rok… Večer jim daly do stanu monitory a šli sedět k ohni, fakt paráda ![]()
Peťule krosnu máme taky a moc nedoporučuju, protože to dítě se v ní ukrutně pronese, my jí použili dvakrát a teď jí má brácha, kterej má syna fakt hubeňoura a říkal to samý… Opravdu se nám neosvědčila, zvlášť ne na tůry, to se strhá i silák
Mino, taky hlasuju pro Sofii ![]()
Napoly, hodne stesti!
Luli, ja zacala blit az posledni 2 tydny, kdy uz jsem se radovala, ze vsechny nevolnosti musi byt za mnou ![]()
HILDO!!!!!
Jak jsi delala tu tresnovou marmosku???? Ja to v zivote nedelala, das mi postup?
Ahojky
Míno moc gratuluji k holčičce a dala bych Sofie ![]()
Všem kdo mají KO držím pěstičky my jdem až ve čtvrtek ale snad to uteče!
![]()
Tak dneska jsou asi erupce na slunci, snidane nam neudelala moc dobre:(
Kato ty se chce patlat s marmoskou? Ja jsem rada kdyz uvarim ![]()
Ahoj Těhulky ![]()
Míno, taky hlasuji pro Sofii. Je to krásný jméno ![]()
Napoly, držím pěsti na dnešní kontrolu a určitě se brzy ozvi ![]()
Docela jste mě překvapili s tím kolem. Když jsem se ptala doktora, tak na mě koukal jak na blázna. Prý jízda na kole v těhotenství neexistuje ![]()
Miiri, vítej zpátky ![]()
Martasku, asi zalezi na doktorovi a jeho subjektivnim nazoru, ale vseobecne rikaj, ze kdyz je ti dobre tak muzes delat skoro vsechno, hlavne kdyz jsi to bezne delala pred tehu… jen s vetsi opatrnosti
nemyslim tim zrovna horolezit ![]()
ravena píše:
Martasku, asi zalezi na doktorovi a jeho subjektivnim nazoru, ale vseobecne rikaj, ze kdyz je ti dobre tak muzes delat skoro vsechno, hlavne kdyz jsi to bezne delala pred tehu… jen s vetsi opatrnostinemyslim tim zrovna horolezit
Hmmm, tak možná to myslel pro mě, když už jsem jednou potratila. ![]()
Já totiž kolo miluji a hned bych vyjela někam na menší rodinný výlet, ale mám strach
Co se dá dělat, musím vystačit s procházkami ![]()
Marťásku, já jsem nepotratila, mám zcela bezproblémové těhotenství (klepu na dřevo) a taky mi jízdu na kole prakticky zakázal. To mě ale moc nevzrušuje, spíš mě mrzí, že mě naši a manžel přesvědčují (přesnější by bylo zakazují), abych se letos vykašlala na moře a zůstala hezky v českých luzích a hájích. S takovým tím - kdyby se něco stalo, do smrti si to budeš vyčítat… A já nemám sílu bojovat proti nim, je jich na mě moc… To je mi fakt líto ![]()
Holky, vy máte u jmen takový krásný fotky, jdu zkusit tam taky nějakou dát..
Mně to vůbec nejde, jak se vám podařilo dostat velikost fotky pod 6 kB? Vždyť to už pak na ní není vůbec nic vidět…
No, me s tim kolem taky prekvapil, ze mne to vrele doporucoval… ptala jsem se ho ale nekolikrat a velice durazne, cili snad vedel, o cem se bavime ![]()
jak jste psali - doporucuje se pry vse, co clovek delal pred tehotenstvim, krome sportu v anaerobnim pasu, skoku, vrhu…a plavani ve spinave vode
tot snad vse
Tak ja bych se s marmoskou nepatlala, ale mam kosik tresni a uz je nemuzu. a k tomu jahody a ty uz detto.. tak si rikam, bude marmoska do cukrovi na vanoce......
nejaky recept jsem nasla tak vyzkousim a uvidime.....
ted varim obed
Jinak ja bych nevarila, ale jelikoz dite potrebuje papu, tak musim.......
Ja na kolo nesedla co jsem tehu, mam ponekud strachze se nekde vyklopim......takze po tehu mozna taky zakoupime crooozera a budeme jezdit s detma
Zuzajdiku, holt orezes fotku jen na ksichtik a pak zmensijes asi 100×60 pixlu
Holky,
chcem sa opytat, ked tak citam tie Vase prispevky, tak skoro vsetky uz ste domka. To ste uz na materskych ci ako? Ja to nechapem, ja sa plahocim v robote o zivot....... ![]()
Míno,
gratulujem k vytúzenému dievcatku, a Sofinka je velmi pekne meno. Moja svagrina, kebyze nema syna ale dcerku, tak by sa volala Sofia Elizabet......