LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
18.6.07 16:30

Katko - BATOLATA,Barvířská ul.479/53 (kousek od zdrávky). Ale teď jsem všechny eSka vykoupila :lol:
A mají tam strašně moc věcí na mimi(oblečení i hračky).

Jo,a koupila jsem si podrdu - 75 E (k mé figuře neuvěřitelný,ale D mi fakt bylo malý :cry: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.6.07 16:33

holky, diky za podporu. ja se sama divim, ale jsem docela v pohode. proste smirena s tim, ze nejak to dopadne a ze je lepsi mit jistotu. kdyz mi vysly testy spatne u aji, tak jsem hystercila, ted to beru s klidem, stejne s tim nic nadelat nemuzu :wink: .

mino, tys me rozesmala s tim, ze ti nesedi velikost S :D . ja jsem si ted kupovala taky nejaky tehu veci a dost me nadchlo, ze jsem se vesla do L (jinak potrebuju XL, 44). a u tech S vecicek si vzdycky rikam, na jaky holcicky skolou povinny to tam maj :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.6.07 16:49

Adel já jsem ale záprdek - měřím jen 163 cm :cry: Normálně mám 36,ale teď je to odvislé od toho,abych to dostala přes airbagy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
18.6.07 17:03

MÍNO :! Ty tlamičko jedna nevymáchaná :lol: :lol: :lol: To bys kecala, že tě to ani trošku nebolelo!! přece nemůžu bejt taková „CÍŤA“ :?: 8O

Holky ukážu se až večer…z KO jsem se šla kouknout po městě a jsem z toho totálně vyřízená 8) Takže jdu chrupkat s taťkou :srdce: :wink:
pápá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.6.07 17:45

Ahojky,
tak jsem tady po UZ. Mimísek vypadá spokojeně, srdíčko je v pořádku. Takže příští týden echo a pak už snad dají pokoj. Dneska se nechal hezky vyfotit, tak vám vložím fotku. Švagrová to dneska nevydržela a dala mi pár věciček na mimi, jedno bodýčko s nějakýma zvířátkama a pak malinkatý džínečky a k tomu je bílý tričko a modrá kostkatá vestička. Tak to vypadá, že porodím nového ředitele firmy, ještě kravatku a je jasnej :lol: :lol: :lol:
Adelino - budu na tebe ve středu moooc myslet a držet palečky. Určitě bude všechno v pořádku, oni jen chtějí mít jistotu a ty asi taky.
Až seberu odvahu, tak vám vyfotím svůj obří pupík :oops: Když totiž vidím některé vaše fotečky (například kaccherie :oops: ), tak takhle jsem vypadala před prvním těhu, ale před tímhle fakt ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.6.07 17:50

Ženský, jdu pro radu. Mám pocit, že jsem ještě dneska necítila mimíska. Od té doby, co cítím pohyby, se mi to ještě nestalo. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.6.07 17:51

Miiri, gratuluji k úspěšné kontrole. Já jdu až příští týden, mám pocit, že se nedočkám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.6.07 17:52

Miiri, no super...... takze Ko je v poradku

no a obri brisko nemas sama,… videla jsi moje????

Martasku je to normalni, treba mimi je otocene dovnitr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.6.07 17:53

Marťásku, mně se to stalo minulý týden někdy v pátek a byla jsem z toho úplně hotová, kopnul jen jemně a snad jen 4× za den. Ale další den už zase řádil, tak mě to uklidnilo. Neboj, myslím, že v tomhle stádiu těhu je to ještě normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.6.07 17:55

Ka-tko - tvoje bříško jsem viděla, je moc pěkné. Mně už za chvíli přeroste prsa 8O Dneska na KO jsem viděla maminu, ta měla bříško max jako já a říkala, že je ve 30.tt a čeká dvojčata. 8O 8O 8O Je ale fakt, že bylo vidět, že i když byla vysoká, tak cca 178cm, tak před tím měla určitě okolo 55kg maximálně. Závist :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.6.07 17:58

Díkas, jste mě uklidnili :D Ale stejně ho jdu špehovat. Většinou, když se natáhnu na záda, tak ho cítím a teď se mu prostě jen nechce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.6.07 18:00

Miiri, teď jsem koukala na tu tvoji fotku miminka. Je to nádhera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.6.07 18:06

Marťásku, děkuju za chválu mimíska, jinak na příští ko jdu do poradny 28.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.6.07 18:24

Ahoj holky,
Marťásku, můj mimíšek taky divočí celé dny a pak je den, kdy ho skoro vůbec necítím a taky jsem z toho nervózní, ale pak mi to obvykle večer vynahradí :) , jak se začne mlet. Takže buď v klidu, já si myslím, že v těch vedrech se jim možná taky nechce moc hýbat :D nebo Tě třeba kopká dovnitř bříška, že to necítíš :)
Holky, vy tu často píšete o melounech a já nemám sílu ho sama dotáhnout domů, tak musím počkat, až s taťkou pojedeme na velký nákup, tak si půjdu vzít alespoň třešně.
Moc gratuluji k úspěšným kontrolám, já jdu zítra, ale větší vítr mám z příštího týdne z ultrazvuku - doufám, že cystičky už budou fuč.
Miiri, taky teď rostu jak o závod - já dřív měla břicho lavor, tak to bylo dlouho pro okolí nepochopitelné, že jsem těhotná. Byla jsem obviňována, že si vymýšlím a pomalu jsem musela ukazovat průkazku :) Včera mi poprvé sám od sebe vyfotil bříško taťka-jindy ho musím prosit. Když byla kamarádka těhotná, tak ji fotil pořád a ze všech úhlů, tak možná začal registrovat, že i já jsem těhule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.6.07 18:25

Hurrááá, je tam :D Teď mě koplo tak, že jsem se až lekla :D Asi mi chtělo vynahradit, že na mě celý den prdělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí