Poradna duly
Jana Čurdová
Mino, no musis to fakt hodne zkresat tu fotku.........abys to dala jako ikonu
Katko tak to už nevím jak,použila jsem tu největší kompresi a stále jsem nad požadovanými 6 kb
Mino, tak si to uloz na plochu a v nastaveni si to zkopiruj......
pokud je to ten obrazek u metriku, tak je Ok, ma jen 3,16KB
Tak se mi to zdařilo,okrájela jsem to a pak už to bylo v pohodě.Ale musím se smát,vypadám na všech fotkách jak zkouřená. Tu jak jsme tam s přítelem jsme si dělali na dovče sami,pravda po několika panákách,který jsou hlavně na mě vidět,ale ta druhá fotka je fakt za střízliva
![]()
halooooooooo, ahojte, no uz som tu, ale aj tak mam vrtulu v zadku. Este mi tu aj jeden francuz tak rozhasil comp, ze teraz to musim dat nejako dokopy a to sa zacina skolenie a este ma jeden 50-tku a mna ide slak trafit.
No Míno, vidim, ze si si s fotkou poradila, tak je to ok.
Čau holky,
tak pohlaví jsem se včera nedozvěděla
, jelikož dr. mi nedělal UTZ, ale ve čtvrtek jedu do jeho druhé ordinace na ten velkej, tak snad mimi prozradí jak to je ![]()
Vitamíny taky neberu, taky jsem ze začátku brala listovku a teď si dám tak jeden vitamín za tejden. Na netu jsem navíc četla, že tyhle syntetický vitamíny tělo vyloučí, že je schopno přijímat pouze přírodní vitamíny a jediný, co má prokazatelně smysl je právě ta kyselina listová.
Míno, udělalas mi pěkný chutě s tim hermelínem, já mám teď v troubě kuřátko se zeleninou a bramborama, zapékám to a navrch se dá ještě sýr, aby byla pěkná kůrčička… ![]()
Včera jsem už neměla ani sílu se ozvat, protože jsem do noci zavářela třešňový džemy, už to nechci ani vidět, brrrrrrrrr ![]()
Zítra jedeme stanovat, tak nám držte palce ať nám vyjde počasí, malá se už nemůže dočkat, pod stan jedem jen kvůli ní ![]()
Katko já právě že na ničem neujíždim,skoro vůbec nepiju a na dovče mě zmohlo i pár panáků-je teda pravda,že jsem si dávala džus s vodkou ale oni to dělali přesně naopak
vodku s džusem (asi proto,že byl plný hotel Rusů a nás řadili k nim
)
Hildo to tě obdivuju,v životě jsem nevyrobila jedinou marmeládu nebo něco podobnýho. ![]()
Mino, no v egypte taky delali gin s tonikem pomer 5ku 1
Hildo teda ty jsi fakt dobra.........
Pry proto ze gin i ost. alkohol byl domaci vyroba, ale tonik dovazeji ![]()
Holčiny tak já se loučím,našla jsem z dovči inteligentnější foto(i když ta vodka prostě kouká z očí
) ,jdu si pobalit věci z kanclu a odjíždím domů. Navečer se chystáme na větší nákup
když si pak chci hrát na maroda,tak ať mají hoši z čeho vařit ![]()
Zatím pa
Holky, já vás prostě vůbec nestíhám - vždycky, když se podívám, jak se máte, tak je tam tak 5 nových stránek. Vzhledem k tomu, že zítra jsem mimo kancelář, tak jsem tento týden nejen, že pracovní skluz nedohnala, ale ještě zvětšila. Já se zblázním… Jsem fakt zvědavá, kdy začnu mít čas na řešení výbavičky… V pondělí jedu na poslední zkoušku, co jsem si dala za úkol - je z angličtiny a musím na ni přečíst 100stránkovou knihu a udělat z ní prezentaci. Tak to chci vidět… Někdy vám tu nemocenskou, popř. rodičovskou s předchozím mimčem fakt závidím ![]()
tak jsem se zrovna vrátila z procházky - byla jsem milému naproti u práce…
Jů, máte hezký fotečky pod nickem…jenom si teď budu připadat jak nějakej puberťák
mám fotku z minulého léta s takovým zvláštním účesem…nechápu, proř mě holička nikdy neostříhá tak, jak chci…tak jsem si to trochu poupravovala…Ale hodím si ji sem taky…až ji najdu ![]()
ty bláho, zuzajdiku - ty máš teda fofry
Si odpočineš až na mateřské, co? ![]()
Hi hi, Míno - tu fotku už neokecáš ![]()