Poradna duly
Jana Čurdová
raveno, já si myslím, že když to byla pro tvýho taťku premiera, tak se mu to ještě rozloží v hlavě a pak bude pyšnej až moc!!! Věř mi - to vidím doma ![]()
Ale stejně je to mazec, když vidíte ty tatiny,jak koukaj na ten UTZ a mají takovej výraz v očích… to je super!
No děvčata, už tu asi nikdo není, tak já se jdu koukat na TV. Přeji všem kontroly a utz bez chybičky a pořádně si je užijte! Pohlaďte bříška a dobrou noc ![]()
krasny ranko tehulky:-)
ach jo asi mu zacnu mazat svaciny vecer, jinak pak uz rano neusnu:-)
Napoly ja doufam, ze se mu to libilo a na holcicku bude taky pysnej, nechapu co chlapy maji s tema chlapeckama, jedine syn a nic jinyho!!!
A pak se na nej kolikrat vykaslou a maji radsi dcery (jako se to stalo u mych znamych …tata uplne odkopl vytouzenyho syna a ten z toho do dneska ma trauma)
Kdyz on je to muj introvertik a zrovna tezkej pripad, vcera sem malem i brecela kdyz mi prislo, ze je porad smutnej, ale pak nam rekl holky a to je snad dobry znameni…jsme spolu 2 1/2 roku, ale vyznat se vnem je silene tezky kor pro mne, kdyz mam vse rada narovinu, primo a hned
no holt protiklady se pritahuji
![]()
Tak a nezapomente hlasit dnesni KO…
Ahojky,
Raveno to všechno chce čas, Kuba vůbec neví,co je to vlastně být tátou. Zatím to spíš pro něj je taková nehmotná představa a tak si to určitým způsobem představoval,včetně pohlaví.Až se mimi narodí,tak zjistí,že je úplně fuk co má mezi nožičkama - bude z toho vytelenej a teprve pak mu sepne že je otec. Uvidíš,bude kolem ní skákat jak kašpárek a na to,že chtěl mít v bříšku kluka úplně zapomene. Co zapomene,oni pak chlapi i tvrděj,že to není pravda ![]()
Moc na všechny dneska myslím co mají KO a UZV a už se taky nemůžu dočkat pátku. Večer jsme seděli venku na zahradě a já jsem líčila,že máme potvrzenou první holčičku a že si prostě tak nějak podvědomě myslím,že máme třetího kluka. A ten můj mi řekl - není to vlastně úplně jedno
A má pravdu,svoje děti nemilujeme pro pohlaví,ale proto ,že jsou naše ![]()
Jedu do práce,pa pa zatím
Krasne dobre ranko maminky,
Raneno, nic si z toho nerob, ja mam asi takeho isteho chlapa. Tiez chce syna a syna. Vraj by to mohol byt chlapcek, ale este to nemame na sto pro. Podla mna ked budeme mat dievcatko, mozno bude sklamany.
A pripajam sa k Míne, moj drahy tiez nevie co je to byt otcom. Zatial ho to tehotenstvo moc neinteresuje ako inych buducich oteckov. Aj ked lezim v posteli a vytesujem sa ze male kope a ja sa s nim hram, tak moja polovicka na to nereaguje a cumi do notebooku. No tak dufam, ze sa troska zmeni a zmakne. Vraj to chlapi robia. Uvidime......
![]()
Mino diky za podporu, taky se tim uklidnuju, ale nekdy v zaplave hormonu mi to je lito, ze nejasa a skrepci jako ja
Vim ze ani jeden poradne nevime do ceho to vplouvame a Kuba resi veci az kdyz prijdou a jsou hmatatelny
Jsem rada ze tam vcera byl a videl a slysel ji!!! myslim ze preci jen mu to hodne dalo mimi dostalo konkretni obrysy… Zatim z toho mel jen nedostatek sexu, ubrecenou zenskou a obrovskej pupek
![]()
Neboj jeste porad je sance, ja si byla jista ze nam rekne kluka a jen nekde v koutku duse byla mala nadeje ze je to holcicka a vidis:-)
A navic mas pravdu deti milujem protoze jsou nase
a ne pro pindika nebo buchticku… Ale stejne ti tu holcicku strasne preju a drzime s Viktorkou palecky!!!
Luli to je pomalu jak u nas:-) protoze vzdycky kdyz dal ruku na brisko tak nic…tak ho to prestalo trosku bavit.....ale jak pise Mina budou skakat a saskovat az prckove budou s nami:-)
revena,
no vidis, moj drahy manzel nechce ist ani k porodu, ani ultrazvuk ho nelaka, proste ako keby to miminko v mojom brusku ani nebolo. Ale myslim si, ako ho poznam, ze ked bude brusko uz velke a bude nielen citit, ale aj vidiet ako sa tam rozdrapuje a kopka, tak vtedy to mojho mileho urcite zacne zaujimat. Inac je moj chpap uplne uzasny vo vsetkom, ale toto je pre neho asi nove a nevie ako reagovat aby ma mozno neranil. Tak uvidime, cas ukaze ![]()
Luli,
bud v klidu Kuba taky nejdriv zajem o UZ nemel, nezne jsem ho k tomu dotlacila:-) nastesti k porodu chce sam do toho bych ho nenutila… Taky si myslim ze se k tomu prvo-tatinkove neumeji moc postavit a dochazi jim to mnohem mnohem dyl…A nam nazbyva nez cekat az jim to sepne
![]()
Luli, neboj on se možná jenom bojí, protože neví, co ho čeká. Chlapům to někdy trvá trochu déle, než jim to dojde. Můj přítel je sice prima a na miminko se těší snad víc než já (jestli to vůbec jde), ale k porodu také jít nechtěl. A teď jsme byli v sobotu v Letňanech a víc než nakupování ho zajímala miminka v kočárcích. Koukal do každého, kolem kterého jsme prošli. A když jsme jeli domů, tak mi řekl, že s námi k porodu půjde, že chce naše miminko vidět jako první. A hlavně si prý ohlídá, aby našemu miminku nikdo neubližoval. Tak jsem zvědavá, jak to zvládne. Jemu se dělá špatně, i když mu berou krev, ale třeba to fakt přežije.
Raveno moooooooc gratuluji
Z toho si nic nedělej, že taťka nejásá, my to měli u Aničky stejně, chtěli jsme kluka a oba jsme byli trochu zklamaný, když jsme zjistili, že to bude holka… No a dneska jsme oba rádi, že to holka je, Tomáš říkal, že si ani neumí představit, že by to byl kluk
Dneska ale tiše doufám, že by tam ten kluk mohl být, jsem jak na trní… Ale stejně si myslim, že to bude zas holka, holt budu chvilku zklamaná, ale pak v pohodě ![]()
Tak já musím toho svého pochválit za aktivitu,pořád mi volá co dělá mimi,na gyn KO chodíme spolu (co čekám mimi,samo),všechny UZV a odběry absolvuje se mnou a pořád mi tu svoji „lopatu“ pokládá na ten můj zatím pidipupík,takže se mimi nemá šanci mrsknout
Kočárek a výbavičku řešíme spolu a je úžasný,že se hrdě hlásí k tomu,že jde na mateřskou.
Určitě je to tím,že jsme (teď bych měla napsat starší,ale já napíšu něco jiného) zralejší,a že si to prostě užíváme. V pátek mi slíbil,že mě celou dobu bude držet za ruku,což ho lituji,neboť jsem děsný posera a udělám mu na jeho tlapě modřiny.
Mino tak to se mas
a je pravda ze na zralosti taky neco je, nam se taky blizi 30…takze nejsme uplny mladosi:-) jen jak jsem psala je to tezky introvertik a navic kozoroh, taky si rika ze ja skrepcim dost za oba
tak on zustane nohame na zemi… no jo stejne bych ho nevymenila za zadnyho chlapa
![]()
Mino na ten patek se neboj…a klidne mu ji poradne drt, chlapy neco vydrzi a bude mit trenik na porod…to predpokladam (i kdyz nemam vlastni zkusenosti) je mnohem horsi… A bude te mit ty zrychleny vysledky do 2 dnu??
Raveno nebude,protože prý to není potřeba,neočekávají špatný výsledek. Dělá se to v případě,kdy je potřeba jednat rychle. Budeme čekat zhruba 2 týdny.Dneska mám volat po desáté na výsledky triplů ke svému dr.,v pátek mi je budou v Gennetu nabírat znovu,prý si to chtějí sami vyšetřit a už mám u sebe i žádanku do laborky. Zřejmě tu panuje nedůvěra mezi jednotlivými laboratořemi nebo spíš možná v čase načasování odběru .
Holky mě je vedro
Za chvíli jedu malou odevzdat našim, abych se mohla v klidu odebrat k dr. a až se vrátim, tak si natrhám asi tak koš třešní a budu dělat marmeládu. V tomhle vedru jsem si na sebe upletla docela bič
V pátek chceme jet stanovat tak to musim udělat dneska. I když teda nevim nevim jestli nám na stanování vyjde počasí… Už takovou dobu je vedro a slunce, téměř neprší a od pátka má bejt oblačno, pršet a studená fronta… Fakt jak naschvál ![]()
Dobré ráno, holky, vůbec nestíhám dočítat, nebyla jsem 4 dny v práci a myslím, že už se z toho nevyhrabu. Ale slíbila jsem fotky ze svatby do galerky - pořád jsem na to myslela, takže - jsou tam ![]()