Poradna duly
Jana Čurdová
Luli krasna gula
![]()
no sem to vlepis jak psala Mina ve fotogalerii tuknes pravym mysitkem na foto a ve vlastnostech si zkopirujes celou tu adresu…tady pak das normalne zaslat odpoved a vlozis tu adresu pak si ji celou naberes / oznacis a zmacknec v liste img a musi to fungovat
https://www.emimino.cz/modules.php?…
no jak mackam tak mackam, furt je tam len ta adresa, aj ked zmackem umg
ravena
nevadi, mozno raz na to pridem, xixixi., alebo mozno mi to tu strajkuje, xixixi
![]()
Luli,pěkný ![]()
Holky,jak to děláte že vám to tak pěkně roste. Abych neměla nějaký retardovaný růst miminka,bože já chci ten UZV. Já ani novou fotku dávat nebudu,je to pořád stejný ![]()
jarouchu , ja teda nevim, ale ono ne vzdy plati, ze to nejdrazsi = automaticky nejlepsi. sorry, ale prijde mi to spis trochu snobske nez rozumne uvazovani
. treba ty nanny z jablotronu pouzivaji ve spouste nemocnic na novorozeneckem i na kojeneckem. jinak u nas mela v porodnici monitory jen ta „problemova“ ditka. ale kdyz aja lezela v nemocnici na detskem, tak monitor mela, prave nanny, a byl v pohode. u tech planych poplachu jde casto o to, ze mamina vynda dite z postylky, zapomene monitor vypnout, no a ono to po chvili zacne houkat a mamina je cela vydesena (taky se mi to v te nemocnici nekolikrat stalo
).
mino (bylas to ty, kdo se desi amnia? ja ted nevim), amnio je v pohode. obcas to museji pichat na nekolikrat, protoze se treba mimi pohne, tak radsi jehlu vytahnou a pak to zkusi znovu. taky to mam pichany na dvakrat, kvuli tupe jehle
. samotny vpich je takova zvlastni tupa bolest, ne nijak drasticka, spis nezvykla. ja jsem tesne po zakroku zadne bolesti nemela, ale holcina, co tam byla se mnou (cekala druhe dite), tak ta mela krece a davali ji injekce. je to fakt individualni. a ja jsem treba lezela 2 tydny, protoze jsem se necitila dobre (ale asi to byla spis psychika, strach o mimi a z vysledku), ale kamaradka sla normalne treti den do prace…
jinak v tom cinskem kalendari mi ted vychazi kluk, a u minuleho tehu holcicka. tak jsem zvedava, jestli to bude platit i ted
.
Luli nejdřív dej Img bez lomítka,pak to vlož a hned to uzavři Img s lomítkem

no uz to nejdem skusat, proste henten pocitac ma nema rad, kaslem na neho