Poradna duly
Jana Čurdová
Čau holky,
tady je vedro, že snad padnu
Za chvíli se jedem s Aničkou koupat k našim do bazénu, to bude paráda, akorát musíme autobusem, auto má manža, ale nevadí…
Luli vůbec nic si z toho nedělej, můj manža byl při prvním úplně to samý, kolikrát mi i vyčet, že se nebavim o ničem jiným než o mimi… a pak jsi ho měla vidět u porodu, když pak držel Aničku v náručí, hned se všema kamarádama začal řešit porod, krmení a přebalování. Ten chlap to prostě většinou vnímá až když se to narodí. Teď čekáme druhý a ani se o tom spolu moc nebavíme, manža se jen občas zeptá jak bylo u dr. a to je vše. Tyhle věci zá:,–(ně probírám s kámoškama. Takže nesmutni, uvidíš jak bude bláznit, až se to narodí, až tě to možná bude mrzet ![]()
Ahojky!
Hlasím se opět po týdnu, páč času je málo. My na mateřský furt někde lítáme venku s prckama a neni čas na net. ![]()
V pondělí jsme byli s Kubou a taťkou na velkým UTZ. Miminko je v pořádku, má všechny prstíčky a plnej močák tzn. že fungujou ledviny a Dr. si myslí, že to bude holčička - tak to je dobrý, když mi to potvrdil
(poprvý mi to řekl před týdnem, ale to on si nepamatuje). Kuba koukal a válel se po tátovi, vlastně pokaždý, když mluví o miminku (máma má v bříšku), tak se potřebuje přitulit.
Adel - držim palec, aby to bylo dobrý!
Luli - nic si z chování chlapa nedělej, ono to přijde. On prostě neni těhotnej, tak to tak neprožívá. Ale přesně jak řikají holky, až to bude držet v náručí…
My máme odpoledne plavčo, naštěstí, jinak bych asi dneska uschnula. A večer mají přijít bouřky, to budu mít hlavu zase jako balón!
Dovča - my jedeme prakticky v poslední možnej termín resp. poseldní pro pojišťovnu, pak by mě už na těhu nepojistili (zjišťovala jsem jen jednu) - jen do 28.týdne. Jedeme do Itálie na Lago di Garda (i když mě by stačily Čechy), ale už se těším na báječný koupání. ![]()
Gratuluju všem ke kontrolám a přeju jen dobrý výsledky! Mějte se krásně a pohlaďte si pupíky!
Koukám, že jste asi všechny u bazénu, tak já to tady balím a jedu domů.
Večer ještě nakouknu a zkusím spáchat nějakou tu fotku.
ahoj holky, diky za popdoru!!! uz to mame za sebou. na radu jsem prisla misto v jedenact az v pul treti, ale zase musim rict, ze tenhle doktor to napichl naprosto paradne. rozhodne to bylo prijemnejsi nez minule, i kdyz je fakt, ze ani minule to nebyla nijaka hruza.
martasku, prosim do seznamku: zitrejsi kontrola se rusi, misto toho mam pristi stredu (27.6.). na predbezne vysledky z amnia si mam volat 4.7. a pak 16.7. jdu na kontrolu po amniu+ke geneticce pro vysledky. diky ![]()
ted uz nevim na co jsem chtela reagovat, akorat si vzpominam - kaciku, ja jsem si taky rikala, ze je ti mala hrozne podobna!!!
Ahoj holky,
dneska jsem celé odpoledne byla s mámou, přijela na pár dní, bydlí v Ostravě, což je vzdálenost tak akorát. Vidíme se tak 3-4× za rok a stačí. Je celkem fajn, ale kdyby bydlela tady, tak to jedna z nás nepřežije ![]()
Adelino - myslela jsem na tebe, je fajn, že to nakonec bylo rychlý, tak teď odpočívej a budeme držet palečky na výsledky ![]()
Luli - netrap se kvůli tomu, většina chlapů se takhle chová. U nás při minulým těhu byl manžel skoro stejný. Když jsem chtěla aby přijel na UTZ, tak mi řekl, že se mu nechce a pod. Pak se bohužel stalo, že jsem v 17tt potratila. A tohle těhu je jako vyměněný, nechce si nechat nic ujít, pořád se stará jak mi je a tak. Přiznal mi, že minule to bral jako samozřejmost, já jsem těhu a jeho se to týká až to bude mít v ruce. V pondělí, když jsem přinesla první oblečky a spasovala je k sobě, jak je bude mít mimi na sobě, tak byl až naměkko. Prý si tak nějak uvědomil, jak to asi bude veliký a celý večer mumlal, že už chce, aby se narodil a byl tady s náma.
Takže neboj ono to příjde. ![]()
Miiri rozesmála si mě - vzdálenost PHA-Ostrava tak akorát
No jo,ono si ani děti nevybírají své matky (nebo se to říká naopak
)
Adel je super,že z toho nemáš hrůza zážitek - a hlavně věřím,že ty výsledky budou dobrý
![]()
Dneska nemám den,jsem strašně podrážděná a naprosto všichni mi lezou na nervy
A už vůbec si nejsem schopná uvědomit,jestli oprávněně nebo ne. Mám hrozný vztek a depku dohromady. Snad se z toho vyspím
- Napoly a nedostatkem sexu to není ![]()
Ahojky děvčata ![]()
Tak dneska bylo takový horko, že jsem byla jak zamrtvenej chrobák
A zrovna, když jsem se chystala vás navštívit, tak přišel Peťův kolega z práce s noťasem pro nějaký programy…takže mám čas až teď ![]()
Zuzajdiku - mě se na cvičení u dr neptali, ale přemýšlela jsem o tom…A kam bys chodila? Na cvičení či na plavání?
Míno - jsem to nějak vzdáleně vyčmuchala, že máš dneska divnou náladu
Taky jsem se objevila až teď… Včera si hýřila vtipem…No nemůže být každý den posvícení ![]()
Adel - seš šikovná holka, žes to zvládla… ![]()
Miiri - taky jsi mě rozesmála s tou vzdáleností…jéjda, kdyby to tak bylo i u nás ![]()
Luli - nic si z toho nedělej
On se určitě zlepší, až budeš mít velkej pupík… a nebo až se Vám miminko narodí…
Moc se v tom jako prvotěhule (tak dlouho) nevyznám…Ten můj je taky jak počasí - jednou by řešil výbavičku a pak ani slovíčko…Ti chlapy… ![]()
NAPOLY, to cvičení a plavání jsem začala zjišťovat. Volala jsem do Delfínka na bazéně, tam mi ale řekli, že provozují jen v červenci a pro těhotné jen v pátek, tzn. hned ten první pátek je svátek, to je zavřeno a pak tři pátky. Tak do toho nejdu. Pak jsem volala do hotelu Flora, tam je nějaké Balneocentrum, či co. Na recepci moc nevěděli, ale poradili mi, ať přijdu v pondělí před desátou, odchytím si přímo lektorku a domluvím se, co a jak. Takže to zkusím. Dám pak vědět. Kdybys něco zjistila ty, taky napiš.
zuzajdik - tak jsem teda zapátrala a našla jsem brožurku, co mi dala sestřička. Je to POMAD - nestátní zdravotnické zařízení, agentura sester domácí péče, Dobnerova ul… Ale víš co, já to radši naskenuju a hodím to do galerky…to než bych opsala…
Ahoooooooj tehulky,
hlasim ze vcerejsi vedro a promoci jsme ve zdravi obe prezily
bylo to vazne narocny, ale pak ten obidek to bylo neco segra nas vzala do steakarny…asi 50 druhu ruznych stejku nooooo a fakt lahoda, s Viktorkou jsme funely, ale vsechno jsme spapaly
preci jim to tam nenechame kdyz to bylo tak dobry
no a pak jsme jeste jeli k nim na kavicku a samo, ze byl zmrzlinovy dorticek s malinami…tedy ten pas v aute jsme pak malem nezapla
![]()
Taky jsme dostala prvni ruzovy oblecek, Martas (segra) koupila Viktorce ruzovou flausovou bundicku, je uplne k sezrani i Kubikovi se kupodivu libila + jeste mimi dziny, dupajdy a patery bodycka…teticka se nam zblaznila, ale vazne mi strasne udelala radost
![]()
Miiri tu vzdaslenost Pha-Ostrava ti zavidim, mati bych nejradsi poslala nekam ke slovenskej hranicim a tchyni radsi az k ruskejm hranicim ![]()
Luli opravdu si z toho nic nedelej Kubik je na tom skoro stejne, UZ velka obet a pak byl rad:-) (2 mesice jsme ho nezne premlouvala a nakonec to radsi spojila s Ikeou aby musel jed, protoze sama nejezdim a ty veci jsme opravdu potrebovali), brisko pohladi jen kdyz mu reknu, no a protoze pry stejne neciti jak kope, tak mi vcera rekl, ze si pocka az to bude hodne, ze ho nebavi cekat s rukou na brise kdyz stejne nic, a to uz je to citit cca 3 tydny rukou!!! Taky jsme z toho smutna, porad ho do neceho nutim (jen ty spartansky dupacky si koupil sam, i kdyz mam pocit ze by si je koupil i kdyby zadny mimco nebylo
tak aby je mel do zasoby
)…ale jak pisou holky dojde jim vsechno az se jim prdolka bude mrskat v ruce, a pak budu mit vycitky svedomi uvidis!!!
Adel je dobre ze i pres komplikace to mas za sebou!!! Budeme s Vikousem drzet vsechny palecky, ale urcite to bude OK uvidis!!!
Mino jednou nahore a jednou dole…hormony jsou svine:(, ale urcite to neni opravne, alespon to vzdycky zjistim, ze jsem z komara delala velblouda (tedy neplati to u moji matinky, i kdyz uz sni castecne komunikuju, hlavne kvuli tatinkovi
aby ho moc netrapila, ale nevim jestli ji jeste nekdy dokazu odpustit)
Baboon to je super dalsi princezna…tedy holky jak mi je provdame a to se pry rodi vic kluku
![]()
…tak zatim a krasnej den
ahoj těhulky
já jsem z březňátek, a mám tu po Adámkovi spoustu věciček, 2 zimní kombinézy, které nenosil (jaro přišlo dřív) bílou saténovou rychlozavinovačku, pak modrou a spoustu bodyček atp. kdyby jstě někdo chtěl napiště mi SZ nechám za symbolické ceny…
Já už pracuji!
Raveno, až budeš mít příště cestu do Ústí tak dej vědět. Mohly bychom zajít na nějaký dortík (nejen steaky mají v Ústí vynikající).