Poradna duly
Jana Čurdová
Míno, kde jsi?
Petrano, co výsledky?
Teda být zvědavá je fakt fuška, sakra
![]()
jee, mino, tak jak je? vsechno v poradku? za jak dlouho ti vlastne reknou vysledky?
Ahoj Adel,
všechno proběhlo naprosto bez problémů a i mě nic teď nebolí
A ani kdyby bolelo,tak nic necítím,protože jsem moooooc sťastná. Budeme mít prďošku
Výsledky budou za dva týdny,neboť dle nich ty hodnoty jsou negativní a dr.říkal,že má každá laboratoř nastaveny parametry jinak.UZV vyš je taky naprosto v pořádku,tak si už vůbec nepřipouštíme,že by mohla přijít špatná zpráva.
MINO velka gratulace
tak vidis preci jen se nam to povedlo budeme mit princezny no neni to super
![]()
jezismankote mino, jsem to ja ale natvrdlik
. ja ziram na ten velenapis SOFIE, vnimam to tvoje vyznamny pomrkavani, ale normalne mi to fakt nedoslo, ze si vlastne u toho odberu mela UZ a ze ti to tam mohli rict… tak to straaaaaaaasne moc gratuluju!!!
No já se nemůžu stále vzpamatovat. Normálně jsme se tam oba rozbrečeli a pak jsem ani ten odber něbyla schopna vnímat.
Odběr trval 20 sekund,vůbec jsem nic necítila,jen jemné štípnutí při vpichu a pak už nic negativního.
Bože já bych si dala panáka ![]()
Adel to je v pohodě,nemůže být dneska nikdo víc mimo než já ![]()
A děkuju vám holky všem za podporu a za to,že jste na mě tak moc myslely,možná proto ten odběr vůbec nebolel ![]()
na panaka koukej zapomenout
! radsi zacni vybirat ruzovouckou vybavicku
… uplne si dovedu predstavit, jak jsi stastna. ja jsem si u prvniho strasne, ale fakt strasne prala holcicku a kdyz mi to na UZ potvrdili, tak jsem byla radosti uplne bez sebe…
Však jsme se hned stavovali na Černým mostě v Babystar a koupili léhátko do vany,červenou úžasnou kombinézku,dvě čepičky a bačkůrky.
Tak já si místo panáka teda dám kafe,to můžu,né
![]()
Mino panaka mlika taky muzes:-)
tak to je vazne super, vidis existuje spravedlnost na tomto svete
ty jo ta se bude mit tolik brachu ochranaru:-)
holky musela jsem se opicit s napisem:-) neslo to jinak
4.7.děláme na zahradě mejdlo a hochům oznámíme,že budou mít ségru
Nejdřív jsme chtěli mlžit,ale ta radost je tak velká,že budeme mít problém to vůbec vydržet neříct do toho 4.
Raveno ta spravedlnost si ale dala na čas ![]()
Holka jedna nezbedná
takhle tetku Jitku stresovat
Ale jsem ráda, žes to zvládla
(mimochodem mohla si napsat, že to trochu bolelo
d vypadám jak nějaká cíťa
)
A obří gratulace k holčičce
![]()
Takže to jako už začíná převaha, jo ![]()
Míno moc gratuluju k holčičce!!!!
![]()
Dnes jsem volala na výsledky a mám je v pořádku huráááá
![]()
Jo a zdá se mi že mimísek už začíná pokopkávat
![]()
Napoly to byla boooolest
Ale chápej,že když mi řekl,že to bude holčička a že si je jistej,že mi k tomu klidně mohl vytrhnout zub a já bych si toho nevšimla
![]()
Kačíku gratulace k výsledkům ![]()