Poradna duly
Jana Čurdová
Kačiku - gratulace k výsledkům ![]()
No to jsem taky zapomněla napsat - dneska jsem ležela tak napůl na boku, napůl na břichu a cítila jsem, jak kdybych tam měla rybyčku
a pak u počálu, ale to už bylo takový „PLK“ - sice pidi…ale jsem šťastná jak blecha…Teď pořád polehávám a čakám, až se Filda
zase ozve
![]()
Hele mami,nestrachuj se
Já ležím a mám notebook v pelíšku . To bych byla hloupá abych si teď tři dny nehrála na maroda a nenechala si sloužit.
![]()
No jo…to jsou ti notebookáři
Ale abych řekla pravdu, tak lituju, že jsme ten náš prodali
Z toho sezení u normálního PC mě pěkně bolí sedinka
Ale podle mého drahouška, který potřebuje mít „našláplej“ komp kvůli hrám, by byl zbytečnej ![]()
No na hry to dobrý není,kluci taky mají klasiku,ale já to takto potřebuju kvůli práci-abych mohla dělat i doma ![]()
Tady se pěkně zatahuje,tak doufám že bude pršet - je děsný dusno. Chceme dělat oheň a buřtíky,tak snad to stihneme.
Jo, a dr.říkal že nemusím ležet ale že mám být tři dny v klidu. Tak já jdu na to papání a pak ještě zajdu. Pa pa
jů, nahoď jednoho buřta sem ![]()
Já mám úpúlně prázdnej žaludek a doma není nic, na co bych měla chuť
No asi někam zajedem…A budu to mít bez práce ![]()
Hele a Patule26
pletu se nebo měla dneska volat na výsledky?
Holky moje zlaté!!!!
Tak jsem vás poctivě dočetla a první musím moooooooooooooc pogratulovat Míně k Sofince!!!!!!!!! Fakt ti to moc přeju a gratuluju! Po těch dvou mužských si to zasloužíš nejvíc!!!!!!!!
![]()
takže dnes jsem volala na výsledky a jsou v pořádku. Tak jsem si oddechla. Jinak se musím pochlubit, že jsem složila další zkoušku a ještě jednu v pondělí a uzavírám první ročník!!!!!! Tak to jenom tak…prostě mám chlubící náladičku!!!!
jdu se pokusit dát fotku, abyste věděly, s kým máte tu čest ![]()
Buřtíky jsou spapané,takže Napoly soráč,ale nic nezbylo ![]()
Bouřka se přehnala kolem,spadlo asi deset kapek,a na další průtrž zas budeme čekat týden ![]()
Petul děkuju, a je dobře že máš výsledky v pořádku. A za tu zkoušku chválím,jsi 1 .
Hele,Napoly,si včera slibovala nějakou svoji fotku v epesním účesu- já čekám ![]()
Tak se mi to povedlo…jsem ale holka šikovná.
Jinak dnes jsem si udělala radost a koupila si sukýnku…sice takovou teplákovou, ale moc se mi líbí. Jo a kšilt…já totiž ulítávám na čemkoliv na hlavě!!!! Takže jsem si ho prostě musela koupit. Jinak na mimčo nic nekupuju…zařekla jsem se, že až budu vědět pohlaví, tak pak teprve…ale stejně to nevydržím a něco koupím. Přece jenom je to ještě skoro 3 týdny!!!!!
Jasně Petul že si něco malého na mimíska kup,něco neutrálního,to tě taky můžou na tom UZV odbít tím ,že nic není vidět-ale to ti samozřejmě nepřeju ![]()
Jsem teď napnutá s čím příjde příští týden (myslím v pondělí) Katka,včera jsem se nechala nachytat,že už to ví.
![]()
AHoj maminy!
pekne zdravim! po tydnu jsem se vratila a vy uz tu ve velkem vite, co se vam to vlastne v brisku schovava! velke gratulace vsem! ![]()
ja jsem cely tyden jezdila po jiznich cechach na kole
- pripadam si ted min tehotne a vic normalne
v treboni jsem poctive vzpominala na hildu
mate to tam moooc pekny!
zuzajdiku, moc ti to sluselo! a kde jsi nechala brisko?! to ja uz budu bohuizel nevesta s maxi pupkem ![]()
no nic, dobrou noc a rychle spinkat!
Dobré ránko, konečně víkend a chvilka času. Nějak už nemůžu spát, tak tady dočítám všechno, co mi ušlo.
ADEL, moc gratuluji k ukončení školy, jsi fakt borec. Já jsem nebyla schopná donutit se ani k dokončení ročníku ekonomky, od září si druhák zopáknu a přeruším. A že máš chuť pustit se do doktorátu, to obdivuju snad ještě víc, já k tomu mám strašnou nechuť, protože vím, že mi to nic nedá, jen možnost psát si před jméno JUDr. No ale v mém oboru se na to dost hledí a lidi se na to ptají, tak do toho asi taky budu muset jít:(
MÍNO, blahopřeji k holčičce, super zpráva
Už teď je mi jasný, že u dalšího mimča si ji budu přát podobně toužebně:)
krasny ranko tehulky:-)
tady je uzasne po desticku a prijemny teploty a vetricek:-)
Petule jak to muzes vydrzet??? To ja bych nezvladla, musim si delat radost i pidi blbostma vzdycky kdyz jdu nakoupit, treba vcera jsem si musela koupit alespon odsavacku hlenu
no alespon neco praktickyho pro jednou…
Jinak gratulace, ja mam pocit ze bych se ted vubec nic jinyho nez tehu veci nenaucila, a nejak se mi zmensuje IQ
![]()
Holky tak mi jeem pro kocarek…tatka vyhral bude modrej…jestli ho neprodali…jinak objednavam zelenej
![]()
Tak papa musim jit