LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
19.6.07 11:35

A ja uz to taky vim 8) :pankac: bude to KLUK jako buk!!!! :pankac:
Tatka to hned odesel zapit :twisted: - to nechci videt, az se fakt narodi :roll:
No, a ja si jdu za odmenu koupit latku na svatebni saticky :wink: tak papa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.6.07 11:54

krisulko, ty budes mit site saty??? Teeeeeda...........doufam, ze nam pak ukazes foto

A gratuluji k pindikovi :-D

No muj muz po narozeni syna oslavoval asi 3 dny......... cele porodny to zhltlo.....ale pry to bylo super.. no jesteze jsem u toho nebyla :-D

Petule, bud v klidu, prace neutece, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.6.07 11:55

Ka-tko - moc gratuluju k Jitušce, to je paráda :lol:
Krisulko - tobě naopak zase k chlapečkovi, možná jsem to vypustila, máte rozhodnuté jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.6.07 11:56

Miiri, co ten pupik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
19.6.07 11:57

Holky, blahopřeju Krisulce ke klukovi a Katce k holčičce. To se nám to tu pěkně rozděluje:) Holky, já pořád nemám jméno :oops: Jsem úplně bezradná. Momentálně je na výběr Tomáš nebo Petr. Pořád čekám, až na mě v knihovně dojde ta Knappová a čekám, že mě při jejím čtení něco osvítí…
Včera jsem udělala poslední zkoušku, kterou jsem si dala za úkol, a to z angličtiny, takže mám hotovou zhruba půlku druháku. Ale tím fakt končím a věnuju se zařazování fotek ze svatby, vytváření alba ze svatby a alba mimouška a úpravě pokojíčku a nákupu výbavičky. Moc se těším:) V práci by to přes léto mělo být volnější, tak snad bude na všechno dost času a energie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
19.6.07 12:00

Marťásku, jsi úžasná, že vedeš ten kalendářík, určitě za všechny moc děkuji. Mám návrh - nechceš za pohlaví ještě střelit jméno, samozřejmě u těch, co už ví? :wink: Ať máme my nerozhodnuté trochu inspiraci a je to na jednom místě..

Napoly, kde bereš ty pohyblivé smajlíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
19.6.07 12:01

To je miminek než se dostanu k PC. Katko gratulace k buchtince a Krisulce k pindíkovi!!!!!!

A kdo bude další :?:

Je super,že na sebe vidíme -myslím přes ty pidifotky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
19.6.07 12:05

Zuzajdíku Napoly má sice pohyblivý smajlíky,ale ten nejdůležitější -jeptiška jí chybí :lol: :lol: :lol:

Prosím,prosím administrátora o jednu jeptišku se jménem Napoly :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.6.07 12:05

Ka-tko - pupík (teda fotka) bude, dneska jsem to chtěla spáchat, ale manželovi v tašce zůstal z dovči i můj foťák, takže nemám čím.
Míno - máš pravdu, že je příjemné si za jménem se kterým tady kecáš představit i ten obličej. Aspoň se až budeme mít srazík lépe poznáme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.6.07 12:06

Jo a pro mně hejno jeptišek :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
19.6.07 12:08

Napoly ji nechá kolovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
19.6.07 12:09

Pro mě může být bez jeptišek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
19.6.07 12:12

No to mi tak teď došlo,Zuzajdíku jaká byla svatební noc :?: :wink: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
19.6.07 12:19

No já myslím, že klasická: novomanželé přišli domů, z posledních sil se osprchovali, padli do postele a okamžitě usnuli jak špalci :lol: :lol: :lol:
Ale už jsme si to vynahradili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.6.07 12:22

Zuzajdiku nekecej, to fakt???? Ani jedno ciselko????

Styd se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital