LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
11.6.07 14:05

normalne si ze mne ta zubarka dela legraci, ze si pry nevsimly ze jsem mela tehu prohlidku (resp. mi dali jen razitko) tak by ji tu dnesni neproplatily…takze jsem sla zasejc dom a az v zari…noooooooooo normalne by mne to bylo jedno ale musela jsem se v tom silenym vedru tahnout pres cely mesto pesky!!! jsme upne KO…no ale alespon jsem si koupila opravdickou tehu sukni, celkem peknou za 160 v sekaci :-) je to super pohodlny mam to ten vak na pupek a nikde to nemacka neskrti a myslim ze se do ni vejdem i v zari…

http://www.patron-bohemia.cz/…70_0_300.jpg

tak to je kocarek do kteryho se mi zamiloval tatka…Mino neni zas tak tmavej jak jsem si puvodne vsugerovala, ale modrej je az na pudu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.6.07 14:10

no skusim este takto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.07 14:11

BINGO Luli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.6.07 14:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.6.07 14:14

no jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, uz sa to podarilo, zdalo sa mi ze to ma byt ten spodny link a nie vrchny, xixixixi :lol: :lol: :lol: , dakujem za pomoc.
Tak hento je moj kociarik iba v sportovej verzii, lebo ako hlboky ho neviem najst nikde, xixixixi. :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
11.6.07 14:29

Raveno, koukám, že máme stejného favorita a i stejný problém. Mně se také líbí ten zelený a příteli ten modrý. Tak nevím, kdo nakonec vyhraje, ale mně by až tak nevadilo vozit holčičku v modrém kočárku. Jen jsem na tu zelenou nějak ujetá.
A budete už kočárek kupovat? My chceme počkat na výsledky z UZV (2.7.) a pak už asi kočárek objednáme. Čeká se na něj nějaké 2-3 měsíce, tak abychom to nenechali na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
11.6.07 14:37

ahojky :-)
Tak jsem doma od pána doktora :P Ukazovala jsem mu zprávu z nemocnice a prej podle toho je všechno v pořádku, že se nemám bát, že to bude v poho…No zlatíčko :huban:
Jo a Marťásku - na KO jdu 18.6.......za dlouho, co?

Jinak chválím kočárek :potlesk: No já chci vidět nás, jak půjdeme objednávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.07 14:46

Raveno mám ten samý názor - i holčička může být v modré

A to naše mimi bude v tomto (holka neholka):

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.07 14:51

Napoly to máš zase pěkně brzy KO,ale aspoň ti to bude rychle utíkat.

Tak já se teď dozvěděla,že od sedačky do obýváku co máme od března :! objednanou dorazilo na prodejnu jen křeslo :evil: A zbytek dodávky jim příjde koncem srpna :! Jdou na mě mrákoty :! :! :!

To už ať si strčí do....... :-)
Takže můžu shánět něco nového a doufám,že to zas bude na objednávku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
11.6.07 15:06

Míno - ty budeš muset jít taky. Do týdne musíš na KO ke svýmu dr.
Jo a spíš bych se divila, kdybys něco sehnala hned… Protože teďka je na objednávku i blbej televizní stolek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
11.6.07 15:23

Tak hlásím příchod od dr. …no a vše OK! Dostali (y) jsme pochvalu, jak hezky rosteme. Jenom sestřička měla trochu narážky na váhu (dle ní moc neposkočila), ale já si myslím, že jsem v normě. někdo je tam i hůře, co holky :wink: No a zítra na tripple testy, v pátek si mám volat na výsledky, takže zase trochu nervozitky, no a 12.7. na ultrazvuk ve 20. týdnu!!!! Huráááááááá…se už tak mooooc těším!!!!!

Jinak, holky, co blbnete s těma kočárkama!!!!!!!!!! Hlásím, že já jsem žádný ještě neviděla a asi hned tak neuvidím…alespoň do začátku prázdnin ne! Prosím, že není ještě pozdě vybírat kočárek?????????????? Začala jsem z toho být mírně nervózní, že to nestihnu!!!!! Tak mě holky nestresujte :twisted: Ale jak se znám, tak to bude ještě oříšek vybrat takový kočárek, aby mi vyhovoval a dostali jsme ho do auta! No nic, teď to stejně nevyřeším, ale trochu jste mě postrašily :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.07 15:43

Napoly mě můj dr.řekl,ať příjdu na KO za týden po amniu - my jsme bývalý kolegové z práce,tak mám na něj i soukromý mobil - kdyby něco hned bych mu volala.

Petulo KO je v pořádku,tak to je dobře. Důležitý,že roste mimi,váha jen ať klidně leze pomalu :lol: :lol: Oni jak maj na všechno tabulky a grafy,tak běda,jak někdo vybočuje :lol: Mě stejná držková čeká za týden,sestra měla už minule hemzy. :wink:

Jedeme za chvíli do Ml.Boleslavi podívat se po sedačce - když já chci jen koženou a úplně čistě bílou,a těch moc na výběr není. :cry: pa večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
11.6.07 15:49

Míno - no však to je ona. Jen mi dr řekl,že v pondělí to stačí…Kdyby se něco mělo stát, tak by se to stejně stalo..no ne?

Petule - gratulace k úspěšné kontrole…A k tomu kočárku :arrow: být tebou, tak už se po nějakém koukám. Za prvé - je docela velký výběr a za druhé - pokud si ho budeš objednávat, tak počítej s nějaku čekačkou…co tu holky psaly asi 2 měsíce… Ono se to nezdá, ale zase moc času nemáme… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.6.07 15:53

No ja budu objednavat kocar az koncem srpna..........asi......

a verim ze cekacka nebude, cekam az na Slalom budou nanozniky

A NApoly, ty si teda uzivas KO :-D
Petulo tobe gratuluji ke KO

Jo ja taky cekam sprda, ze jsem nepribrala........ale kua, dyt je z ceho brat, tak co furt maji????? Hlavne ze roste bricho i kozy- uz mam 5tky jak bowl. koule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
11.6.07 16:29

Jarouchu ceka se na nej cca 2 mesice takze si ho po UZ (a to uz je zitra jupi jupi) pujdeme objednat…radsi driv nez pozde, protoze bych byla silene nervni…takhle bude v srpnu a to je pro mne akorat :D :D :D

Napoly a jaky nakonec pujdete objednavat?

Mino tak ten je krasne a pekne tmavej to Vam miminko bude krasne svitit :D :D
Mino kozena sedacka nevadi kdyz mate kocoura? Mne se kuze libi, ale mam strach ze tema drapkama by tam udelala peknou paseku:(
Tedy cekat na ni od brezna do srpna to bych nezvladla to bych je poslala nekam!! Proto nejradsi nakupuju v Ikei tam to je na sklade nebo neni a hotovo!!!

Petule a Napoly gratulace ke KO…
Nooo u mne za chvili budou narazky ze zas pribiram moc tak ja jim reknu ze pribiram i za Vas :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí