LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
21.6.07 08:02

Jarouchu no pro mne je jezdeni do Usti nebezpecny vzdycky se tam prezerem :-) a pak se nevejdem do auticka :( ale jestli pojedu sama masinkou tak dam vedit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
21.6.07 08:04

Raveno, proto jezdím do práce autobusem. Tam je místa dost i na můj pupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
21.6.07 08:45

NAPOLY, díky, na tom letáčku to vypadá dobře. Mně dala sestřička jen vizitku na ten POMAD. Ale asi před měsícem jsem přednášela nějakému kursu matek na rodičovské dovolené a když jsem s nima o přestávce vykládala, tak jedna si na POMAD docela stěžovala, že je to hrozně komerční, že jim jde spíš o prachy než o blaho rodiček a že tam byla hrozně nespokojená. Tak nevím.. Dívala jsem se, jestli tady někde třeba nenajdu nějakou diskuzi, kde by o těch olomouckých centrech něco bylo, ale nic jsem nenašla. Uvidím v pondělí, co ta Flóra, a když ne, tak POMAD bude asi další na řadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
21.6.07 08:46

Dobré ráno holky,
tak jsem se včera neutopila, ale voda byla na můj vkus chladná a celou dobu jsem měla husinu, tak snad nechytnu nějakého škaredého bacila. Jinak to bylo bezva a hezky jsem si protáhla tělíčko. Okukovala jsem všechny pupíky a některé už byly na prasknutí, ale hezoučké. :)
Teď vám všem děvčátka, které jste byly na pichanečkovi do bříška, budu moc držet pěstičky a prďošek v bříšku taky. :wink:
Dnes kopká od skorého rána a večer řádilo jak čert. Ráno jsem musela posnídat už v šest hodin, ale pak jsem si šla ještě lehnout a po probuzení jsem se musela hned zase najíst - už dlouho mi tak nekručelo v bříšku :lol:
Taky se mi někdy zblázní hormony, na takový stav je pro mě nejlepší izolace a samotka, abych nenadělala moc škody a neublížila lidem, kteří za moji depku vůbec nemůžou. :?
Dnes jdu zase do kurzu a máme v plánu návštěvu porodního sálu - pokud se nebude rodit, a video s porodem na stoličce, tak už se těším :)
Hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
21.6.07 08:51

Holky, nemocnice u vás nepořádá nějaké kurzy???? U nás kurz stojí 500,–Kč, některé pojišťovný to hradí v celé výši. Kurz se skládá z šesti lekcí po třech hodinách (18 hodin) - teorie, každé pondělí a čtvrtek je cvičení a středy plavání, tatínci u porodu už nic neplatí. Na hodiny teorie s námi může chodit kdokoliv-tatínci, kámošky, ......... Na plavání si můžeme vzít dámský doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.6.07 09:22

Kaccherie no u nas porada 2,5 hod kurz + cvico a to myslim je zdarma a kdyz se tatinek zucatni kurzu plati u porodu misto 600 jen 500 Kc :-)
Jinak tu nejni zhola nic pro tehule a mrnata:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.6.07 09:25

Dobré ráno :lol:
Tak jsem si před chvílí nabarvila hlavu, abych byla hezká holka. Koupila jsem si hnědou a mám pocit, že ty vlasy jsou nějaké černé :? Ale už jsem to potřebovala, máme v rodině brzy pár šedin a já úplně nesnáším, když ten vlas vidím, jak mi tam nahoře svítí 8O 8O
Za chvíli vyrážím s mámou cournout někam po obchodech, chci ji ukázat, co kde mají hezkého na mimi (ne, že bych si myslela, že mi něco koupí, tak naivní fakt nejsem), jen chci zabít čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
21.6.07 09:26

Raveno, tak to jsou teda poměry :cry: Hradiště je sice díra, ale tohle je fakt bezva. Do toho cvička a plavání můžeš chodit pořád, není to omezené. Dokonce pak i s mimíškem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
21.6.07 09:31

Miiri, určitě jsi kočka :wink: Já pořád přemýšlím o nějakém účesu, ale bojím se experimentovat, takže barvu mám taky raději svou :(
Já jsem byla minule domluvená s mamkou, že se půjdeme podívat na pidi věcičky a nakonec to dopadlo tak, že jsme vybíraly opalovačky, sandály, ..................jela s taťkou na dovolenou, tak chtěla poradit :) Takže můj nákup byl odložen.
Přeji hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.6.07 09:42

No máma už je starší člověk, je v důchodu a znáte to všechno je drahý a hlavně zbytečný. A ve finále mi řekne, že na to mám, tak ať si to koupím. A ono je to lepší, kdoví co by pořídila :?
Jó a dala jsem vám do galerky foto pupíku, dnešní ranní, večerní je skoro o polovinu větší, tak se raději fotím ráno :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
21.6.07 10:27

Miiri, krásný pupíček. Měla jsi to vzít i s hlavičkou, když máš ty nové vlásky :wink:
Jiná generace, jiné myšlení. Moje mamka má 47 a chtějí mi koupit postýlku a příslušenství k ní, ale už mi řekla, že si to musím vybrat sama, protože ví, jaká jsem frfňa a určitě by se mi do vkusu netrefila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
21.6.07 10:28

Tak já pomalu utíkám do kurzu, snad nebudu zklamaná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
21.6.07 10:45

:) Ahojky :)

Tak na KO vše v pořádku,dnes byl poprvé i tatínek a jak mu mimi Mudr.ukazovala kousek po kousku tak mi ukápla i slzička :) :wink: bylo to super!Jen pohlaví nám ještě neřekla :( mimi sebou tak šilo že si nebyla jistá :roll: tak snad příště :) Další KO mám 12.7
Fuj to je dnes zas hic a dusno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
21.6.07 11:07

Ahoj holky Tak jsem zpátky z ko. a vše v pořádku. BUDEME MÍT HONZÍKA :D Teda na 99% samo :D Mam obrovskou radost, ani jsem nedoufala. Budu se opičit a udělám si taky ten glitter nápis jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
21.6.07 11:18

Hildo moc gratuluju k Honzíkovi a tiše závidím :( :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie