LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
12.6.07 15:34

Adel kdybych byla tebou tak bych na amnio sla, lepsi mit jisto nez bejt celou dobu nervozni, ne? A klidne bych si to nechala pichnout od jinyho dr., vzdyt oni to umi vsichni a mela bys aspon driv klidek. Vsechno bude v pohode, uvidis :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.6.07 16:41

Adelino, verim ze vse dopadne dobre.........ja bych asi taky mela nerva, ale na amnio bych sla…

Natrhala jsem kosim tresni, uz jsem se i pokakala… Raveno, zapila jsem je vodou :-D

Nevite kde je bourka???? Okamzite sedam do auta a jdu do ni.. je tady tak desne horko, ze sedime zalezli doma........venku se totiz neda zit a ja normalne otekam.......fakt des

MArtasku krasne male brisko!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
12.6.07 17:43

Holky, moc vás dnes zdravím!!!!!! :D

Trvalo mi to, než jsem vás pořádně dočetla…jste ale ženský ukecaný :lol: :lol:

Jinak já dnes byla na odběru té krve na tripple a zavolat na výsledky si mám v pátek. No to bude, protože mám jít zrovna na zkoušku, tak jestli mi řeknou nějakou špatnou zprávu, tak se tam sesypu!!! A to hlásí 33 stupňů...... :evil: Hrůza!!!!!!!!!

Jinak jsem dnes v noci rodila! ¨Samo že ve snu, ale bylo to docela fain…tedy myslím raz dva, anit o moc nebolelo a já jsem po porodu vypadala, jako bych ani nerodila! Takže jsem si říkala, že to není zase tak zlé, jak se říká. Tak jsem zvědavá, kolikrát ještě budu rodit…myslím tedy ve snu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
12.6.07 17:46

Adelino, obhajoba je v pohodě! To se fakt dá a ještě pokud máš dobré posudky, tak opravdu nebývá problém!!! Tak se nestresuj. Jo a na to amnio bych také šla, člověk má pak klid!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
12.6.07 17:55

jo jo jo, Adel, já se taky k holkám přidávám. To čekání na výsledky je sice na prášky, ale stejně to bude v pohodě - uvidíš!!! A navíc bys nás v tom s Mínou přeci nenechala :wink: :srdce: Budem takový tři amniotýři 8) :arrow: NAPOLYŇAN, MÍŇAN a ADELÍŇAN :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
12.6.07 18:00

Ahoj vsem :D
hlasim navrat z Prahy.....
a chlubim se cekame VIKTORKU a bez pindika..Mino takze holcicky rikaji i v utery :D

Adelin bude to dobry a jak psaly holky sla bych radsi hned i treba k jinymu doktorovi!

Kato to zavidim, ja at snim co snim tak porad nic zitra zkousim s kefirem , jen doufam ze to nepujde horem :(

tedy mne se jeste o porodu nezdalo, asi tim ze vubec netusim co mne ceka…

tedy 1/2 dne clovek chybi a ani nestiha docitat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
12.6.07 18:03

JŮŮŮ, Raveno tak to teda OBR gratulace :-) :-) :srdce: Hihi, tak to teda teďka budeš rozdejchávat ten kočárek, co?? :lol: :lol: :wink:
A hlavně, že jste v poho… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
12.6.07 18:04

Raveno, velká gratulace!!!!!!!!!!!!!!!! A tichá závist :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
12.6.07 18:16

Napoly nejak mi dneska ten kocarek je jedno i kdyby chtel modrej s hvezdickama tak mu dovolim snad vsechno:-)

Petule holcicky jeste urcite zbyly!!!

Ja vazne byla pripravena ze nam rekne chlapecka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
12.6.07 18:22

já si taky myslím, že se ještě nějaký holčičky najdou :wink: To my - předbíhatelky - jsme si vybraly chlapečky :lol:

Takže zatím je to 3:2........To bude napínavej „zápas“ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
12.6.07 18:35

S otevřenou pusou rychle všechno dočítám ,strašně moc ti Raveno holčičku přeji :! :! :! To je nádherný :! Obrovská gratulace :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.6.07 19:13

RAveno, gratuluji k holcicce!!!!! To je super...... ja ji zahlasim ve ctvrtek a v zapeti pak mina :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
12.6.07 19:23

:lol: :lol: no jenom aby tady pak nebyla bitka o holčičky :-)
Né, fakt vám to přeju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.6.07 20:04

Ahojky,vy teda jedete.
Móóóc gratuluji a držím všem palečky,ať čekáte to,co si malinko víc přejete,ale nejdůležitější přání pro vás i pro mě je,ať je mimi zdravoučké. :lol:
Dnes jsem byla na ko,sestřička mi řekla,že výsledky AFP(trippel) nemohly být lepší.Sice jsem už věděla,že je to OK,ale jsem šťastná jako blecha.
KO: už jsem přibrala 3,5kg :oops: ,slyšela jsem srdíčko a znovu byla na odběrech-brrrrr.
jinak se musím přiznat,že jsem pěkný trdlo.Včera jsem se pěkně natáhla,naštěstí jsem skončila na prdeli. :-)
Zítra nás čeká ultrazvuk,tak jsme moc s manžou zvědaví jestli se nám ukáže.Manža má premiéru(prozatím měl přítomnost od mé dr zakázanou-až přes bříško) takže radost bude určitě.Jsem zvědavá.Už se nemůžu dočkat a snad ani nebudu moct dospat.Manžu mám na noční,tak jsem na to sama.
Tak pa pa pa.Zítra vás budu informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
12.6.07 20:35

Holky tak domontovali jsme komodu pro mimi:-) nooo jeste zvazim jak a jestli ji budeme natirat…chteli jsme zelenou no tak uvidime libi se mi i takhle:-)
Nooo bylo to skveli u dr. taky nam pustil srdicko :D jen kdyby Kubik nebyl tak smutnej ani cerveny spartansky dupajdy mu moc radost nespravily :cry: …tak snad po 2 bude stastnejsi…ale prcek se mu libil :D to zas jooo… Kdybych vedela ze takhle posmutni tak si snad radsi preju chlapecka, ale Viktorka si ho urcite omota kolem prstu a bude stastnej a pysnej tatka :! :! :!

Lumi Kubik mel taky premieru, jen jsi ji asi neuzil tak jak chtel:( Jinak drzime palecky…vsem co maji zitra KO nebo UZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí