Poradna duly
Jana Čurdová
Napoly,
no kebyze mam sediet doma na zadku, tak by ma asi hodilo o zem. Kedze byvam v panelaku a nie v dome. Do prace chodim rada, niekedy ani neviem ako mi den zbehne. A doma nuda a domace prace. Mame inac aj dom 180 km od blavy, nadavame tomu chalupa, ale chalupa to nieje, a tam je super, lebo som cely den vonku a nemusim sediet doma. Mozno aj matersku stravim tam, xixixixi.
mě už z toho taky pomalu hrabe…připadá mi to, jako by ty dny vůbec neubíhaly, ale na druhou stranu se zase divím, jak ten týden rychle uběhl…(a já mám doma pořád stejný bordel
)
My sice bydlíme v domku, ale máme stráááášně malej dvoreček - protože je tam přístavba, kterou obýváme, tak se to o dost změnšilo
Chtěli bychom si pořídit aspoň nějakou malou chatičku se zahradou na takové ty „útěky“ z města ![]()
nooo asi uz nebudu psat krasne ranko:-)
dneska jsme brutalne zaspaly vzbudil mne telefon az 10
![]()
MINO drzime palecky vsech 8 tak se pak ozvy!!!!
Je pravda jak moc sem se tesila ze to v prac zabalim, o to vic mi ted po tydnu hrabe, doma je to fakt des a Napoly porad mam stejnej bordel a to jsem si myslela ze budu mit uklizeno kdyz budud doma
… ale to dojizdeni se vazne nedalo
kdyb mi konecne sef poslal praci domu…no doufam ze z toho solichu nepadne, alespon bych si jeste chvili pripadala uzitecna!!!
Adelin velka gratulace!!
Petule jak pisou holky nic se neboj v pripade nouze by urcite volali!!!
Kato neboj jeste na Minu a na tebe urcite princezna zbyla!!!
Nooo nejak mi neprijde ze se stim tatka srovnal…rika ji „chcanda“ a nebo Kubicek…no a vubec si nejsem jista ze to dela jen aby mne pozlobil…no tak snad az ji bude drzet v naruci!!! Priste si to asi nenecham rict, ted mne to mrzi kvuli nemu
no snad to jsou jen tehu hormony a nemam strizlivy pohled na vec ![]()
zatim pa pa
Reveno - neboj, to jspou nejspíš jen ty těhu hormony…ty dělaj z housenky ještě větší housenku
A jak ti bude růst bříško, tak uvidíš…
Stejně nechápu, že chlapy zaujmou jenom „hmotné“ věci… ![]()
Napoly ja uz obr brisko:-( mam…spis, ze je to holcicka…no doufam ze si ho pak omota kolem prstiku a tatka bude skakat ja Viktorka piska
to bude mit za trest
![]()
Ahoj holky, jsem mrtvá. Byla jsem na úřadě a po kuchyních - do nového domečku patří nová kuchyňka. Teď lituji, že jsme si nenechali kuchyň, kterou si pořizoval můj ještě se svou bývalou - nepoužitá, prodali jsme ji švagrové.
Je to děs. Měla jsem domluveného kluka a včera mi volal, že nám to neudělá, že toho má moc, byla jsem vytočená jak čert a shánění mám nanovo.
Ještě mi je dnes pěkně blbě, jsem zvědavá, kdy ty těhu nevolnosti přejdou ![]()
Adeli, moc blahopřeji ![]()
Já taky obdivuji všechny pracující a nedokážu si představit, že by mě doktor poslal do práce - dělala jsem vedoucí recepce - nervy, stresy, dvanáctky, noční, ........................ ![]()
tak to se neboj…chlapi jsou sice „pyšní“ na syny, ale z holčiček jsou POSRANÍ
![]()
Ravenko, náš taťka se s tím taky nesrovnal. Naší malé zase říká Přemóš. Ptá se, jestli Přemóš nezlobil, ..................Když se nás někdo zeptá na jméno pro holčičku, tak říká Přemek. Pořád si myslí, že jí doroste pindík. Dokonce se v:,–(il s kamarádem o flašku tequily, že to kluk bude (to už mi řekli na 2 ultrazvucích holčičku)
Mám zákaz kupovat cokoliv růžového a červeného ![]()
Kaccherie jsou to mizerove vid, vyrobi si princezny a pak delaj jako by u toho ani nebyli!!! Ale jak pise Napoly budou z nich posrani
a ony jim to pak vrati i s uroky za nas
…No ja sice ruzovou kupovat muzu, ale nechci to prehanet aby se mi z toho neosypal…a cerveny dupacky ji koupil dokonce sam sice spartansky, ale alespon cerveny:-)
Ravenko, můj asi uvěří, až na vlastní oči uvidí.
Věřím, že pak to bude naprosto jedno. Já jsem si taky přála chlapečka, vždycky jsem si představovala, že máme prvního kluka, ale když mi pan doktor řekl holčičku, tak jsem se rozzářila a v tu chvíli mi to bylo naprosto jedno. Hlavně, aby byla v pořádku a zdravá, tato myšlenka mě teď spíš provází a trápí, ale snad to bude všechno OK.
Holky, nevěšte hlavu
Už nevím, odkud jsem to opsala - asi z BB : Takže něco pro pobavení…
ÚDAJNĚ AŽ 80% ŽEN SE NIKDY NEVDÁ, PROTOŽE ZJISTILI, ŽE KVŮLI 70ti GRAMŮM KLOBÁSY SE NEVYPLATÍ DOMA CHOVAT CELÉ PRASE
No a vidíš. Raveno, my ještě litujem, že jsme odložili svatby
![]()