LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
531
6.6.07 13:35

Bydlím na vesnici kousek od Litoměřic. Už se mi to snad povedlo doplnit do informací o mně. Ještě si zkusím vyrobit metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.6.07 13:43

Vítám tě Jarouchu :lol: :lol:
To je super, jen se přidávejte dál, ať je spousta dětí :lol:
Musím do banky a jedu pro jahůdky a pak musím koupit ještě pár blbostí na Lipno. Venku je celkem hezky, ale mně se nikam nechce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
6.6.07 13:50

Tak jsem přišla z práce, ale není mi vůbec dobře. Je u nás hrozný tlak…jako před bouří, ale to bylo i včera a tady téměř ani kapička.
Večer jedem k našim…mamka slíbila kynuté knedlíky s třešněma, tak už se těším! Prý ať se mimi pořádně nají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
6.6.07 13:53

Jarouchu…vítám Tě, je super, že se postupně rozrůstáme!

A s tím listopadem něco opravdu bude…jenom v rodině máme tři těhulky a všechny jsme v listopadu! A to se například minulý rok u nás vůbec nerodilo :D takže jde vidět, že únor byl velmi plodný měsíc! Taky co dělat, když je tak brzy tma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.6.07 14:01

ahooooooj, ka-tka,
tak uz som tu. Teda ahojte vsetky tehulky. Pridam sa ku Vam ak mozem, tiez cakam mimiska v novembri, a uz sa na neho velmi tesiiiiiiiiim.
Luli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.6.07 14:05

Luli tak te tady vitam....... zabydli se, a hlavne pis co te trapi, rozveseli a tak

Zenusky, malej se vzbudil, nasleduje mi odpoledni sichta.............tak se mejte a ja zase nakouknu

PA pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.6.07 14:14

no to nemá chybu,tady začíná být táááák živo.

Luli vítaj :! Je dost nezvyk číst slovenštinu,aspoň to oprášim v paměti.
Napiš něco blíž o sobě ať má Marťásek podklady do seznámku.

Marťásku pěkně se zapotíš než to dáš do kupy, ale já mám z toho radost,víc hlav víc ví :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.6.07 14:20

PROTESTUJI,DNESKA SE MI NEAKTUALIZOVAL METŘÍK :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.6.07 14:23

No ja som bola taka snazilka, ze sme sa posnazili raz a hned som bola tehu, avsak mimi odislo v 4tt, asi sa neuhniezdilo. Tak sme sa poznazili zas a teraz som 18tt. Podla vsetkeho cakame chlapceka. Bola som na 3D v 14tt a vyzeralo to ze to bude maly diablik. Tak som zvedava ci to pri tom aj ostane. Boli by sme teda radi, lebo velmi chceme syna. Inac mam pohodove tehu, ziadne nevolnosti, ziadne komplikacie. Pribrala som 4 kila a z mojej dosky bruska sa stala uz bublina dost riadna. Pohyby mimiska citim od 15 tt a na prelome 17-18, co je minula sobota zacal maly kopkat. Tak som si vcera kupila stetoskop a tesim sa kedy ho konecne budem pocut ako mu klepkota srdiecko. Moj lekar totizto nerad pusta Doplera, vraj to netreba ak vidiet akciu. Tak hadam ho budem pocut cez stetoskop. Takze v skratke takej uplne malinkej je to asi vsetko, xixi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.6.07 14:32

Luli ve fotogalerii máme naši bříškovou hitparádu,tak se můžeš přidat :lol: S tím stetoskopem je to super nápad,už by to mohlo být slyšet. Když mi na UZV pustili srdíčko nahlas,tak jsem měla slzy v očích a byl to tak krásný pocit,že to nejde s ničím srovnat. Měli by nám to v poradnách pouštět každou kontrolu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.6.07 14:32

Dievcatka poradite mi?
Chcela by som si tu dat fotku z 3d ultrazvuku, ale netusim ako sa to robi… Prosiiiiiiiiiim o radu
 Luli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.6.07 14:42

Luli dej si fotogalerie - diskuze - listopad 2007 a až budeš v naší fotogalerii zadej up load obrázku - a pak už bys to měla zmáknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.6.07 14:47

Luli vlastně pokud chceš jen dát fotku,tak stačí najet na fotogalerii a nahoře v nabídce vybrat up load obrázku a pak už postupovat podle formuláře -hlavně správně zadej že to chceš dát do diskuze listopad 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.6.07 14:47

a to sa mi ten obrazok bude objavovat tu pri metriku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.6.07 14:49

A už se na ten metřík fakt zlobím,jestli zítra neposkočí o dva dny tak mu domluvím :! Asi to je trest za to mé zapomenutí na triplle :oops:

Holčiny padám zpráce,jdu shánět meloun,protože dnes na něm závisí můj život :arrow: mám na něj děěěsnou chuť.

Pa,možná večer juknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital