LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3077
7.6.07 09:18

Dobré ránko, Těhulky. :D
Včera jsem tu celý den nebyla, tak asi mám co dočítat, že? :)

My mám nové těhulky? 8O :D Super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.07 09:23

ahoj ravena,
no tie fotocky neviem ako u vas robia, u nas je klasicky ultzv. ciernobiely a 3D je farebne, teda hnede. Moja kolegyna ked bola na 3D tak prisla cela nestastna, ze mala len cb a problem bol v tom, ze ten pristroj niekedy zle reaguje s televizorom. Teda my mame taky velky, umiestneny hore na stene, takze ked lezis tak vidis kino, xixixi. No a stacilo ten televizor vypnut a zapnut a naskocil normalne farebny obraz. xixixi. Na tom malom monitoriku, na ktory cumi lekar by to malo byt stale farebne, teda neviem ako to prebieha u vas, ale u nas ma lekar jeden monitor a tehulky lezkaju a cumia na taky obrovsky upevneny na strope, xixi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.07 09:25

Ahoj Marťásek,
tak ja som tu nova tehlulka, teda v tomto fooore, doteraz som bola v inom. Dala som si fotky svoje aj mimiska do albumov, tak sa kukni ze co to tu pribudlo, xixixi :lol: , lebo neviem ako sa da fotka sem nad metrik.
 Luli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.6.07 09:36

Ahojky,také držím palečky.
Já mám od rána veselo-bagrují nám zahradu,ted,když se na ní dalo fungovat,tak jsme začli s teréními úpravami. :( Takže pokud zaprší,tak se budem brodit blátem. :( Protože si nejprve musí ,,lehnout hlína".
Alespon, že půjde udělat sezení.Tak budu mít plac 4,5×3,5m. :lol: Vy:,–(it trávu atd.No práce až nad hlavu.:(
Má včerejší premiéra kuře na paprice se povedla.Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
7.6.07 09:41

Zdravím…tak jste se pěkne rozkecaly…ale to je fain!!!!!

Ultrazvukačky, tak jak jste dopadly? A co mimísci…už víte, co to bude?
Jinak ultrazvuky závaidím, já jdu teprve na kontrolu příští týden a ultrazvuk se bude teprve plánovat. Ale už se stráááášně těším.
Jinak do práce chodím stále, ale jenom do konce června, pak už budu doma…takže to mám taky za pár :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.6.07 09:46

Móóóóóóóóóc pěkné fotečky. :lol:
Pa a hlavně se vy,co jste dnes na ko hlaste,jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
7.6.07 09:48

Uffff, tak jsem dočetla, ale stejně si vůbec nic nepamatuji :( :oops:

Každopádně, moc vítám všechny nové těhulky. Mám z toho opravdu radost :D Hned, jak přijdu domů, dám dokupy seznámek

Mirii a Napoly, moc držím pěstičky na ten dnešní UZV a už se těším až se přijdete pochlubit s fotečkami vašich zdravých mimísků. :wink:

Jukla jsem do galérky a pěkně jsem se pokochala. Nádherný fotky. Moc vám to holky sluší a ten mimísek na 3D je Luli opravdu nádherný. Kdo by řekl, že v tom 14tt už je to takový pěkný. Akorát toho pinďourka tam pořád nevidím :lol:

Dneska ráno jsem stoupla na váhu a zjistila jsem že mám pořád jen půl kila nahoře :( Snad to brzy doženu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
7.6.07 09:50

Já se teda zatím na 3D taky nechystám. Fotky a památka je to krásná, ale mě postačí normální UZV. Takže pokud nebudu muset, prdím na to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.07 09:54

lumi, teda aj ostatní, dakujeme, ze sa vam nase fotecky pacia, ked budu dalsie, tak pridame. Ale dalsi utzv je az 26.6. tak dufam, ze aspon ciernobielu dostanem. 3D bude az pred 25-tym tyzdnom. xixi :lol:
 Luli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.6.07 09:57

Martasku hlasim dalsi Ko na 28.6.

Luli tam kam chodim ja je taky monitor pro mne extra na stene:-) jenze jsem byla jen na normalnim Uz a vse je CB…a ty 3D foto co mela kamaradka byly CB a i ty co maji na ukazku tam kam chodim…Ale ted mi to asi doslo Cb jsou tisteny a hnedy na CD asi…je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.07 10:01

Martasek, no neviem presne, ale
normalny ultzv je ciernobiely aj fotka je ciernobiela a 3D je farebny, ale z toho ti fotky neurobia, to ti daju len film na DVD a tie fotecky to som si urobila z toho filmu. Mam taky prehravac, ze si klikas pocas filmu na fotacik a ono ti zo z toho robi fotky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.07 10:02

jo, pridala som tam aj fotku z toho isteho dna, len v klasickom ultrazvuku. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.07 10:03

Boze tie predosle dve prispevky patrili tebe ravena, ale som to troska poplietla. Zacina sa tu velka porada, tak uz neviem co skor. Asi idem troska pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
7.6.07 10:04

Teda, toto utíká. Teď jsem koukala, že už je založená diskuze Únor 2008 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.6.07 10:04

Aha tak u myho doktora davaji i tisteny a CD a ty jsou prave CB…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí