LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
15.6.07 13:02

Míno, kde jsi?
Petrano, co výsledky?

Teda být zvědavá je fakt fuška, sakra :-P :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.6.07 15:43

tak já vás všechny zdravím :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.6.07 16:23

jee, mino, tak jak je? vsechno v poradku? za jak dlouho ti vlastne reknou vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.6.07 16:29

Ahoj Adel,

všechno proběhlo naprosto bez problémů a i mě nic teď nebolí :lol: A ani kdyby bolelo,tak nic necítím,protože jsem moooooc sťastná. Budeme mít prďošku :! Výsledky budou za dva týdny,neboť dle nich ty hodnoty jsou negativní a dr.říkal,že má každá laboratoř nastaveny parametry jinak.UZV vyš je taky naprosto v pořádku,tak si už vůbec nepřipouštíme,že by mohla přijít špatná zpráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.6.07 16:32

MINO velka gratulace
tak vidis preci jen se nam to povedlo budeme mit princezny no neni to super :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.6.07 16:34

jezismankote mino, jsem to ja ale natvrdlik :wink: . ja ziram na ten velenapis SOFIE, vnimam to tvoje vyznamny pomrkavani, ale normalne mi to fakt nedoslo, ze si vlastne u toho odberu mela UZ a ze ti to tam mohli rict… tak to straaaaaaaasne moc gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.6.07 16:35

No já se nemůžu stále vzpamatovat. Normálně jsme se tam oba rozbrečeli a pak jsem ani ten odber něbyla schopna vnímat.
Odběr trval 20 sekund,vůbec jsem nic necítila,jen jemné štípnutí při vpichu a pak už nic negativního.
Bože já bych si dala panáka :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.6.07 16:39

Adel to je v pohodě,nemůže být dneska nikdo víc mimo než já :lol:

A děkuju vám holky všem za podporu a za to,že jste na mě tak moc myslely,možná proto ten odběr vůbec nebolel :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
15.6.07 16:40

na panaka koukej zapomenout :D ! radsi zacni vybirat ruzovouckou vybavicku :wink: … uplne si dovedu predstavit, jak jsi stastna. ja jsem si u prvniho strasne, ale fakt strasne prala holcicku a kdyz mi to na UZ potvrdili, tak jsem byla radosti uplne bez sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.6.07 16:44

Však jsme se hned stavovali na Černým mostě v Babystar a koupili léhátko do vany,červenou úžasnou kombinézku,dvě čepičky a bačkůrky.

Tak já si místo panáka teda dám kafe,to můžu,né :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.6.07 16:47

Mino panaka mlika taky muzes:-)
tak to je vazne super, vidis existuje spravedlnost na tomto svete :D :D ty jo ta se bude mit tolik brachu ochranaru:-)

holky musela jsem se opicit s napisem:-) neslo to jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.6.07 16:57

4.7.děláme na zahradě mejdlo a hochům oznámíme,že budou mít ségru :D Nejdřív jsme chtěli mlžit,ale ta radost je tak velká,že budeme mít problém to vůbec vydržet neříct do toho 4.
Raveno ta spravedlnost si ale dala na čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
15.6.07 17:39

Holka jedna nezbedná :lol: takhle tetku Jitku stresovat :wink: Ale jsem ráda, žes to zvládla :potlesk: (mimochodem mohla si napsat, že to trochu bolelo :wink: d vypadám jak nějaká cíťa :P )
obří gratulace k holčičce :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Takže to jako už začíná převaha, jo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
15.6.07 17:40

Míno moc gratuluju k holčičce!!!! :) :wink:

Dnes jsem volala na výsledky a mám je v pořádku huráááá :D :D
Jo a zdá se mi že mimísek už začíná pokopkávat :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.6.07 17:48

Napoly to byla boooolest :! :lol: Ale chápej,že když mi řekl,že to bude holčička a že si je jistej,že mi k tomu klidně mohl vytrhnout zub a já bych si toho nevšimla :lol: :!

Kačíku gratulace k výsledkům :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital