Poradna duly
Jana Čurdová
Napoly gratulace k chlapakovi
A hlavne ted odpocivej…vysledky budou dobry uvidis ![]()
Mino ty holcicky by preci jen na nas mohly zustat:-) tedy v rijnu je prebuchtino a tady to zas vypada na armadu
![]()
Napoly obrovsky gratuluju k chlapečkovi ![]()
Prosím tě a asi sem fakt dneska mimoň,ale jak to tahají na několikrát ? A jsou u toho bolesti jak při menses a nebo to má jiný charakter? A jaký ti teď dali doporučení - má se ležet?
Raveno - v galerii si na tu fotku najeť
klik ravou stranou myši
vlastnosti
zkopírovat to a pak vložit už v diskuzi normálně do příspěvku
ravena,
jeeej krasne brusko.
ten kalendar uz som pozerala, a mne to vsetko presne opacne vychadza.
Jednej svagrine vychadza dievcatko a narodil sa jej prednedavnom syn,
druhej svagrine vychadza chlapcek a caka dievcatko,
no a mne vychadza dievcatko, ale skor to zatial vyzera na chlapceka, ale uvidime.
![]()
Mína- to je úplně jiná bolest. Taková „přetlaková“ Protože tam není vzduch, tak to musí postupně. Nechci tě strašit… Ale fakt to nic není…
A den musíš ležet a dva týdny klidový režim.
Pa NAPOLY
Mino kamaradka musela tyden lezet a 14 dni PN, ale nevim jestli to je univerzalni doporuceni…
Luli dekuji ale krasny brisko vypada jinak tohle je obri pupek:-) zrovna vcera jsem nachtala Kubu jak uprene kouka (se zapomnel trosicku) na moje bricho a vypadal tak nejak v soku
![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
len skusam, ci to ide prilepit, lebo ukazuje mi to len hieroglify
nejak mi to nejde prilepit, hruza,
Ravena, ja uz mam tiez riadnu gulu, vecer hlavne, skusim to nejako odfotit a prilepit.
xixixi.
Napoly děkuju za info,tak teď pěkně odpočívej.
Zrovna jsem si teď volala s přítelem a říkám mu -představ si, že Miiri a Napoly čekají chlapečka. A on že je to prima,ale že vůbec neví o kom mluvím.
Tak jsem mu to musela v kostce vysvětlit ![]()
No to ja musim doma rikat holky z diskuze:-) to alespon tusi o kom mluvim
![]()
Ahojte,
tak som dala do albumov aj moje brusko, cerstvo odfoteneeeeeee. Povodne to bol lavorik a 60 cm v pase, xixixixi.
Chcela som to prilepit rovno sem, ale nejako sa mi to nedari a nedari. ![]()