Poradna duly
Jana Čurdová
Napoly dobrou.
Marťásku tak tebe sem úplně přehlédla
Promiň,no to je nás 7
tento týden
.Mína. píše:
Napoly dobrou.Marťásku tak tebe sem úplně přehlédlaPromiň,no to je nás 7
tento týden
Já jdu až 27.6.. Do té doby se musím rozhodnout, jestli si to mám nechat říct nebo ne ![]()
Tak já jenom upřesním…na utz jdu až 12.7. …takže za měsíc!!!! Ale už jsem mooooooooc zvědavá!!!! A pokud se někde zamlouvá pohlaví, tak já chci taky holčičku!!!!!!!!! Ale jinak samo všude říkám, že je to jedno..a ono to vlastně jedno je, že jenom ať jsou mimísci zdraví!!!!!!!!
Máš pravdu Péťo, hlavně ať jsou zdraví. … Ale kdyby to přeci byla jen ta holčička.. ![]()
Jo, jo Marťásku…je to tak. Ale nelíbí se mi, když těhotná vykládá, že to musí být jenom to či ono. To tak dělala má bývalá kolegyně, která chtěla kluka…on si to totiž přál její muž a tak ona slepě chtěla taky…taky ho pak pojmenovala po něm…prostě oddanost až za hrob. A od ní to bylo naprosto evidentní…prostě jenom kluka, nic jiného. U nás je to takové tiché přání, které když se vyplní, tak budeme rády, že jo ![]()
Já si to taky říkám,hlavně ať jsou zdraví a porod v pohodě. Pak to stejně zlobí bez ohledu na pohlaví ![]()
Ale malá spravedlnost by být mohla ![]()
Ahoj holky, jednu holčičku mám vybranou já, teda pokud se pan doktor nespletl, ale řekl mi to v 18. týdnu a pak ve 20. týdnu, tak uvidíme, jestli jí ještě nedoroste pindík ![]()
Přeji vám pohodové kontroly a ultrazvuky, aby se vám prďošci ukázali v celé své kráse.
Dobrou noc a jenom hezké sny ![]()
Martasku nic osobniho proti pindikum nemam ale Viktorce by moc neslusel
![]()
Kato to ja bych se potrebovala poo…a ani gynda na mne nefunguje zkusim ve stredu ten kefir s tresnema ![]()
noooo a nebo si to taky mimca nechaji pro sebe a dalsi UZ jsou az ve 30tt ![]()
Mino jdem 9:40 ale ke compiku se dostanu tak nejak na vecer, ale nebojte prvni co udelam doma je wc a hned compik
![]()
Ja snad ani nedospim ![]()
jak patek jeeeeeeee proc jsi to nerekla driv objednala bych se na patek
…sis to skudlila pro sebe vid
![]()
NOOOO je pravda ze zdravi miminko je nejdulezitejsi, ale takova zdrava holcicka to je teprve neco
Tedy kdyby to ted cetl ten muj tatka ten by mi dal
A jestli to cte Kubik junior tak mi to snad promine ![]()
Petule ale chlapecek bude taky fajn…ja jen to svy tichy prani rikam moc nahlas ![]()
Dobrou musim se jeste zkraslit (oholit, vlasky umit..) abychom se zitra panu doktorovi libili
pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaa zitra
Dobré ráno ranní ptáčata ![]()
Zezačátku všem přeji úspěšné kontroly a samé dobré zprávy ![]()
Tak přece jenom máme od kaccherie jednu holčičku.....holky rychle
na skladě už ubývají ![]()
Já se asi zblázním - mám doma prdlýho chlapa
(v tom dorým smyslu) včera přišel z práce a pořád si zpíval
já budu mít syna…budeme mít chlapečka… No roztomilej
A já samozřejmě CÍŤA,takže když něco řekne o synovi, tak hned natahuju
No jo, ty hormony..... ![]()
dobre ranko, predne gratuluju ke svatbe a k dalsim odhalenym pohlavim
! jinak az se poperete o ty vysnene holcicky nebo kluky, tak ja beru, co zbyde, je nam to jedno
.
ale ty kontroly a UZ tenhle tyden vam ale fakt zavidim, me ceka ve ctvrtek jiny vzruso - obhajoba DP
. posudky mam ale moc pekne, takze prinejhorsim, pokud mi nevyjde obhajoba, to bude dvojka. a pak uz si oddychnu a budu mit klid a cas na rodinu…
akorat si jeste dneska musim skocit k dr., protoze se o mne zrejme pokousi nejaka angina (krku uplne rudy a oblouky samy aft
), to je nejakej zakon schvalnosti ci co, ze zrovna ted, kdyz zitra potrebuju na tri dny odjet. jsem zvedava, co mi dr. na to da, protoze kloktadlo nebo sprej do krku bych se svyma nevolnostma pravdepodobne nezvladla ![]()
Dobré ranko,
ach zas do práce ![]()
Napoly máš náhodou báječnýho chlapa, když si dokáže tak prozpěvovat - no je vidět,že má fakt velkou radost
a cítí spokojenost se svým dílem
Bříško už nebolí
A jaký vám dali doporučení ohledně sexu
Doufám,že po tom není nařízený dlouhý půst ![]()
Tak holky,co máte dnes UZV - ať je všechno v pořádku a ať každé vyjde pohlaví co si přeje
![]()
Dobré ráno,
přeji všem úspěšné kontroly.
Míno - moc Ti přeji holčičku, těch chlapů už máš doma dost. Já bych klidně brala toho kluka a na holčičku si počkám příště.
Adelino77 - hodně štěstí při obhajobě, určitě to zvládneš na 1
Jdu vás rychle dočíst, nějak nestíhám.
Dobré ránko, Těhulky ![]()
Všem, co mají dneska UZV moc držím pěsti. Ať se vám všem ukáže ![]()
A všem pracujícím, ať to rychle v práci utíká ![]()
Já byla včera na koupališti a říkala jsem si, jestli to není s tím bříškem blbý, ale když jsem tam viděla některý slečny (a netěhulky), tak se fakt nemám za co stydět. ![]()
Dobré ránko tehulky. Dnes mame v Bratislave krasny den, asi budu poobede nielen psy jazyky vyvalovat
.
Mala by som taku otazocku ale sa aj hanbim ju napisat a to ohladne vytoku. Od kedy som tehotna tak mam taky nejaky divny vytok priesvitno-biely a vyzera to ako sopel, pripadne zuvacka. Vraj podla lekara je to normalne, ale mne to otravuje zivot a normalne sa mi to nezda. Nemate niektora skusenosti s niecim podobnym? Mam pocit, ze som v tom sama
. Inac vsetky testy na tie rozne potvory infekcne a neviem ake mam ok, aj triple test aj vsetko, tak neviem co ma byt hentato vytokova vymozenost. ![]()