LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
18.6.07 21:31

zdravim maminy:-)
vy jste ale ukecany odpoledne clovek vypne compik a uz nestiha:-)

Kaccherie krasny brisko a ta postavicka…joooo a vlastne ty jsi mne predbehla v seznamku :( :( a mne se tak libilo byt prvni :D :D :D
Mirii taky za chvili musime skocit do 6 neeeeeee???

Peti gratulace, jsem na tom jako MIna mam pocit ze si nic ale vubec nic nepamatuju:( jen to ze bych mela jit papat :oops: :D :D :D

Miiri krasna fotecka, ja ty posledni pristi tyden nascenuju az se stavim v praci a taky pridam Viktorku…taky mam krasnou fotecku, jen nechapu proc tam vsichni hledaj toho pindika kdyz je to profil a jen po brisko :D :D a jeste k tomu holcicka

Jooo a dneska nas segra pozvala na promoce uz je to ve stredu a ja nemam co na sebe…asi v plazovych pantoflich a pruhovanym tricku bych tam vynikala :D jenze ja se do niceho slusnyho nevejdu :cry: :cry: a preci si neporidim neco slavnostniho a 3 cisla vetsi nez normalne… jsem bezradna, asi omrknu zitra sekace :?

Mino s tim S to byl dobrej pokus o ftip :D :D (bleda zavist, S jsme mela na gymplu ve 4) ja uz se zacinam bat, aby mi bylo XXXXL :oops: no a na ty E uz mam taky policeno a to jsem zacinala na 75C za chvili to bude F uj to sem se lek
Jo a nevim kdo to psal, ale mne uz brisko couha pres prsa (podotykam ze v podprde), sice vecer ale jako Kilimandzaro :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.6.07 21:50

Ahoj Raveno,

s tou mojí hlavou je to taky na draka. Zapomínám naprosto na všechno :( V seznámku Tě zajisté pustím zase před sebe, ale ještě mi neposunuli termín porodu žádným směrem, tak asi čekají na prcka, jak dál poroste nebo nevím. :?
Zítra mám náročný den - nejprve běhání po úřadech a pak gynda a obvoďačka. Nevím, proč mi neschopenku nemohl napsat doktor, tak vždycky musím ještě k obvoďačce a tak tam chytnout ještě nějakého bacila a to čekání - sice mám jít přednostně, ale znáte důchodce, mají nejvíc napilno :D
Dobrou noc a hezké sníčky a co nejméně nočních procházek na WC. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.6.07 22:00

Kaccherie vzhledem k tomu ze je to prvni mimi a jeste holcicka tak mne asi predbehne vic maminek a v:,–(im se ze jeste v 1/2 listopadu tu budu sedet s obr pupkem :cry: :cry:
tak to je divny ja mam neschopenku normalne od gynekologa, dost bych se rozcilovala kdyby mne honili mezi ty chrchlajici duchodce!!! normalne tam zatukej a kasli na ne!!! mimi je dulezitejsi nez oni :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
18.6.07 22:02

ahojky a hezký večer 8)
Míno - mě to píchala doktorka, ale to bylo fakt něco…on sebou prcek moc šil, tak občas musela tu jehlu povytáhnout :? proto to asi dělala na několikrát…
Holky, mě z toho mýho vysněnýho jednou hrábne 8) Tak hezky jsem se k němu přitulila a řikám mu - tatínku, co takhle na to hupnout :oops: A tak mi říká - nee, já nemůžu, už je tam Filip 8O Tak mu říkám, že to nevadí…A prej, že to vadí Peťovi, protože už má malej jméno, tak by to nešlo… :roll: Takže na ty zbylé měsíce mám pěkný vyhlídky… :) CHJO :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.6.07 22:10

Napoly,chudáčku,škoda že tu není smajlík jeptišky-hned bych ti ho tam vylípla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.6.07 22:15

Napoly to je kruty… to ja tatku v so rano ve 4 „znasilnila“ a nechal se :D
v chlapech cert aby se vyznal… no nechapu jak to muze vydrzet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
18.6.07 22:24

taky se jako jeptiška cítím…ale copak se mu dá vyčítat, že se bojí :?: 8)
Raveno - koho myslíš tím - jak to může vydržet? Mýho „chudáčka“ :?: :roll: Však jednou to příjde :arrow: rty budu držet u sebe :-( a ruky mi taky sloužit nebudou…(chtěla jsem tam hodit smajlíka té prdelky, ale tam se taky nedostane :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.6.07 22:30

Tak to já si nestěžuju… a nepůjčím :! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.6.07 22:31

Napoly tak to mi nedoslo :D u nas to nastesti v mem novem stavu funguje kdyz mne se chce :D a bohuzel to neni moc casto, ale celkem to respektuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.6.07 22:32

sakra zapomnela jsem nastavit manzelky tak jdu cucet a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
18.6.07 22:37

tak to se máte :srdce:
Ale na druhou stranu se mám svým způsobem i já :arrow: nemusím se na nic vymlouvat… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
19.6.07 06:52

Vstavat a cvicit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
19.6.07 08:20

Dobré ráno, já už jsem vstanutá a bojuju s tím obrázkem pod jménem. Takže zkouším…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
19.6.07 08:21

No tak to by asi nešlo… Jak jste to udělaly, že máte ty fotky tak velké? Já jsem se až při téhle mikro dostala pod 6kB…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
19.6.07 08:24

Heuréka, mám to :! :! :!
Nesmí to být .jpg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...