Poradna duly
Jana Čurdová
A ja uz to taky vim
bude to KLUK jako buk!!!! ![]()
Tatka to hned odesel zapit
- to nechci videt, az se fakt narodi ![]()
No, a ja si jdu za odmenu koupit latku na svatebni saticky
tak papa!!!
krisulko, ty budes mit site saty??? Teeeeeda...........doufam, ze nam pak ukazes foto
A gratuluji k pindikovi ![]()
No muj muz po narozeni syna oslavoval asi 3 dny......... cele porodny to zhltlo.....ale pry to bylo super.. no jesteze jsem u toho nebyla ![]()
Petule, bud v klidu, prace neutece, vid?
Ka-tko - moc gratuluju k Jitušce, to je paráda ![]()
Krisulko - tobě naopak zase k chlapečkovi, možná jsem to vypustila, máte rozhodnuté jméno?
Holky, blahopřeju Krisulce ke klukovi a Katce k holčičce. To se nám to tu pěkně rozděluje:) Holky, já pořád nemám jméno
Jsem úplně bezradná. Momentálně je na výběr Tomáš nebo Petr. Pořád čekám, až na mě v knihovně dojde ta Knappová a čekám, že mě při jejím čtení něco osvítí…
Včera jsem udělala poslední zkoušku, kterou jsem si dala za úkol, a to z angličtiny, takže mám hotovou zhruba půlku druháku. Ale tím fakt končím a věnuju se zařazování fotek ze svatby, vytváření alba ze svatby a alba mimouška a úpravě pokojíčku a nákupu výbavičky. Moc se těším:) V práci by to přes léto mělo být volnější, tak snad bude na všechno dost času a energie..
Marťásku, jsi úžasná, že vedeš ten kalendářík, určitě za všechny moc děkuji. Mám návrh - nechceš za pohlaví ještě střelit jméno, samozřejmě u těch, co už ví?
Ať máme my nerozhodnuté trochu inspiraci a je to na jednom místě..
Napoly, kde bereš ty pohyblivé smajlíky?
To je miminek než se dostanu k PC. Katko gratulace k buchtince a Krisulce k pindíkovi!!!!!!
A kdo bude další ![]()
Je super,že na sebe vidíme -myslím přes ty pidifotky ![]()
Zuzajdíku Napoly má sice pohyblivý smajlíky,ale ten nejdůležitější -jeptiška jí chybí
![]()
Prosím,prosím administrátora o jednu jeptišku se jménem Napoly
![]()
Ka-tko - pupík (teda fotka) bude, dneska jsem to chtěla spáchat, ale manželovi v tašce zůstal z dovči i můj foťák, takže nemám čím.
Míno - máš pravdu, že je příjemné si za jménem se kterým tady kecáš představit i ten obličej. Aspoň se až budeme mít srazík lépe poznáme. ![]()
No já myslím, že klasická: novomanželé přišli domů, z posledních sil se osprchovali, padli do postele a okamžitě usnuli jak špalci
![]()
Ale už jsme si to vynahradili ![]()
Zuzajdiku nekecej, to fakt???? Ani jedno ciselko????
Styd se ![]()