LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
7.6.07 08:13

Luli zeptej se v rijnu tam to Kaja ma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.6.07 08:15

Dobré ránko holky :D
vítám nové těhulky :D na fotky jsem koukala, moooc pěkný :D
Katko já taky nejdu na 3D a vlastně nemám naplánovanej UTZ ve 20. týdnu… Na kontrolu jdu 13. tak to dr. asi naplánuje :D
Od tý doby co cítim pohyby jsem o dost klidnější, je to fakt bezva pocit.
Holky, chci se zeptat, byly jste některá někdy v autokempu Antýgl u řeky Vydry? Ctěli bychom tam příští tejden na dvě noci, takový malý dobrodružství pro Aničku, tak abych věděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.07 08:16

ravena diky, idem sa opytat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.6.07 08:19

Luli nechci provokovat,ale tady u nás v Lípě je jak v přímořském letovisku - nádherně :wink:

Raveno normálně ti závidím,ten pocit že několik let nepůjdeš do práce - boží :! Já už se klepu aspoň na ten týden dovolené po amniu co mám naplánované,pak zas na dva týdny do práce a pak úžasný dva týdny na Krétě. A dostal mě můj starší synek,je vidět že už je z pubety venku - už chce zase jezdit s námi,tak jedeme kompletní rodinka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.6.07 08:26

Luli to jsou nádherný fotky,to teda nechápu proč ho tady ten 3D UZV nechtějí tak brzy dělat ale až někdy po 22 t. Mooooc hezký :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.07 08:35

Mina,
no u nas je to tak ze ti urobi 3D v podstate kedykolvek od kedy sa to oplati, ze mimiska aj vidno, pretoze je to platena sluzba. Ja chodim na sukromnu kliniku, kde si platim 3000 rocne. A ten 3D ked ti lekar urobi a napali na DVD, tak si za to zaplatis 1000. Ja som platila 500 a urobil mi styri videa, lebo mu nesiel stroj, tak sme skusali a skusali robili sme tie videa dva dni, chodila som tam ako na klavir, takze ked to opravil, tak zostali mi dva videa funkcne. xixixixi. Ale bolo to super, styrikrat som videla prcka ako si tam tancuje a spinka a vystraja a vsetko. Teraz pojdem na 3D urcite este pred 25-tym tyzdnom. Chcem mat pamiatku na miminko v brusku, kedze je uz tak pristupna technika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.6.07 08:37

Mino ja se ted tak tesila, ale nevim jak to zvladnu, byla jsem porad zvykla chodit do skoly/do prace/do skoly/do prace…nektery maminy rikaj ze jim zacne hrabat…no zatim do porodu mam vylepsovaci plany v byte (tedy rozumne co zvladnu natrit, vymalovat prestehovat a tak, jelikoz ukecat ty moje chlapy (Kubika, dedecka) je pomalu nad moje sily :(

Jooo to je pravda v puberte se za zadnou cenu s rodicema nikam nejezdi pomalu ani na nakup a pak najednou se chce i na dovci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.6.07 08:40

Mino myslim ze tady ti ho taky udelaji kdy chces, jen vetsinou doporucuji dyl aby byla vetsi sance ze bude mimi spolupracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
7.6.07 08:40

Dobré ráno,
závidím vám, co nemusíte do práce. U nás (Ústí nad Labem) je docela teplo už teď, tak nevím, jak to tu do odpoledne vydržím. O klimatizaci si můžeme nechat jenom zdát. Myslím, že dnes toho moc nenapracuji.
Ale asi se konečně poohlédnu po nějakém kočárku. Koukala jsem, že vy už máte vybráno. My jsme to zatím neřešili, protože jsme čekali na výsledky z genetiky. Přítel má v rodině cystickou fibrozu a miminko rozhodně plánované nebylo (že jsem těhotná jsem zjistila až někdy v 10. týdnu), takže jako vždy jsme vše řešili až za pět minut dvanáct. Naštěstí to dopadlo dobře a teď už snad bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.6.07 08:44

Tak a ted mi vysvetlete jaktoze nekdo ma ty 3D fotecky takhle krasny a jeste hnedy, kdyz ja jsme videla jen CB…v ty hnedy je to lepsi videt… Jsme z toho zmatena…ty fotecky jsou uzasny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.6.07 08:48

jeee Jarouchu v Usti mam segru :D no ja jsme musela prestat jezdit do prace cca 80 km rano a vecer zpatky uz jsme proste nezvladala:( no a klimoska v praci taky nebyla:( …jeee miminko se vam naplanovalo samo, no alespon jste to nemusely resit jako sposta paru co se snazi a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
7.6.07 08:50

Dobré ráno holky :D
Je bezva si tu pročítat tolik příspěvků o těhotenství ve stejném období :D I v mém okolí kamarádek se to hýří těhulkama a na ulici je každá pátá holka těhotná :D
Petule 26 bydlím na Staré Tenici hned u řeky Moravy
Za chvíli jdu na procházku, dnes je tam krásně :D
Já už jsem doma na nemocenské od 8. týdne, ale utíká to a pořád se něco děje - kontroly, ultrazvuky, kurz pro těhotné, cvičení, .......................... Stavíme domeček, tak i s tím je vyřizování a vybírání - teď řeším kuchyň, mám strach, že se mi brzy přestane líbit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.6.07 09:09

Ahoj holky, přeju krásné ráno.
Tak se oblékám a vyrážím na UTZ. Jsem nervózní, že se mi i upravilo vyprazdňování :oops:
Jak se vrátím, tak se hned ozvu. Držte mi palečky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.6.07 09:13

Miiri drzime vsech 8 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.6.07 09:16

miiri neměj strach a hezky si to užij, já jdu až za týden…
Držim všech osm palečků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital