LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
12.6.07 21:20

raveno, já si myslím, že když to byla pro tvýho taťku premiera, tak se mu to ještě rozloží v hlavě a pak bude pyšnej až moc!!! Věř mi - to vidím doma :roll:
Ale stejně je to mazec, když vidíte ty tatiny,jak koukaj na ten UTZ a mají takovej výraz v očích… to je super!

No děvčata, už tu asi nikdo není, tak já se jdu koukat na TV. Přeji všem kontroly a utz bez chybičky a pořádně si je užijte! Pohlaďte bříška a dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 07:05

krasny ranko tehulky:-)
ach jo asi mu zacnu mazat svaciny vecer, jinak pak uz rano neusnu:-)

Napoly ja doufam, ze se mu to libilo a na holcicku bude taky pysnej, nechapu co chlapy maji s tema chlapeckama, jedine syn a nic jinyho!!!
A pak se na nej kolikrat vykaslou a maji radsi dcery (jako se to stalo u mych znamych …tata uplne odkopl vytouzenyho syna a ten z toho do dneska ma trauma)
Kdyz on je to muj introvertik a zrovna tezkej pripad, vcera sem malem i brecela kdyz mi prislo, ze je porad smutnej, ale pak nam rekl holky a to je snad dobry znameni…jsme spolu 2 1/2 roku, ale vyznat se vnem je silene tezky kor pro mne, kdyz mam vse rada narovinu, primo a hned :D :D no holt protiklady se pritahuji :D :D

Tak a nezapomente hlasit dnesni KO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 07:33

Ahojky,

Raveno to všechno chce čas, Kuba vůbec neví,co je to vlastně být tátou. Zatím to spíš pro něj je taková nehmotná představa a tak si to určitým způsobem představoval,včetně pohlaví.Až se mimi narodí,tak zjistí,že je úplně fuk co má mezi nožičkama - bude z toho vytelenej a teprve pak mu sepne že je otec. Uvidíš,bude kolem ní skákat jak kašpárek a na to,že chtěl mít v bříšku kluka úplně zapomene. Co zapomene,oni pak chlapi i tvrděj,že to není pravda :lol:

Moc na všechny dneska myslím co mají KO a UZV a už se taky nemůžu dočkat pátku. Večer jsme seděli venku na zahradě a já jsem líčila,že máme potvrzenou první holčičku a že si prostě tak nějak podvědomě myslím,že máme třetího kluka. A ten můj mi řekl - není to vlastně úplně jedno :?: A má pravdu,svoje děti nemilujeme pro pohlaví,ale proto ,že jsou naše :lol:

Jedu do práce,pa pa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.6.07 07:43

Krasne dobre ranko maminky,

Raneno, nic si z toho nerob, ja mam asi takeho isteho chlapa. Tiez chce syna a syna. Vraj by to mohol byt chlapcek, ale este to nemame na sto pro. Podla mna ked budeme mat dievcatko, mozno bude sklamany.
A pripajam sa k Míne, moj drahy tiez nevie co je to byt otcom. Zatial ho to tehotenstvo moc neinteresuje ako inych buducich oteckov. Aj ked lezim v posteli a vytesujem sa ze male kope a ja sa s nim hram, tak moja polovicka na to nereaguje a cumi do notebooku. No tak dufam, ze sa troska zmeni a zmakne. Vraj to chlapi robia. Uvidime...... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 07:44

Mino diky za podporu, taky se tim uklidnuju, ale nekdy v zaplave hormonu mi to je lito, ze nejasa a skrepci jako ja :D :D Vim ze ani jeden poradne nevime do ceho to vplouvame a Kuba resi veci az kdyz prijdou a jsou hmatatelny :D Jsem rada ze tam vcera byl a videl a slysel ji!!! myslim ze preci jen mu to hodne dalo mimi dostalo konkretni obrysy… Zatim z toho mel jen nedostatek sexu, ubrecenou zenskou a obrovskej pupek :D :D :D :D

Neboj jeste porad je sance, ja si byla jista ze nam rekne kluka a jen nekde v koutku duse byla mala nadeje ze je to holcicka a vidis:-)
A navic mas pravdu deti milujem protoze jsou nase :D :D a ne pro pindika nebo buchticku… Ale stejne ti tu holcicku strasne preju a drzime s Viktorkou palecky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 07:47

Luli to je pomalu jak u nas:-) protoze vzdycky kdyz dal ruku na brisko tak nic…tak ho to prestalo trosku bavit.....ale jak pise Mina budou skakat a saskovat az prckove budou s nami:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.6.07 07:58

revena,

no vidis, moj drahy manzel nechce ist ani k porodu, ani ultrazvuk ho nelaka, proste ako keby to miminko v mojom brusku ani nebolo. Ale myslim si, ako ho poznam, ze ked bude brusko uz velke a bude nielen citit, ale aj vidiet ako sa tam rozdrapuje a kopka, tak vtedy to mojho mileho urcite zacne zaujimat. Inac je moj chpap uplne uzasny vo vsetkom, ale toto je pre neho asi nove a nevie ako reagovat aby ma mozno neranil. Tak uvidime, cas ukaze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 08:04

Luli,
bud v klidu Kuba taky nejdriv zajem o UZ nemel, nezne jsem ho k tomu dotlacila:-) nastesti k porodu chce sam do toho bych ho nenutila… Taky si myslim ze se k tomu prvo-tatinkove neumeji moc postavit a dochazi jim to mnohem mnohem dyl…A nam nazbyva nez cekat az jim to sepne :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
13.6.07 08:29

Luli, neboj on se možná jenom bojí, protože neví, co ho čeká. Chlapům to někdy trvá trochu déle, než jim to dojde. Můj přítel je sice prima a na miminko se těší snad víc než já (jestli to vůbec jde), ale k porodu také jít nechtěl. A teď jsme byli v sobotu v Letňanech a víc než nakupování ho zajímala miminka v kočárcích. Koukal do každého, kolem kterého jsme prošli. A když jsme jeli domů, tak mi řekl, že s námi k porodu půjde, že chce naše miminko vidět jako první. A hlavně si prý ohlídá, aby našemu miminku nikdo neubližoval. Tak jsem zvědavá, jak to zvládne. Jemu se dělá špatně, i když mu berou krev, ale třeba to fakt přežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.6.07 08:33

Raveno moooooooc gratuluji :D Z toho si nic nedělej, že taťka nejásá, my to měli u Aničky stejně, chtěli jsme kluka a oba jsme byli trochu zklamaný, když jsme zjistili, že to bude holka… No a dneska jsme oba rádi, že to holka je, Tomáš říkal, že si ani neumí představit, že by to byl kluk :D Dneska ale tiše doufám, že by tam ten kluk mohl být, jsem jak na trní… Ale stejně si myslim, že to bude zas holka, holt budu chvilku zklamaná, ale pak v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 08:50

Tak já musím toho svého pochválit za aktivitu,pořád mi volá co dělá mimi,na gyn KO chodíme spolu (co čekám mimi,samo),všechny UZV a odběry absolvuje se mnou a pořád mi tu svoji „lopatu“ pokládá na ten můj zatím pidipupík,takže se mimi nemá šanci mrsknout :lol: :lol: Kočárek a výbavičku řešíme spolu a je úžasný,že se hrdě hlásí k tomu,že jde na mateřskou.
Určitě je to tím,že jsme (teď bych měla napsat starší,ale já napíšu něco jiného) zralejší,a že si to prostě užíváme. V pátek mi slíbil,že mě celou dobu bude držet za ruku,což ho lituji,neboť jsem děsný posera a udělám mu na jeho tlapě modřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 09:01

Mino tak to se mas :D a je pravda ze na zralosti taky neco je, nam se taky blizi 30…takze nejsme uplny mladosi:-) jen jak jsem psala je to tezky introvertik a navic kozoroh, taky si rika ze ja skrepcim dost za oba :D tak on zustane nohame na zemi… no jo stejne bych ho nevymenila za zadnyho chlapa :D :D :D

Mino na ten patek se neboj…a klidne mu ji poradne drt, chlapy neco vydrzi a bude mit trenik na porod…to predpokladam (i kdyz nemam vlastni zkusenosti) je mnohem horsi… A bude te mit ty zrychleny vysledky do 2 dnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 09:16

Raveno nebude,protože prý to není potřeba,neočekávají špatný výsledek. Dělá se to v případě,kdy je potřeba jednat rychle. Budeme čekat zhruba 2 týdny.Dneska mám volat po desáté na výsledky triplů ke svému dr.,v pátek mi je budou v Gennetu nabírat znovu,prý si to chtějí sami vyšetřit a už mám u sebe i žádanku do laborky. Zřejmě tu panuje nedůvěra mezi jednotlivými laboratořemi nebo spíš možná v čase načasování odběru .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
13.6.07 09:43

Holky mě je vedro :? Za chvíli jedu malou odevzdat našim, abych se mohla v klidu odebrat k dr. a až se vrátim, tak si natrhám asi tak koš třešní a budu dělat marmeládu. V tomhle vedru jsem si na sebe upletla docela bič :? V pátek chceme jet stanovat tak to musim udělat dneska. I když teda nevim nevim jestli nám na stanování vyjde počasí… Už takovou dobu je vedro a slunce, téměř neprší a od pátka má bejt oblačno, pršet a studená fronta… Fakt jak naschvál :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
13.6.07 09:49

Dobré ráno, holky, vůbec nestíhám dočítat, nebyla jsem 4 dny v práci a myslím, že už se z toho nevyhrabu. Ale slíbila jsem fotky ze svatby do galerky - pořád jsem na to myslela, takže - jsou tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí