LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
20.6.07 12:47

Adelino držím moc pěstičky a ať už to máš za sebou! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.6.07 12:57

Čau holky,
tady je vedro, že snad padnu :? Za chvíli se jedem s Aničkou koupat k našim do bazénu, to bude paráda, akorát musíme autobusem, auto má manža, ale nevadí…
Luli vůbec nic si z toho nedělej, můj manža byl při prvním úplně to samý, kolikrát mi i vyčet, že se nebavim o ničem jiným než o mimi… a pak jsi ho měla vidět u porodu, když pak držel Aničku v náručí, hned se všema kamarádama začal řešit porod, krmení a přebalování. Ten chlap to prostě většinou vnímá až když se to narodí. Teď čekáme druhý a ani se o tom spolu moc nebavíme, manža se jen občas zeptá jak bylo u dr. a to je vše. Tyhle věci zá:,–(ně probírám s kámoškama. Takže nesmutni, uvidíš jak bude bláznit, až se to narodí, až tě to možná bude mrzet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.6.07 12:58

Adel držim všechny pěsti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
20.6.07 14:37

Ahojky!

Hlasím se opět po týdnu, páč času je málo. My na mateřský furt někde lítáme venku s prckama a neni čas na net. :wink:

V pondělí jsme byli s Kubou a taťkou na velkým UTZ. Miminko je v pořádku, má všechny prstíčky a plnej močák tzn. že fungujou ledviny a Dr. si myslí, že to bude holčička - tak to je dobrý, když mi to potvrdil :D (poprvý mi to řekl před týdnem, ale to on si nepamatuje). Kuba koukal a válel se po tátovi, vlastně pokaždý, když mluví o miminku (máma má v bříšku), tak se potřebuje přitulit.

Adel - držim palec, aby to bylo dobrý!

Luli - nic si z chování chlapa nedělej, ono to přijde. On prostě neni těhotnej, tak to tak neprožívá. Ale přesně jak řikají holky, až to bude držet v náručí…

My máme odpoledne plavčo, naštěstí, jinak bych asi dneska uschnula. A večer mají přijít bouřky, to budu mít hlavu zase jako balón!

Dovča - my jedeme prakticky v poslední možnej termín resp. poseldní pro pojišťovnu, pak by mě už na těhu nepojistili (zjišťovala jsem jen jednu) - jen do 28.týdne. Jedeme do Itálie na Lago di Garda (i když mě by stačily Čechy), ale už se těším na báječný koupání. :D

Gratuluju všem ke kontrolám a přeju jen dobrý výsledky! Mějte se krásně a pohlaďte si pupíky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
20.6.07 14:38

Koukám, že jste asi všechny u bazénu, tak já to tady balím a jedu domů.

Večer ještě nakouknu a zkusím spáchat nějakou tu fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
20.6.07 16:29

ahoj holky, diky za popdoru!!! uz to mame za sebou. na radu jsem prisla misto v jedenact az v pul treti, ale zase musim rict, ze tenhle doktor to napichl naprosto paradne. rozhodne to bylo prijemnejsi nez minule, i kdyz je fakt, ze ani minule to nebyla nijaka hruza.
martasku, prosim do seznamku: zitrejsi kontrola se rusi, misto toho mam pristi stredu (27.6.). na predbezne vysledky z amnia si mam volat 4.7. a pak 16.7. jdu na kontrolu po amniu+ke geneticce pro vysledky. diky :wink:
ted uz nevim na co jsem chtela reagovat, akorat si vzpominam - kaciku, ja jsem si taky rikala, ze je ti mala hrozne podobna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.6.07 16:44

Ahoj holky,
dneska jsem celé odpoledne byla s mámou, přijela na pár dní, bydlí v Ostravě, což je vzdálenost tak akorát. Vidíme se tak 3-4× za rok a stačí. Je celkem fajn, ale kdyby bydlela tady, tak to jedna z nás nepřežije :?
Adelino - myslela jsem na tebe, je fajn, že to nakonec bylo rychlý, tak teď odpočívej a budeme držet palečky na výsledky :)
Luli - netrap se kvůli tomu, většina chlapů se takhle chová. U nás při minulým těhu byl manžel skoro stejný. Když jsem chtěla aby přijel na UTZ, tak mi řekl, že se mu nechce a pod. Pak se bohužel stalo, že jsem v 17tt potratila. A tohle těhu je jako vyměněný, nechce si nechat nic ujít, pořád se stará jak mi je a tak. Přiznal mi, že minule to bral jako samozřejmost, já jsem těhu a jeho se to týká až to bude mít v ruce. V pondělí, když jsem přinesla první oblečky a spasovala je k sobě, jak je bude mít mimi na sobě, tak byl až naměkko. Prý si tak nějak uvědomil, jak to asi bude veliký a celý večer mumlal, že už chce, aby se narodil a byl tady s náma. :) Takže neboj ono to příjde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
20.6.07 16:52

Miiri rozesmála si mě - vzdálenost PHA-Ostrava tak akorát :lol: No jo,ono si ani děti nevybírají své matky (nebo se to říká naopak :?: :wink: )

Adel je super,že z toho nemáš hrůza zážitek - a hlavně věřím,že ty výsledky budou dobrý :! :! :!

Dneska nemám den,jsem strašně podrážděná a naprosto všichni mi lezou na nervy :! A už vůbec si nejsem schopná uvědomit,jestli oprávněně nebo ne. Mám hrozný vztek a depku dohromady. Snad se z toho vyspím :cry: - Napoly a nedostatkem sexu to není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
20.6.07 20:33

Ahojky děvčata :-)
Tak dneska bylo takový horko, že jsem byla jak zamrtvenej chrobák :? A zrovna, když jsem se chystala vás navštívit, tak přišel Peťův kolega z práce s noťasem pro nějaký programy…takže mám čas až teď :wink:
Zuzajdiku - mě se na cvičení u dr neptali, ale přemýšlela jsem o tom…A kam bys chodila? Na cvičení či na plavání?
Míno - jsem to nějak vzdáleně vyčmuchala, že máš dneska divnou náladu 8) Taky jsem se objevila až teď… Včera si hýřila vtipem…No nemůže být každý den posvícení :wink:
Adel - seš šikovná holka, žes to zvládla… :srdce:
Miiri - taky jsi mě rozesmála s tou vzdáleností…jéjda, kdyby to tak bylo i u nás 8)
Luli - nic si z toho nedělej :huban: On se určitě zlepší, až budeš mít velkej pupík… a nebo až se Vám miminko narodí… :potlesk: Moc se v tom jako prvotěhule (tak dlouho) nevyznám…Ten můj je taky jak počasí - jednou by řešil výbavičku a pak ani slovíčko…Ti chlapy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
20.6.07 22:01

NAPOLY, to cvičení a plavání jsem začala zjišťovat. Volala jsem do Delfínka na bazéně, tam mi ale řekli, že provozují jen v červenci a pro těhotné jen v pátek, tzn. hned ten první pátek je svátek, to je zavřeno a pak tři pátky. Tak do toho nejdu. Pak jsem volala do hotelu Flora, tam je nějaké Balneocentrum, či co. Na recepci moc nevěděli, ale poradili mi, ať přijdu v pondělí před desátou, odchytím si přímo lektorku a domluvím se, co a jak. Takže to zkusím. Dám pak vědět. Kdybys něco zjistila ty, taky napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.6.07 00:36

zuzajdik - tak jsem teda zapátrala a našla jsem brožurku, co mi dala sestřička. Je to POMAD - nestátní zdravotnické zařízení, agentura sester domácí péče, Dobnerova ul… Ale víš co, já to radši naskenuju a hodím to do galerky…to než bych opsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.6.07 07:04

Ahoooooooj tehulky,
hlasim ze vcerejsi vedro a promoci jsme ve zdravi obe prezily :D bylo to vazne narocny, ale pak ten obidek to bylo neco segra nas vzala do steakarny…asi 50 druhu ruznych stejku nooooo a fakt lahoda, s Viktorkou jsme funely, ale vsechno jsme spapaly :P :P preci jim to tam nenechame kdyz to bylo tak dobry :oops: no a pak jsme jeste jeli k nim na kavicku a samo, ze byl zmrzlinovy dorticek s malinami…tedy ten pas v aute jsme pak malem nezapla :D :D
Taky jsme dostala prvni ruzovy oblecek, Martas (segra) koupila Viktorce ruzovou flausovou bundicku, je uplne k sezrani i Kubikovi se kupodivu libila + jeste mimi dziny, dupajdy a patery bodycka…teticka se nam zblaznila, ale vazne mi strasne udelala radost :D :D

Miiri tu vzdaslenost Pha-Ostrava ti zavidim, mati bych nejradsi poslala nekam ke slovenskej hranicim a tchyni radsi az k ruskejm hranicim :D

Luli opravdu si z toho nic nedelej Kubik je na tom skoro stejne, UZ velka obet a pak byl rad:-) (2 mesice jsme ho nezne premlouvala a nakonec to radsi spojila s Ikeou aby musel jed, protoze sama nejezdim a ty veci jsme opravdu potrebovali), brisko pohladi jen kdyz mu reknu, no a protoze pry stejne neciti jak kope, tak mi vcera rekl, ze si pocka az to bude hodne, ze ho nebavi cekat s rukou na brise kdyz stejne nic, a to uz je to citit cca 3 tydny rukou!!! Taky jsme z toho smutna, porad ho do neceho nutim (jen ty spartansky dupacky si koupil sam, i kdyz mam pocit ze by si je koupil i kdyby zadny mimco nebylo :D :D tak aby je mel do zasoby :D)…ale jak pisou holky dojde jim vsechno az se jim prdolka bude mrskat v ruce, a pak budu mit vycitky svedomi uvidis!!!

Adel je dobre ze i pres komplikace to mas za sebou!!! Budeme s Vikousem drzet vsechny palecky, ale urcite to bude OK uvidis!!!

Mino jednou nahore a jednou dole…hormony jsou svine:(, ale urcite to neni opravne, alespon to vzdycky zjistim, ze jsem z komara delala velblouda (tedy neplati to u moji matinky, i kdyz uz sni castecne komunikuju, hlavne kvuli tatinkovi :D aby ho moc netrapila, ale nevim jestli ji jeste nekdy dokazu odpustit)

Baboon to je super dalsi princezna…tedy holky jak mi je provdame a to se pry rodi vic kluku :D :D

…tak zatim a krasnej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
21.6.07 07:31

ahoj těhulky :-) já jsem z březňátek, a mám tu po Adámkovi spoustu věciček, 2 zimní kombinézy, které nenosil (jaro přišlo dřív) bílou saténovou rychlozavinovačku, pak modrou a spoustu bodyček atp. kdyby jstě někdo chtěl napiště mi SZ nechám za symbolické ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.6.07 07:56

Berusky kdo bude dneska vstavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
21.6.07 08:00

Já už pracuji!

Raveno, až budeš mít příště cestu do Ústí tak dej vědět. Mohly bychom zajít na nějaký dortík (nejen steaky mají v Ústí vynikající).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí