LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
13.6.07 10:52

jo, tak trička budu muset taky obměnit, jen se bojím, abych z nich potom neměla šaty :lol: A kalhoty jsem náhodou našla jedny, co mi byly hóódně velký a teď mám taky dost práce se do nich nasoukat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 10:54

musim se pochlubit tohle jsme vcera koupili Viktorce…no nejni uzasnej :D
jeji prvni hracka a musi hodne papat aby byla stejne velka..ta komod ama cca 80cm :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
13.6.07 10:58

Tak teď si mě Míno docela zaskočila…Ale nemáš se čeho bát… Když je to tak malej rozdíl mezi „dobrým“ a „špatným“ výsledkem..A vidíš, proto je fakt lepší ty výsledky nevědět - stejně bys na to amnio šla, ale teď tě děsí ještě k tomu ty výsledky…
A já mám výsledek 1:16 :! :! :! :! Takže jsi ještě v pohodě!
Ale pořád doufám, že je to hlavně ovlivněný věkem - přece jenom se to počítá všechno a 22 letý holky ( převážbě ti druzí ) se míchají i mezi sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
13.6.07 11:01
.Mína. píše:
Zuzajdíku nádherný fotky,moc vám to sluší :! Můžu se zeptat kde jste měli ten obřad :?: Vypadá to netradičně.
Tak ať jste šťastný a klape vám to,jako ve svatební den.

Obřad jsme měli v jedné vesnici u Olomouce, posílám odkaz na ten areál http://www.cernavez.cz/
Kdysi jsme tam byli na výletě, moc se nám to líbilo a říkali jsme si, že jestli se jednou budeme brát, tak tam. A ono to vyšlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 11:39

Byla jsem si pro ty výsledky u dr.na Špičáku protože je v Gennetu chtějí vidět a slíbili mi,že mi udělají i ten zrychlený test plodovky a platit nic nebudu muset. (já totiž hned že ho chci a že si ho zaplatím-byli strašně milý a hodný :! ) A víte co mi napsali do té žádanky do poznámky - tedy ten co tu krev vyšetřoval - že hodnoty jsou pozitivní vzhledem k mému věku :! Tak to nechápu,proč mi tu krev nabírají když už dopředu vědí,že bude pozitivní když mi je kolik mi je. Sakra jen nervujou :! A to i ještě sestřička práskla,že se jí teď z pěti odběrů takto pozitivních vrátily 4 :!
Myslím,že můžu být úplně v klidu,ale rozhodilo mě to,sakra až z toho pupík bolí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 11:46

Mino to jsou blbci, fakt zbytecne stresujou!!! no kamaradce tam ted taky nabiraly krev tak doufam ze ji taky nebudou takhle strasit!!!!!
Nestresuj se a pohlad si brisko at neni taky mimisek nervozni…
Mne taky dneska boli pupik, jelikoz jsem blba a vcera jsem sice malo a strkala do komody a do postele!!! musela jsem si proste prosat svou a stehovat hned ted okamzite!!! no jo jsme blba uz to delat nebudu…Kuba mne malem naplacal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 11:52

Už jsem v pohodě,to ten první šok,ale když si to vsrovnám v hlavě,nestojí to za nervy. A musím znovu a na všechny strany chválit přístup v Gennetu,doslova mi pohladili duši a vrátili klid.

Za chvíli za mnou přijede můj prvorozený,tak si dojdeme na dobrý obídek :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 11:57

Mino tak si dej hlavne necco mooooooooooc dobryho a nezapomen na zakusek pro mimi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
13.6.07 12:03

jééé,Míno, tak to na tebe budu myslet. My jdeme dneska taky na obídek :wink: mňam mňam :potlesk: To si dáme do nosu, co???
Hi a holkám uděláme pak aspoň chutě :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.6.07 12:18

Ahojte

byli sme v cukrosce na ledovou kavu a udelali ji ze skyslou slehackou, ble. nastesti nam pak udelali novou :-D

Mino, teda takhle te stresiovat, neboj bude to dobre!!!!

JAk pisete o podprdach........ja z D na E a mam super miry
prsa 98
bricho 90
Boky 101 no jsem modelka :-D

Ja uz se taky smiruji s dalsim pindikem.........nevim, od vcera mam pocit ze to bude asi kluk, ale manzel porad rika, ze holka........uvidime

Nakonec pojedeme na dovcu!!!!Koncem srpna na Balt. teda vim ze je to v Nemecku ale netusim jak moc zima bude :-D Alespon mi nebude vedro a morsky vzduch nam prospeje… jedeme 3 rodinky, je pronajata vila, tak snad si to jeste uzijeme

Jdu obedvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.6.07 13:18

Ahojte,tak hlásím,že máme po ultrazvuku.Vše vypadá v pořádku.Manža viděl vše,já skoro nic,ale máme to nahrané na videokazetě,tak si to potom v klidu prohlídnem.Protože jsem silná,tak je to hůř viditelné. :cry:
Miminko odpovídá dle vel. hlavičky 19+1,ale pohlaví nám neukázal. :)
Ještě,že jedem příští týden na ten 3D(4D),protože jinak bychom museli čekat až na další u mé dr. a ten bude až 29.8.-to je hrůza za takovou dobu. :evil:
Tak jsme zvědaví,jestli se k nám neotočí prdelkou a budem ji mít v 3d rozměru. :lol:
No uvidíme,hlavně ať je zdravoučké :! :! Na pohlaví opravdu nezáleží :!
Manža by si přál holčičku,ale v závěru mu to je fuk.Pořád říká,že stejně ví,že to bude kluk.Všichni nám to kyvadýlkovali a vyvěštili. :)
K tomu poprsí,já mám normálně D a ted už některé E.
zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 13:21

Katko kdysi jsem byla na Rujaně u Baltu,vyšlo tehdy počasí - nádhera,ale voda byla moc ledová a prakticky se nikdo nekoupal.A taky tam je docela větrno.Ale to je všude u moře :lol: Mě se tam tehdy moc líbilo.

Obídek byl výborný,teď by to chtělo šlofíka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.6.07 13:23

Lumi, prekvaapko je taky dobre, no ne???? A super ze KO je v poradku

Mino,no ja budu rada, kdyz nebude moc horko......a studena voda..... je tam pry bazen, takze neresim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 13:25

Lumi gratulace k úspěšné Ko a UZV,pěkně si s vámi mimi pohrává,no třeba to chce ukázat opravdu v celé parádě v 3D. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 13:26

Katko určitě budete spokojený :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie