LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
7.6.07 15:19

Napoly,hlavně že bylo vidět to důležitý - že je mimi v pořádku

Tak já to taky oživím fotkou,ať má mimi u sebe rodiče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.6.07 15:26

a taky podle utz jsem 17+0 což by mohlo způsobiti ty výsleky…

ale fakticky mám radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.6.07 15:37

Napoly taky super!!!! No vidis a zitra hezky zvesela!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.6.07 16:02

Připojuji se ke gratulaci.Chtěla jsem se ještě zeptat.
Jaký máte názor na dečky pod mimi,které senzorují dýchání.Nejdřív jsem si myslela,že dřív to také nebylo,ale po zkušenosti jednoho známého si ji asi pořídím.Dečka zachránila jeho miminku život,začala mu hlásit a museli dávat mimču umělé dýchání. :( naštěstí to dopadlo dobře,ale kdyby ji neměli,tak…
Teď mi ji nabízí jedna známá za 1000,–kč,tak do toho asi půjdu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.6.07 16:22

Díky… A už je fotka v galerce. A když se na ni tak dívám, tak mi připadá, jak kdyby na nás prcek ukazoval prostředníček :wink: :lol:

Lumi, taky jsem nad tím monitorem dechu přemýšlela a asi do toho taky půjdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
7.6.07 16:36

Miiri, Napoly obrovská gratulace!!!!

Já mám taky objednanou holčičku, tak uvidíme. Sledujete na sobě nějaké příznaky těch pověr…jako že holčička bere mamince krásu atd? Já jsem teda začala mít problémy s akné, které jsem dříve nikdy neměla, hlavně je mám na hrudník, takže nemůžu moc nosit výstřihy…a ty já nosila tak ráda :evil:

Jinak já jsem byla na jednom předporodním kurzu a dozvěděla jsems e tam, co smím a co ne…co dělat, co ne…prostě takvoé ty základy. na cvičení jsem ještě nebyla a nevím, zdy půjdu.
Jinak si myslím, že když to člověk nepřehání, tak může jíst tařka cokoliv…jen prostě s mírou!

Lumi, pokud máš možnost ten monitor koupit za takovou cenu, tak do toho určitě jdi! Je to dobrá věc, i když umí i trochu postrašit. Ale určitě je prospěšná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
7.6.07 16:47

ahoj holky, gratuluju vsem k uspesnym kontrolam!
lumi, do monitoru bych sla. u adel jsme ho nemeli - a ja hysterka se budila v noci kazdou chvili, abych zkontrolovala, jestli se mi neudusila (do 6 mesicu dost brutalne blinkala po kazdem kojeni). po te zkusenosti ho ted budeme kupovat, za ten klid (byt trochu i falesny, protoze to zas clovek nesmi brat tak, ze monitor sam dite zachrani) to stoji.
jinak jsem dneska volala na gyndu na vysledky triple testu, a sestra rikala, ze je poslali jeste geneticce a ta tam bude az v pondeli. tak pak uvidim. ale sestra me uklidnovala, ze podle ty laborky to vypada dobre, ze kdyby to bylo nejak vyrazne v neporadku, tak by to tam videli. takze snad kdyz riziko, tak jen mensi. no uvidime v pondeli, jsem pekne napnuta. doufam, ze me moc nevydesej, pristi ctvrtek mam obhajovat diplomku, tak potrebuju byt v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
7.6.07 16:49

jo a petule k te krase - u me ani prvni holcicka nemela z ceho brat, takze se to nijak vyrazne neprojevilo :D . a ted zatim nevim, co to bude, ale podle naprosto odlisnych tehu priznaku a mnohem horsiho prubehu tipuju spis na kluka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
7.6.07 16:51

Napoly za dva týdny dostaneš na pohlaví papír - bude to tutovka,žádný pochyby možná to,možná tamto.

Lumi dečka pod mimi mi přijde velký pokrok a je skvělý,že na to nějaká chytrá hlava přišla.Když si vzpomenu jak sem kluky pořád pozorovala jestli dýchají :roll: Nemohla jsem klidně spát. no já ji považuju za základ výbavičky :!

Petule tak s tou pletí to mám podobné.Jen nechápu, že to postihlo i přítele, ale on si důvod taky našel :arrow: prý nedostatek sexu 8O Sprosťák jeden :evil: Já teda první tři měsíce ztratila veškerý apetit,ale už se lepšim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.6.07 17:35
ravena píše:
Napoly taky super!!!! No vidis a zitra hezky zvesela!!!

to jo, ale to abych si dávala pozor :arrow: aby si nemysleli, že se těším :wink:

Jo a Míno - no jo, my jsme ty lepší 8) Ale chápeš :arrow: budeš to vědět 100% takže žádný doufání… :roll:

Ale to nevadí…Ať je to co je to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.6.07 18:15

TAk opet ja

Miiri takze muj tip vysel- gratuluji!!!!

Napoly takze maly/á turek/kyne :-D No taky hezky, ale ty to budes vedet z ty amnio 100%

Monitor u Jendy sme nemeli a ted nevim.......uvidime

Ad miminko, my delali holcicku, podle mamy mam i bricho na holku, krasu mi nema z ceho ubirat.. bedaru jsem mela, mam a i budu asi mit do smrti a pocity???? JAsna holcicka, ale to jsem mela i u Jenika a jakej je to kluk :-D

No pristi ctvrtek se to snad rozlouskne........

Krasne odpoledne vsem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.6.07 19:49

:-) :lol: :lol: Ka-tka - tak teď jsem četla :arrow: malý turek kyne :lol: :lol: :lol:
Tak jsem se zarazila, jak to víš, že tloustne, když vlastně ani já nevím kolik vážíme… :?

Holky, já se tak strašně těším na zítřek - na ten UTZ, jak na něho bude reagovat přítel a tak…jéééé, ještě, že tam jdu hned na osm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.6.07 19:51

A ještě mě tak napadlo - zuzajdik má za chvilku tu svatbu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.6.07 19:58

Děkujíííííí móóóc za podporu,tak jste mě ukecali. :lol: Už jsem jí psala,že si ji pak od ní koupim.
Manžílek ji chtěl kupovat tak či tak,no a ted bych asi byla hloupá ji za takovou cenu nevzít,že?
Přeji vám hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.6.07 21:37

Ahoj holky.
Napoly - gratuluju ke kontrole :lol: :lol: A taky moc děkuju za gratulace k našemu chlapečkovi, teě už jen vymyslet to jméno :lol:
Dneska jsem udělala z jahod studený dort, tak si zítra dám,bude pěkně uleželý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí