LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
14.6.07 08:04

Míno,
to ti zavidim, ze mas dovolenku, aj mne by bodla. Mam este 16 dni, ale asi to vycerpem v auguste a pred materskou. Takze cele krasne leto budem strasit v praci a budem potit krv. :lol:
V kazdom pripade si to krasne uzi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
14.6.07 08:14

Luli děkuji, teď to poctivě proválím po té amniocentéze,ale za tři týdny odlétáme na dva týdny k moři a to bude pohoda a velkovýkrmna - máme to totiž all inclusive :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
14.6.07 08:19

Teď jsem dočetla včerejší odpoledne - Petulo ano,na mateřskou jde přítel a je to z finančních důvodů.Volili jsme nejvýhodnější variantu a jsem ráda,že mám takového skvělého a rozumného chlapa :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.6.07 08:27

Míno, tak to more ti fakt slepo závidím :roll: . Ja som nebola pri mori uz hadam ani nepamatam. My v lete dovcu mat nebudeme, pretoze moj manzel nastupil pod ineho zamestnavatela a do konca augusta dovolenku nema, takze az potom. Mali sme ist do australie v decembri na sest tyzdnov, ale kedze nas zamestnavatelia na tak dlho neuvolnili, tak sme sa rozhodli ze urobime si miminko a vezmeme sa :lol: :lol: :lol: A tak sa aj stalo. Takze australiu prekladame na obdobie kedy bude mat mimi tak dva roky a pojdeme s nim. Zije tam manzelova - inac sa milos vola - sestra a teraz sa jej narodilo to mimi co som foto posielala. Takze potom sa aspon budu spolu hraj a figu si budu rozumiet - jeden slovak - druhy australcan :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
14.6.07 08:35

krasny ranko maminy :-)
holky vsechny ty poctivy pracanty obdivuju!!! Ja uz bych na to nemela:(
Dneska to vypada na parak od rana:( a ja se furt premlouvam k zehleni:( bych radsi snad nekomu zaplatila :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.6.07 08:35

Ahojte

tak ja jdu na KO az vecer jako obvykle kolem 18te hodiny :-D

Dnes jsem fotila ofiko pupek na 20tt, dam do galerky, protoze zitra nemuzu, budeme na vikend v Praze.......tesim se na nakupy :-)

Mino, prosim te, pry pojedeme nekam na Rijanu????? Ale nevim zda to pisu dobre.......no jsem zvedava

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
14.6.07 08:43

Kato asi je to spis Rujana, kolegine z prace tam byla loni a byla nadsena! Pry je to tam moc pekny…jen to more ponekud studeny a vitr…jenze to ti ted muzel leda tak zavidet…

Mino a jak uz jsem psala prijde mi skveli kdyz chlap jde na materskou!! A jeste je na to pysnej, pred par lety by si vsichni tukali na celo, ted uz je to celkem bezne, ale stejne to chce aby ten chlap mel vsech 5 pohromade a nebyl jesita, preci jen je porad jeste dost chlapu, ktery psych. nezvladnou ze jejich zenska vydelava vic…My to doma jen tak nadhodily, ale u nas by to zas tak vyhodny nebylo i kdyz plat mam vetsi, jenze bych se nedokazala poprat stim, ze jsem celej den pryc a prcka bych skoro vubec nevidela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.6.07 08:45

Raveno dikec za opravu. no jdu to hledat na mapu......... :-D

Tak brich je v galerce......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.6.07 08:55

kati,
jeeeeeeeeeeeeej, to je krasne brusko. Ja sa uz tesim na taku vacsiu gulu. Teraz mam take brusko, ze nevyzeram ani ako tehotna ale ako tucna. Vcera som sla okolo jednej terasy, sedeli tam chlapi a kukali na mna jak puky. Takze tesim na velke brusko.

Jeeeeeeeeej, moje mimi sa mi konecne skoro po jeden a pol dni rozkopalo. Uz som mala strach, ze je tak ticho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.6.07 09:07

luli dikes........ no ja si pripadam uz vic tehotna tak na 6-7 mesic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
14.6.07 09:08

Katko já jsem ti už včera o tom psala - je to Rujana - ostrov v Baltském moři (nebo poloostrov,ale myslím že je to ostrov a jede se tam přes most-ježiš už je to tak dávno,to jsem měla tak 12 r.) Určitě si vemte sebou i teplejší věci,my tenkrát měli obrovské štěstí na slunečné počasí,ale vítr i moře jsou chladné.

Raveno když najdeš nějakého dobráka na žehlení,pošli mi na něj kontakt - nemůžeš mít větší hromadu nevyžehleného prádla - já už na to .....dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.6.07 09:11

Dievcatka,

ja som vcera vecer vysla zo sprchy a blba som sa postavila rovno k zehlicke. Chvalabohu len tak v takej satenovej nocnej kosielocka na ramienka aby som neskapala. Ale vyzehlila som aj ked zo mna tieklo, priserne ma bolelo brucho a krize. A potom som tava jedna blba lezala vyvalena na gauci a stukala od bolesti.................... Poslite aj mne niekoho na zehlenie :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
14.6.07 09:15

Katko to je ale pěknej pupíček,a ta krásná prdelka tvýho chlapečka :lol:

Tak já se ráno měřila,jak jste včera taky uváděli míry,ale nenašla jsem metr-jen pásmo ( :lol: ) ale šlo to i s tím .Takže 94 - 75 - 94 a na výšku 163cm. No mít tak o 15 cm na výšku víc,nebylo by to nejhorší,ale jsem jak záprdek a každý deko je znát :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
14.6.07 09:21

Přeji vám krásné ráno!

Hlásím se také mezi pracující. Máme tu hrozné vedro, tak jsem si na zítra vzala dovolenou. Nějak mi to teplo nedělá dobře.

Závidím vám dovolené. My asi letos nikam nepojedem. Měli jsme jet do Maďarska (přítelův otec je maďar), ale přítel nechce nikam do zahraničí, že prý má strach, aby se něco nestalo. Takže z toho asi nic nebude.

A jestli si myslíte, že v tomhle počasí žehlím, tak tedy ani náhodou. Když je potřeba něco opravdu akutně, tak to vyžehlím než jdu do práce. Vstávám před pátou a to se ještě dá fungovat i u žehlícího prkna.

Mějte se krásně, jdu zase pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
14.6.07 09:24

Jarouchu tak před pátou bych nefungovala ani náhodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...