Poradna duly
Jana Čurdová
hele, to si mě teda nepovzbudila s tím 3:110!!!!
Ale co, já na to zkouším zapomenout - mě totiž podle velikosti hlavičky a stehenní kosti vychází na 17+3.........Takže doufám.....
Jen mě znervóznělo hCG - prý ho mám vysoké
A já kráva jsem se nezeptala dr, co to může znamenat…No doufám, že nic hrozného protože s tím hCG se splíst asi nemohly, že? Ale třeba to zase ovlivnilo ten výsledek........No, nechám to koňovi - ten má větší hlavu ![]()
Napoly, já jsem měla právě HCG taky vyšší než mělo v tom týdnu být, ale vyčetla jsem, že HCG se zvyšuje a po určitém týdnu zase klesá a jestli byl mimíšek mladší v tom týdnu, kdy Ti brali krev, tak ta hladina mohla být ještě vyšší, alespoň tak mi to i potvrdil doktor, když jsem se ho na to ptala a vzal mi tu krev znovu
tak to jsem ráda - díky…
Hele a co holky a kontroly? KDE JSTE????
Jo a Míno, už to tak nebolí. A se sexováním - to se ptáš té pravé
Vždyť my nesexujem i když můžem
Přítel se bojí, že by prckovi něco udělal ![]()
Luli, netrap se nějakými 4 kily. Já jsem přibrala už 5 kg a moje mamka při mně přibrala 20 kg. A všechno zase shodila. Doufám, že mně těch 20 kg nehrozí.
Napoly teď už se hůře stanovuje stáří plodu podle UZV - nejpřesnější je to podle uzv v 9-13 t. tak na to jukni a zkus to spočítat.
Vysoká hladina HCG právě může signalizovat chromozomální aberaci,ale zdůrazňuji může,ne potvrzuje
Ale taky mimochodem i vícečetné těhu - ale to jen tak na okraj. Nízká hladina upozoňuje na možnost spont.potratu. A i když je odběr proveden přesně ve správnou dobu tak opět statistiky je 1/3 pozitivních výsledků falešná
![]()
Napoly to bude všechno O.K. Já sem prostě o tom přesvědčená. Takže změníme téma.
My tedy poctivě pícháme vlásky ![]()
Kéž by měla háro po tátovy - má takový ty černošský vlasy a hodně hustý - proto to holí na lebzu
A jestli to bude kluk,tak bude jak kubánský emigrant ![]()
Ahoj holky ![]()
Na mě jste s kontrolou zapomněly, já jdu zítra ![]()
Luli, ten výtok o kterém píšeš mám od samého začátku, je to úplně normální. Tady máš odkaz na dobrou poradnu http://www.porodnice.cz/ všechno se tam dočteš ![]()
Jinak holky, já jsem dneska měla sen, že rodím, ale pohlaví se mi ve snu nezjevilo, doufám, že se zítra ukáže, jsem jak na trní ![]()
No nic, musím do školky pro malou, pak se ozvu ![]()
Hildi, dik za link, idem si to precitat.
zacal sa v praci blazinec, tak asi musim ist makat
jé Hildo, mě se taky dneska zdálo něco podobnýho. Jenomže mě budil přítel s tím, že už je čas jít rodit, tak jsem si sedla na postel(doopravdy) a čekala, až mi začnou kontrakce ![]()
Dobrou chuť, pokud právě obědváte ![]()
Teda, venku je na zdechnutí
A to jsem si ještě vymyslela, že udělám kuře se smetanou zapečené se sýrem
MŇAM MŇAM
Takže doma máme horko, že se ani vzduch nehne ![]()
Vy jste někde venku, co? Já pak půjdu asi taky - vezmem hafáky k Bystřičce
teda jestli tam zbylo ještě trochu vody ![]()
teda vy mate sny. mne se nezda nic, spim jak kdyz me do vody hodi. vzdycky se jen probudim na curani a pak zase sup do postele a spim dal. normalne uz se mi nekolikrat stalo, ze jsem se rano divila, ze aja je v nasi posteli. vubec jsem si nepamatovala, jak se tam behem noci z postylky dostala ![]()
jinak uz mam termin na genetiku, takze martasku, prosim do tabulky: genetika 18.6. . a ptala jsem se, jestli bych kdyz tak mohla na amnio hned ten den, a prej jo. jenomze pak jsem si uvedomila, ze muj dr. je ted 14 dni na dovce a ja mam docela strach nechat si to pichnout od nekoho jinyho. takze asi pockam na toho 25., pokud se teda nerozhodnu byt vubec statecna a nejit na amnio vubec. no nevim, uvidim po tom pohovoru a po kontrole 21.6.
jo, jeste jsem zapomnela, byla jsem u dr. a v krku to mam prachobycejnej herpetickej virus. mam nejaky tabletky a pry to bude ok, rikala dr., mimi to nema nijak ohrozit, pokud se to nedostane do porodnich cest (coz fakt nevim, jak by se tam z my pusy dostalo
)…
Já jdu v pondělí na kontrolní kontrolu ( to zní divně
) tak na tebe budu myslet. Pak dej vědět, jak ses rozhodla. Ale tak i tak ti moc držíme pěsti - brrr, úplně se mit to vrací
Ale přece to nebudeme nafukovat, že?!?!
Hele a co ostatní po kontrolách? Jsem zvědavá, jak stará baba, co? ![]()