LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
8.6.07 17:49

Napoly- Filípek je moc pěkný jméno a pokud se aspoň trošku hodí k příjmení, tak proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.6.07 17:55

Napoly ty si mě odhalila :oops:

A Filip je moc hezký jméno,my o něm taky diskutovali.

Petulo děkuju za podporu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.6.07 18:08

Holky, zítra ráno odjíždíme na týden na Lipno, moc se těším, i když mám zakázáno se kdekoli koupat, tak to bude pohoda. Budu myslet na všechny vaše kontroly. Míno, jestli se nepletu, tak máš 15.6. amnio-tak tobě budu držet palečky obzvlášť. Ať to máš rychle za sebou a pak už jenom odpočívej, i když ty to asi moc neumíš, co? A pak už jen dobrý výsledky. :lol: :lol: :lol:
Příští neděli se vrátím, takže vás budu tak dva dny dočítat a pak taky něco připíšu. :lol:
Mějte se fajn
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.6.07 18:09

Miiri děkuju a krásnou dovču :! Opatruj se :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
8.6.07 18:44

Miri, přeji krásnou dovolenou. My byli na Lině taky jednou na dovče, ale to už let… :lol: Takže si to pořádně užij za nás všechny pracující!!!

Napoly, Filípek je fain jméno…mj. u nás taktéž vybírá tatínek jméno na kluka a právě Filip je jeho horký kandidát. Já ho pořád snažím jemně nalomit třeba na Jonáše, tan se mi mooooc líbí…ale máme š v příjmnení a tak mi to nechce povolit! No, uvidíme…ale já pořád doufám, že když jsem jak poboš, tak se mi narodí ta krááásná holčička… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
8.6.07 18:57

Miiri - tož ti taky přejem hezkou dovču :-)
No Filípek je takový nezvyklý jméno… Tak už to nechám být…Stejně už je to „hotovo“ :potlesk:

Holky teda já jsem závislák…místo toho abych ležela a odpočívala, tak sem každou chvilku čučím 8O Já být fakt na rizikovým, tak se zblázním :-P

Jo a zuzajdiku - krásnou svatbu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
8.6.07 19:26

BAF :huban:

No jo, Zuzajdik se zítra vdává. Tak to ti Zuzi přeji, ať je ten Váš den opravdu nádherný :srdce:

Napoly, Filípek je krásný jméno. Škoda, že už jednoho v rodině máme, protože bych o něm určitě taky přemýšlela

Miiri, krásnou dovolenou. Moc si to užij a zároveň si pěkně odpočiň :wink:

Jinak o přiřazení pohlaví k maminkám jsem taky přemýšlela. Pokusím se to tam nějak vmáčknout :roll:

Jinak mě je pěkně smutno. Manžel mě na víkend odjel (což zase taková tragédie není :lol: )a Martínek mě onemocněl. Asi chytil nějakou střevní chřipajznu :( Má průjem a teplotu. Doufám, že mu bude zítra líp. Nevím moc co s ním. Dala jsem mu sirup na sražení teploty, ale Smektu mě vypít nechce. No, ani se mu nedivím, je to pěkný hnus. Takže jen černý čajíček a dietku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
8.6.07 19:39

Ahoj holky,
nechci, abyste si myslely, že jsme nějací snobové, ale právě s monitorem dechu měla naše kamarádka docela průšvih. Holčina jim dost blinkala a monitor dechu, který měli měl nějakou poruchu a kdyby nechodila malou každou chvilku kontrolovat, tak mohli být bez miminka. A od té doby se přítel hrozně bojí. Samozřejmě Nanny od Jablotronu není špatný, ale viděli jsme i nějaké dovozové (asi Polsko) a do toho rozhodně nepůjdeme.

Zuzajdíku, přeji Ti ať ta svatba vyjde na jedničku, počasí se vám určitě vydaří, tak si to pěkně užijte.

Gratuluji k úspěšným kontrolám a čekatelkám na výsledky přeji hrozně moc štěstíčka.

Přeji krásný víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.6.07 08:47

Přeji krásnou a pohodovou sobotu 8) 8)

Dnes se Zuzajdíkovi jistě svatbička vyvede…počasí je nádherné, takže první předpoklad super startu do manželství!

Já se asi vyvalím na dvoreček do stínu a budu si užívat teplíčka. Sice s učebnicí v ruce, ale alespoň člověk může sedět na červstvém vzduchu!
Jo a na oběd mám kynuté knedle s třešňama…mňam!!!!!! To si mimísek dá!!!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.6.07 10:31

Hezkou neděli všem!

V noci tu byla nádherná bouřka a nevím jestli to zrovna mělo vliv na moje mimi,ale poprvé mi dalo najevo prvními pohyby že je v bříšku. Tak mám velkou radost.

Udělám teď něco rychlého k obědu a vidím to na válení u bazénu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.6.07 10:46

Hezkou neděli!!!

Míno, gratuluju, to je super!!!!!! Já chci také cítit mimíska…fakt závidím!

Já se jdu také válet. Jsem doma sama, oběd tedy moc neřeším a jdu se učit…taktéž na sluníčko!

Takže přeju všem příjemné válení!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
10.6.07 10:59

Petule to učení ti nezávidím,já si sice v pátek vzala domů spoustu dodělávek z práce,ale nemám vůbec chuť se tím zabývat. Nějak se budu muset dokopat,ale asi až večer :wink:

Jsem zvědavá,s čím v pondělí příjde Zuzajdík- jaká byla svatba 8O

Tento týden má hodně holek UZV,to by už mohla být odhalena další miminka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.6.07 11:29

Jo, j si to učení taky nezávidím.. :lol: , ale vybrala jsem si to sama, tak si stěžuju vždy jenom tak mimochodem. Ale je fakt, že se těším na prázdniny, jak si hezky odpočinu!

Taky se už těším na identifikaci dalších mimísků! Hlavně ať je vše v pohodě!

Míno, ty jdeš příští týden na tu amniocentézu? Budeme Ti moc držet palečky, ať si ty i mimísek v pořádku! A u tebe pak bude ta identifikace na 100%! Takže přeju, ať je všechno OK a ať je to ta objednaná holčička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
10.6.07 11:35

tak já se přidávám s přáním hezké neděle…
Tady u nás opět slunečné. Ale to je mi jedno protože mám nakázáno ležet a ležet..... Tak trucuju :-) I když včera jsem milého překecala a jeli jsme pro melun :arrow: DESETIKILOVEJ :potlesk:
Ale fakt jsem byla ráda, že jsem si pak šla lehnout…prcek sebou šil, tak mě ten vpich docela bolel…Tím nechci strašit Mínu :srdce:
Zítra musím na ko ke svýmu dr, tak prcka - Filípka :wink: třeba uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.6.07 11:40

Napoly, tak hlavně lež a odpočívej, nebo na tebe zítra Filípek vystrčí prdelku :lol: :lol:
Jo a meloun je zdravej, takže hezky papkej! Já jsem si ho taky v pátek koupila…ale myslela jsem, že mě trefí šlak, protože paní za mnou začala docela nahlas komentovat cenu toho melounu (stál asi 80 Kč) a že ona by si ho koupila tak maximálně za 20Kč atd.....no bylo mi docela blbě atěšila se, až z obchodu vypadnu…takže jsem nic neříkala, jenom jsem se na ni velmi nehezky podívala :evil: No a potom mě dorazilo, když si kupovala dvoje cigarety za 120Kč......prostě děs :x

Holky, takže válet se, válet se, válet se…máme na to právo!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí