Poradna duly
Jana Čurdová
Petul kompletně celá rodinka - se syny (jeden před pubertou a druhý těsně po= úžasná kombinace),ale máme mít dva dvojlůžáky vedle sebe,tak je do jednoho zamkneme a budeme si užívat
. Snad by tam měla být na pokoji přípojka na net,tak bude od nich pokoj,po večerech budou určitě na PC,ale zase se budou o něj přetahovat ![]()
Dievcatka chcem sa opytat,
beriete aj nejake doplnkove vitaminky?
Lebo ja beriem calibrum uz tak sice zopar rockov ale teraz je to Calibrum - mami a este beriem magnesium 500-vku lebo ma boli maternica a kedze sa musi uzivat s vapnikom, tak aj vapnik 500-vku. Aspon ma mimi doplnkovu vyzivu.
Brala som aj kyselinu listovu prvy trimester ale teraz si dam len ked ma napadne ![]()
Inac som normalna??? ![]()
Luli nic neberu,do 3.měsíce jsem zobala k.listovou,ale tu a tam,protože jsem skleroza ![]()
Tak to se holky teda máte
My už letos asi nikam nevyrazíme…
Peťa má dovolenou za 3 týdny a pochybuju, že nám někde budou držet flek
Já si myslím, že už je to většinou zamluvený hóóódně dopředu. Chtěla jsem vyrazit aspoň na Mácháč - 2000 Kč na týden/osoba, chatka s kuchyňkou, přímo u jezera a s půjčovnou loděk a šlapadel…Tak zase nic
Než se ten můj k něčemu rozhoupe…
Jé hele, Míno, nechcete vzít jeden větší kufr navíc?
![]()
Napoly na Mácháč? tak to už si můžete vybrat lastmoment a razit k móři.
Víš jak je tam draho!
My taky vybrali z lastomentů - www.nacesty.cz je to český prodejce německých a rakouských cestovek,a ty ceny jsou bezkonkurenční. Já se schválně dívala na kolik by nás ta dovolená vyšla s naší CK a ušetřili jsme skoro třetinu ![]()
hehe, ze vraj sa uz daju dat vlastne fotky ako obrazok, tak to skusam, xixi
Jupíííííííííííí, tak uz tam nemusim mat vysmiate slniecko, ale svoj vysmiaty ksicht, xixixi.
Tak dievcatka, dufam, ze tam date aj svoje ksichtiky, nech sa vidime.
![]()
No musim na chvilku vypadnut a ist nieco povybavovat, lebo ma kolega 50-tku, tak o hodinku som spat - dufam. ![]()
Napoly…na ten Machac bych nejezdila my to mame cca 20km a nikdo by mne tam nedostal ta voda je hnus a jak rika mina allinclusive u more te vyjde levneji!!!
A ktem vitaminum, ale dokror mi rikal ze jsou to davky pro slona, a nic se nema prahanet je mnohem lepsi papat zeleninku a ovoce:-) kor v lete…ja brala taky cca 3 mesice listovku a pak jsme dostala krabicku mamavitu 10 ks a tu jesm v prubehu 2 mesicu snedla a ted uz nic…Navic se rika ze se pak rodi 4 kg deticky, nevim co je na tom pravdy, ale opravdu se jich ted rodi hooodne a ja chci klasicky max 3 kilovy miminko ![]()
Míno, tak to je super…celá rodinka! to já byla s našima naposled v 17-ti letech, no a teď to někdy zopakujeme…tedy naši a já s Ladikem a můžu říct, že je to super! už se těším, až budeme jezdit i s malým!
Jinak já osobně jím vitamínky jenom občas a to kvůli jódu, protože toho do sebe tolik nedostanu a tak ať má mimi možnost rozvinout svou inteligenci
Jinak po těch vitamínech se rodí prý velké děti a to nám říkala i v kurzu, že máme těch vitamínků z potravin teď hodně a ať raději jíme zeleninku a ovoce. takže já jím tak jednou týdně vitamín pro maminky a hotovo!
Já jsem byla na Mácháči jako děcko, takže nevím, jak to tam teď vypadá.Ale dík za info. To ještě poreferujem s mou drahou flegmatickou polovičkou ![]()
A stěma vitamínama mi to říkal doktor taky - že přes zimu je to dobré, ale teď v létě konzumujeme vitamíny ve větším množství a mnohem lepší jsou ty přírodní. Takže já do sebe taky nic netlačím - a propos stejně jsem hlava děravá ![]()
Tak já vitamíny také neberu. Jen na genetice mi doporučila Dr. kyselinu listovou kvůli trombofilním mutacím.
A k tomu Mácháči. Holky mají pravdu. Je to tam dost drahé a voda fakt humus. Loni jsme tam jeli na kolech, že se vykoupeme, přespíme a druhý den pojedeme domů. Dopadlo to tak, že když jsme viděli tu vodu, tak jsme se otočili a jeli domů hned.
Vitaminy jsem brala u 1. tehu na doporuceni Endokrinologicky, kvuji Jodu ale max 2× v tydnu
Ted mi rikala ze mam brat taky 3× v tydnu ale beru jen 1× tydne, nekdy zapomenu ......
Já vitamíny také neberu. Ani při prvním těhu jsem nic nebrala, a stejně měl Davídek 4 kg
. Takže v žádném případě nehodlám riskovat braní vitamínů a 5 kg miminko
.
Luli,prosím,jak si tam dostala ten obrázek? Mě to pořád říká,že mám velkou velikost fotky a já to přitom zkomprimovala na minimum.
Když se normálně jí asi je zbytečný se ládovat navrch vitamínama. Ono naopak všeho moc škodí. Neřeknu pokud dr. doporučí konkrétně kvůli něčemu že by to bylo vhodný,ale jinak bych to brala s rozumem.
A takový obalovaný hermelín a s tatarkou, co jsem dnes měla k obědu, má určitě mooooc vitamínů
![]()