Poradna duly
Jana Čurdová
zdravim maminy:-)
vy jste ale ukecany odpoledne clovek vypne compik a uz nestiha:-)
Kaccherie krasny brisko a ta postavicka…joooo a vlastne ty jsi mne predbehla v seznamku
a mne se tak libilo byt prvni
![]()
Mirii taky za chvili musime skocit do 6 neeeeeee???
Peti gratulace, jsem na tom jako MIna mam pocit ze si nic ale vubec nic nepamatuju:( jen to ze bych mela jit papat
![]()
Miiri krasna fotecka, ja ty posledni pristi tyden nascenuju az se stavim v praci a taky pridam Viktorku…taky mam krasnou fotecku, jen nechapu proc tam vsichni hledaj toho pindika kdyz je to profil a jen po brisko
a jeste k tomu holcicka
Jooo a dneska nas segra pozvala na promoce uz je to ve stredu a ja nemam co na sebe…asi v plazovych pantoflich a pruhovanym tricku bych tam vynikala
jenze ja se do niceho slusnyho nevejdu
a preci si neporidim neco slavnostniho a 3 cisla vetsi nez normalne… jsem bezradna, asi omrknu zitra sekace ![]()
Mino s tim S to byl dobrej pokus o ftip
(bleda zavist, S jsme mela na gymplu ve 4) ja uz se zacinam bat, aby mi bylo XXXXL
no a na ty E uz mam taky policeno a to jsem zacinala na 75C za chvili to bude F uj to sem se lek
Jo a nevim kdo to psal, ale mne uz brisko couha pres prsa (podotykam ze v podprde), sice vecer ale jako Kilimandzaro ![]()
Ahoj Raveno,
s tou mojí hlavou je to taky na draka. Zapomínám naprosto na všechno
V seznámku Tě zajisté pustím zase před sebe, ale ještě mi neposunuli termín porodu žádným směrem, tak asi čekají na prcka, jak dál poroste nebo nevím. ![]()
Zítra mám náročný den - nejprve běhání po úřadech a pak gynda a obvoďačka. Nevím, proč mi neschopenku nemohl napsat doktor, tak vždycky musím ještě k obvoďačce a tak tam chytnout ještě nějakého bacila a to čekání - sice mám jít přednostně, ale znáte důchodce, mají nejvíc napilno ![]()
Dobrou noc a hezké sníčky a co nejméně nočních procházek na WC. ![]()
Kaccherie vzhledem k tomu ze je to prvni mimi a jeste holcicka tak mne asi predbehne vic maminek a v:,–(im se ze jeste v 1/2 listopadu tu budu sedet s obr pupkem
![]()
tak to je divny ja mam neschopenku normalne od gynekologa, dost bych se rozcilovala kdyby mne honili mezi ty chrchlajici duchodce!!! normalne tam zatukej a kasli na ne!!! mimi je dulezitejsi nez oni
![]()
ahojky a hezký večer ![]()
Míno - mě to píchala doktorka, ale to bylo fakt něco…on sebou prcek moc šil, tak občas musela tu jehlu povytáhnout
proto to asi dělala na několikrát…
Holky, mě z toho mýho vysněnýho jednou hrábne
Tak hezky jsem se k němu přitulila a řikám mu - tatínku, co takhle na to hupnout
A tak mi říká - nee, já nemůžu, už je tam Filip
Tak mu říkám, že to nevadí…A prej, že to vadí Peťovi, protože už má malej jméno, tak by to nešlo…
Takže na ty zbylé měsíce mám pěkný vyhlídky…
CHJO ![]()
Napoly,chudáčku,škoda že tu není smajlík jeptišky-hned bych ti ho tam vylípla
![]()
Napoly to je kruty… to ja tatku v so rano ve 4 „znasilnila“ a nechal se ![]()
v chlapech cert aby se vyznal… no nechapu jak to muze vydrzet…
taky se jako jeptiška cítím…ale copak se mu dá vyčítat, že se bojí
![]()
Raveno - koho myslíš tím - jak to může vydržet? Mýho „chudáčka“
Však jednou to příjde
rty budu držet u sebe
a ruky mi taky sloužit nebudou…(chtěla jsem tam hodit smajlíka té prdelky, ale tam se taky nedostane
)
Napoly tak to mi nedoslo
u nas to nastesti v mem novem stavu funguje kdyz mne se chce
a bohuzel to neni moc casto, ale celkem to respektuje ![]()
sakra zapomnela jsem nastavit manzelky tak jdu cucet a dobrou
tak to se máte ![]()
Ale na druhou stranu se mám svým způsobem i já
nemusím se na nic vymlouvat…
![]()
Dobré ráno, já už jsem vstanutá a bojuju s tím obrázkem pod jménem. Takže zkouším…:)
No tak to by asi nešlo… Jak jste to udělaly, že máte ty fotky tak velké? Já jsem se až při téhle mikro dostala pod 6kB…