Poradna duly
Jana Čurdová
Katko - BATOLATA,Barvířská ul.479/53 (kousek od zdrávky). Ale teď jsem všechny eSka vykoupila ![]()
A mají tam strašně moc věcí na mimi(oblečení i hračky).
Jo,a koupila jsem si podrdu - 75 E (k mé figuře neuvěřitelný,ale D mi fakt bylo malý
)
holky, diky za podporu. ja se sama divim, ale jsem docela v pohode. proste smirena s tim, ze nejak to dopadne a ze je lepsi mit jistotu. kdyz mi vysly testy spatne u aji, tak jsem hystercila, ted to beru s klidem, stejne s tim nic nadelat nemuzu
.
mino, tys me rozesmala s tim, ze ti nesedi velikost S
. ja jsem si ted kupovala taky nejaky tehu veci a dost me nadchlo, ze jsem se vesla do L (jinak potrebuju XL, 44). a u tech S vecicek si vzdycky rikam, na jaky holcicky skolou povinny to tam maj
…
Adel já jsem ale záprdek - měřím jen 163 cm
Normálně mám 36,ale teď je to odvislé od toho,abych to dostala přes airbagy ![]()
MÍNO
Ty tlamičko jedna nevymáchaná
To bys kecala, že tě to ani trošku nebolelo!! přece nemůžu bejt taková „CÍŤA“
![]()
Holky ukážu se až večer…z KO jsem se šla kouknout po městě a jsem z toho totálně vyřízená
Takže jdu chrupkat s taťkou
![]()
pápá ![]()
Ahojky,
tak jsem tady po UZ. Mimísek vypadá spokojeně, srdíčko je v pořádku. Takže příští týden echo a pak už snad dají pokoj. Dneska se nechal hezky vyfotit, tak vám vložím fotku. Švagrová to dneska nevydržela a dala mi pár věciček na mimi, jedno bodýčko s nějakýma zvířátkama a pak malinkatý džínečky a k tomu je bílý tričko a modrá kostkatá vestička. Tak to vypadá, že porodím nového ředitele firmy, ještě kravatku a je jasnej
![]()
Adelino - budu na tebe ve středu moooc myslet a držet palečky. Určitě bude všechno v pořádku, oni jen chtějí mít jistotu a ty asi taky.
Až seberu odvahu, tak vám vyfotím svůj obří pupík
Když totiž vidím některé vaše fotečky (například kaccherie
), tak takhle jsem vypadala před prvním těhu, ale před tímhle fakt ne ![]()
Ženský, jdu pro radu. Mám pocit, že jsem ještě dneska necítila mimíska. Od té doby, co cítím pohyby, se mi to ještě nestalo. Co vy?
Miiri, gratuluji k úspěšné kontrole. Já jdu až příští týden, mám pocit, že se nedočkám. ![]()
Miiri, no super...... takze Ko je v poradku
no a obri brisko nemas sama,… videla jsi moje????
Martasku je to normalni, treba mimi je otocene dovnitr
Marťásku, mně se to stalo minulý týden někdy v pátek a byla jsem z toho úplně hotová, kopnul jen jemně a snad jen 4× za den. Ale další den už zase řádil, tak mě to uklidnilo. Neboj, myslím, že v tomhle stádiu těhu je to ještě normální ![]()
Ka-tko - tvoje bříško jsem viděla, je moc pěkné. Mně už za chvíli přeroste prsa
Dneska na KO jsem viděla maminu, ta měla bříško max jako já a říkala, že je ve 30.tt a čeká dvojčata.
Je ale fakt, že bylo vidět, že i když byla vysoká, tak cca 178cm, tak před tím měla určitě okolo 55kg maximálně. Závist
![]()
Díkas, jste mě uklidnili
Ale stejně ho jdu špehovat. Většinou, když se natáhnu na záda, tak ho cítím a teď se mu prostě jen nechce. ![]()
Miiri, teď jsem koukala na tu tvoji fotku miminka. Je to nádhera ![]()
Marťásku, děkuju za chválu mimíska, jinak na příští ko jdu do poradny 28.6.
Ahoj holky,
Marťásku, můj mimíšek taky divočí celé dny a pak je den, kdy ho skoro vůbec necítím a taky jsem z toho nervózní, ale pak mi to obvykle večer vynahradí
, jak se začne mlet. Takže buď v klidu, já si myslím, že v těch vedrech se jim možná taky nechce moc hýbat
nebo Tě třeba kopká dovnitř bříška, že to necítíš ![]()
Holky, vy tu často píšete o melounech a já nemám sílu ho sama dotáhnout domů, tak musím počkat, až s taťkou pojedeme na velký nákup, tak si půjdu vzít alespoň třešně.
Moc gratuluji k úspěšným kontrolám, já jdu zítra, ale větší vítr mám z příštího týdne z ultrazvuku - doufám, že cystičky už budou fuč.
Miiri, taky teď rostu jak o závod - já dřív měla břicho lavor, tak to bylo dlouho pro okolí nepochopitelné, že jsem těhotná. Byla jsem obviňována, že si vymýšlím a pomalu jsem musela ukazovat průkazku
Včera mi poprvé sám od sebe vyfotil bříško taťka-jindy ho musím prosit. Když byla kamarádka těhotná, tak ji fotil pořád a ze všech úhlů, tak možná začal registrovat, že i já jsem těhule ![]()
Hurrááá, je tam
Teď mě koplo tak, že jsem se až lekla
Asi mi chtělo vynahradit, že na mě celý den prdělo ![]()