Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Jarouch
ja tiez nejako moc nic nerobim, a okrem bruska mi dost zacina rast zadok a nohy, a to som bola ako pastelka. Bohuzial mam vsak problemy s chrbticou, takze ziadne extra cvicenie robit nemozem. Mam doma tu fit loptu, tak si ju po dlhej dobe asi nafukam a budem cvicit doma,xixixixi - a vsetci sa budu zo mna rehotat
, mozno by si to mohla aj ty skusit na tej lopte doma. Niekde na nete su aj cviky, ale zatial som to nehladala ze kde.
Luli ![]()
Jarouchu já před těhu dělala aerobic a powerjogu, pomalu to začínám zvolňovat a dělám jen tu powerjogu.Ona teda moc pro těhu vhodná není,ale nejsem začátečník a řídím se vždy tím,jak se u toho cítím,takže to je zatím v poho. Pomalu se ale chystám volně přejít na jogu pro těhotné,což se může až do porodu.Vlastně těhotenské kurzy cvičení z ní vychází. Jinak nikam jinam docházet nebudu,neb jako porodní bába to snad nepotřebuji
![]()
Já bych spíš potřebovala nějaký manuál jak se správně orientovat ve všech těch úžasných věcech,co na miminka prodávají.Bojím se že nakoupim spoustu kravin ![]()
Teda Miiri ty napínáš ![]()
Ahoj holky,
tak se hlásím po kontrole. Vypadá to, že je všechno v pořádku, srdíčko prý je taky v pořádku, ale kvůli mým nízkým hodnotám HCG ho potřebují prostudovat lépe, no a mimi se rozhodlo, že je k srdíčku nepustí. Takže se nacpalo k mému pupíku a otočilo se zády. Dr mě poslala na chodbu se na 5 min. proběhnout, ale mimi stávkovalo. Tak se na to chce podívat ještě 18.6., tak půjdu zase na UTZ a pak na ECHO asi 26.6. Na délku jsem se zapomněla zeptat, jinak máme cca 300gr.
A je to KLUK!!! Viděli jsme pimpase jako hrom
![]()
Tak jsem to tam hned štěstím obrečela
![]()
Jo a za určení pohlaví chtěli 300 Kč, taky mám jednu fotku, ale nic moc, jak říkám nechtěl se otočit a byl pořád jakoby na kolenou ![]()
Jen pěkně všechny kluky vyberte,já si počkám na holčičku,protože tu mám objednanou
![]()
miiri,
tak to gratulujem, my strasne chceme syna, aj podla 3D v 14tt to vyzeralo ze to bude on, ale este to nie je iste, mozno sa to 25-ho potvrdii. a nic si z toho nerob, moja kolegyna je v 28tt a vobec nevie pohlavie, lebo jej malinke mimi sa stale otoci chrbatikom a nechce ukazat absolutne nic ![]()
mína
a kedy to mozno budes vediet? ja mozno 25-ho júna, tak som zvedava, uz teraz sa neviem dockat.
jeeeeeeeeejej, niekto sa nam v brusku konecne zobudiiiiil
Luli já jdu příští pátek na amniocentézu a výsledek bude za dva týdny - tedy koncem června. Sem napnutá jak luk ![]()
Proč mi zas stávkuje metřík
Asi bude nejlepší zadat ho znovu. Zkusím to večer v klidu doma i s nějakou fotkou.Už jsem to i minule zkoušela a nechtělo mi to vzít formát ve kterém byla.
mína,
neboj nic, vsetko bude ok !!!
a tu fotku si exportuj do jpg a zoberie ti ju v pohode. ![]()
Miiri gratuluju k chlapečkovi
taky bychom chtěli kluka ![]()
Vítám nové těhulky
tééééda nás už ale je co????
Mirii big big gratulace !!!!
Pridavam se k Mine taky mam objednanou holcicku…jen me tuseni ze tam je bimbasek stale roste a sily…takze mozna fakt princezna zbyde na Minu… ikdyz nebudeme predbihat udalostem… normalne nejsem dobra vestkyne budoucnosti ![]()
Joo ta moje tehu kamaradka ma upraveny termin porodu na 31.12.
No tak alespon bude u nas co slavit!!! Ale tedy lip si vybrat nemohly
No ja chci chodit na tehu cviceni..Mino nevis jaky to je v Lipe?
A na predporodni kurz s tatkou taky jdeme, aby aslespon tusil do ceho to chce jit, a doufam ze mi ho sestricky moc nevystrasi
![]()
Raveno já nevím ,nechci to kritizovat,ale ségra byla těhu vloni a zkusila tam chodit a říkala,že je to k prdu. Je to snad na půl hod a spíš je to takový návod jak to pak doma dělat.Myslím,že když si pustíš na dvd nějaké cd s touto tematikou tak si na tom stejně.
AHÓÓÓJ
Tak v prvé řadě gratuluji miiri ke KO a k chlapečkovi
Jsem ráda…
A teď JÁ ![]()
Takže první zpráva - prcek je živej a na žádnou vadu to nevypadá ![]()
A asi budeme mít „bratra/sestru sokola“ DR mi dělal břišní UTZ a celou dobu prcek seděl s nohama v tureckým sedu a mával nám
Takže kdybychom chtěli zjistit pohlaví, tak máme smůlu… No roztomilý…Tak mi dr dal jednu mávající fotku, tak ji hned šupnu do galerky.
Takže na zítřek jsem bezvadně naladěná ![]()