LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
7.6.07 22:29

Ahooooj,
tak se po delsi dobe hlasim 8) a koukam, co stranek jste natukaly a kolik mamin pribylo :D bezva! Taky gratuluju vsem uspesnym kontrolam a krasnym zdravym miminkum!
Takze, novinky z jihu Moravy:
Mne vcera v saline pustila poprvy pani sednout, tak jsem nevedela, jestli se radovat, nebo narikat, ze uz je to tak videt :roll: a to jsem si myslela, buhvijak nenapadnej model nemam :oops:
No, a dnes jsem si doprala vybornou zmrzlinku… a jak amina se z ni pobl… :cry: to sou teda ksefty! Ale! za odmenu se mi konecne zdalo, ze citim nejaky pohyby :! tak jen doufam, ze to nebyly dozvuky ty zmrzliny :wink:
Zitra odjizdim na tyden do jiznich Cech - na kola, uzit si, nez prijdou jenom mimi povinnosti :? takze se s vami zase na tyden loucim! pekne se o sebe starejte, at ctu po prijezdu same dobre zpravy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
7.6.07 23:14

Holky, jsem z Prahy doma, ale jsem v šoku - dva dny jsem tu nebyla a už nemám šanci to dočíst… No, snad příští týden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
8.6.07 06:39

Maminy, tak já prchám na to amnio!
Tak mi držte pěsti :wink:

Hi, včera se nám tatínek vyfešákoval :arrow: rok jsem ho překecávala, ať se oholí jinak a včera to udělal 8) Prý aby se líbil miminku :P

MYSLETE NA MĚ :! :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
8.6.07 07:33

Dobré ráno,
děkuji za rady ohledně cvičení a kursů. Je to naše první mimi a jsem zatím trochu mimo. Asi mi to nějak nedochází. Když já se nějak nemusím o nic starat. U nás bude doma s prckem taťka, takže rozhodl, že si potřeby na miminko obstará sám a já mu můžu pomoci. Samozřejmě budeme mít monitor dechu a chůvičku s dispejem, aby měl přehled, co se děje. Pořád hledá nějaké ohřívače lahví, sterilizátory a já nevím co všechno. Už má vybranou i odsávačku mléka. U kočárku je důležité jen to, aby se s ním dalo jezdit na in-linech (to mi asi vypadají hrůzou všechny vlasy - přítel jezdí hrozně rychle, ale dobře).
A jak jste se tady zmiňovaly o tom stetoskopu, tak ten jedeme koupit v sobotu, aby byl taťka v obraze. Někdy mám pocit, že je těhotný on a ne já. Ale jsem ráda, že se na miminko těší. Tedy problém je v tom, že se rozhodl, že chce holčičku, kluka prý v žádném případě. Prý ho radši s někým vymění. Tak jsem se rozhodla, že si pohlaví nenecháme říct a kdyby to náhodou byl kluk, tak doufám, že až ho uvidí, tak prostě vyměkne.
Jinak gratuluji k úspěšným kontrolám!
Mějte se krásně!
Jarouch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.6.07 07:35

Prajem krásne dobré ránko. :D
U nás je konecne pekne, svieti slniecko a vyzera to na 30 stupnov. hihi.
Moj maly dubacik sa vcera rozhodol, ze kopkat nebude, ale aby som bola kludna tak ma vecer dvakrat kopol. Dnes je tiez zase ticho. Asi bude spachtos po mne, xixixi.

Pozerám, ze pribudli krásne miminká - gratulujem.

Mína, no vidím, ze sa ti podarilo dat foto k metríku, super. :D
Zdraví Vás Luli a prajem krásny pohodový deň. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.6.07 07:43

Jarouchu,
ja uz ten stetoskop mam, ale zatial nepocujem vobec nic, len asi moje creva a zrejme ako sa mimi hmýri. Ale srdiecko neviem najst. A najvacsia sranda je, ze moja kolegyna je v 28tt a vcera sme v praci skusali pocuvat jej mimiska a vobec nic sme nepoculi. Tak neviem. :( Zrejme ked je mimco nejak divne otocene, tak to nie je pocut. Ale budem skusat dalej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
8.6.07 07:55

Luli, já příteli také říkám, že stetoskop nepotřebujeme, ale s ním prostě nic nehne. Každý večer poslouchá prcka a tvrdí, že se tam něco děje, tak mu jeho iluze nechci brát (možná má pravdu, ale spíš to bude moje zažívání).
Prostě mi řekl, že jestli je mi líto peněz, tak ať to řeknu na rovinu, tak se s ním radši nedohaduji. Nechceme mít nevrlého a nervózního taťku. Pak dám vědět, jak jsme dopadli s nákupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.6.07 08:06

Mile maminky, dala som do albumov este jedno foto 3D, ktore sa mi podarilo zachytit z filmu a rada by so vediet Vas nazor, ci to moze byt chlapcek. Medzi nozickami mu cosi vidno, ale nie je to 100%. Mozete sa na to pozriet a napisat co tam podla vas je? Urcite ste niektora skusenejsia ako ja. My totizto strasne chceme syna, a kazda nadej ktora mi to potvrdi ma potesi :D :) :D
Dakujem Luli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.6.07 08:10

Jarouchu,
no vidis, u nas je to opacne, ja som si kupila stetoskom, lebo chcem prcka pocuvat a moj drahy manzel sa napaprcil ze na co, ze to je zbytocne a skoro sme sa pohadali. On to neberie tak ako tvoja polovicka, ani k porodu nechce ist. Ale uvidime ci zmakne, lebo to vraj chlapi robia, ze ked uz to je vo vyssom stadiu, pripadne nastava obdobie porodu, tak chlapi zmenia nazor. Tak som zvedava................ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.6.07 08:16

Přeju všem sluníčkový den,

Napoly já na tebe myslím víc než je normální,asi je to tím,že mě to přesně za týden čeká. Prosím,musíš mi to do podrobna popsat :!

Jarouchu u nás na mateřské bude taky taťka,já dokonce nenastoupím ani na tu půlroční. V den kdy porodím nastoupí přítel rovnou na tu čtyřletou.
Možná to vypadá drasticky a nemateřsky,ale pracovně jinak nemůžu. Každopádně chci první půl rok pracovní povinnosti omezit na naprosté minimum a maximum věcí dělat z domova. Rozhodli jsme se tak hlavně z finančních důvodů,mám několikanásobně větší plat než přítel a jsem moc ráda,že není ješitný mužský,který si zakládá na tom,aby se mu náhodou kamarádi nesmáli.

Luli odkud se připojuješ :?: Já mám příbuzné kousek od Trenčína,v Adamovských Kochanovcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.6.07 08:20

Mína,
ja som priamo z Bratislavy, teda narodila som sa v Spišskej Novej Vsi, aj som tam 25 rokov bývala, ale už tri roky som trvalo v Bratislave, aj som sa tu vydala. Respektive od prveho dna kedy som spoznala manzela, tak od toho dna sme zacali spolu zit, a po skoro troch rokoch sme sa konecne aj vzali :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.6.07 08:23

Luli tak jsem mu to zkoukla,měla bych být odborník na pindíky,když mám plný barák chlapů,ale já tě zklamu -není to z té fotky vidět.Přesně v tom místě je šipka. Víš,ono se pohlaví mimi začíná rýsovat ve13 t. ,takže ta fotka ze 14 t. asi nemůže ještě nic prokázat. Oni i holčičky tam mají ze začátku hrbolek.Musíš vydržet na příští UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 08:25

rasny ranko tehulky :D
to je hrozny nemusim vstavat ale stejne od 6 cucim jak suva z nudli :(
Nas mimisek uz pekne radi hlavne vecer…n a kopal i pres brisko, ale jakmile tatka prilozil ruku tak delal mrtvyho brouka :-) …noooo tak treba je to Viktorka a slysela ho jak chce pindika a nemluvi s nim :D :D :D

Napoly drzime palecky vsechny co mame :! :!

Ja taky nejdriv uvazovala o monitoru dechu, ale vsichni mi rikali ze moc hystercim…takze zatim jsem to odlozila a koupime ho v pripade ze miminko se nadosi driv nebo kdyz budu mooooooooooooooooc hystericka bez nej…(coz asi budu :oops: )

Dotaz pro zkusenejsi maminy objevila jsem krasny zatepleny laclace s bundickou, jen nevim jestli to je pro maly mimca dobry nebo je lepsi rovnou kombinezka… a u velikosti taky vaham jestli 62 nebo 68 prosim poradte (jinak jsem nasla docela pekny oblecky na www.mim.cz - uz od nich mame teply overalek - tatka o nem rika ze to bude jak Kenny ze southparku :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.6.07 08:30

Tak som tam dala este jednu, kde ta sipka nezavadzia, xixixi. V podstate aj ked bude dievcatko a bude zdrave, budem ta najstastnejsia osoba na svete. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.6.07 08:32

Ahoj maminky,

Napoly držíme Ti s prckem pěstičky od skorého rána :)
Miiri gratuluji ke chlapečkovi :D Taťka by si přál taky chlapečka, ale nevím, nevím, popřípadě to můžeme Jarouch vyměnit, co???? :D :D
Včera malého poprvé cítil taťka :) Rozzářil se jak sluníčko a nechtěl pak sundat ruku z mého bříška. Jsem ráda, že ho konečně cítil, protože už mockrát číhal a malé nic. Jinak já už jsem cítila první pohyby v 16. týdnu a asi do 18. týdne dostávám pěkné kopanečky několikrát denně v setech. :)
Holky, máte krásné fotečky s mimíšek. Já mám zatím jenom 4 fotečky z 11. týden. Teď na těch 2 ultrazvucích, kdy pan doktor zjišťoval, jak to s námi vypadá mi to přišlo nějak nevhodné :(
Přeji všem krásný sluníčkový den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital