Poradna duly
Jana Čurdová
Raveno ten monitor dechu je mnohem důležitější než chůvičky. Mě to přijde fakt jak velká vymoženost. Člověk tolikrát koupí takovou pitomost,tak zrovna natomhle bych si ve výbavě trvala. Vždyť se to dá pořídit i levněji z nějakého bazárku. Vloni mi rodila ségra a říkala,že ty klidný noci jsou k nezaplacní,že aspoň díky tomu spala v klidu.
Luli ja ham vidim:-), ale kdyz bys mi tvrdila, ze je to holcicka tak ti taky budu verit
…ale fotecky jsou to uzasny…vzdycky kdyz na ne koukam chtela bych pricarovat utery
![]()
Mino kdyz holky rikaly ze to plasi i zbytecne a toho se bojim znam se jsem fakt hrozna:( ale uvidim koupit se to da i kdyz budem v porodnici, vim ze to maji v tech zdravotnich potrebach u Cesky pojistovny:-)…
Luli ani tam nic není vidět,já tě nechci zklamat,on to může být optavdu kluk,ale ta fotka je udělaná moc brzo. Klíííd,tak to tu přes net pak vyhandlujeme tak,jak každá potřebujeme
![]()
Raveno tady to na porodnici mají,uvidíš,čtyři dny si to tu odzkoušíš a uděláš si sama názor. Ono je lepší planý poplach,než pak .....ani to nechci psát.
Mino radsi nepis, ze zacatku jsem to studovala pak jsme to v zajmu psychickeho zdravi mojeho i mininka zacla ignorovat… No ja vim ze je lepsi planej nez… V porodnici ho maji pro vsechny miminka nebo jen pro ty rizikovy?
A kdyz uz jsme u tech monitoru… mate vybranej nejakej typ nebo vyrobce?
Měli by ho mít pro všechny mimi. Syndrom náhlého úmrtí si nevybírá.
Jasně,všechno se musí brát trochu s rezervou,u prvního kluka byl trend nechávat mimi na bříšku a propagovala se umělá výživa.U druhého jsem zažila vlnu zakazující ležení na břiše (přesto mi mladej jinak prostě neusnul a spí tak dosud) a propagace kojení. Tak jsem zvědavá,s čím na mě v porodnici půjdou teď
![]()
Mimochodem,co máti
Ještě zlobí
![]()
Mino asi zlobi, ale ne mne nemluvime spolu od ty posledni sceny…
Jo a v porodnici je pry ted pekne narvano znamou propustily 6 den po cisari, a pry se chodi az 10… tak nevim ty to budes vedet lip ![]()
No jo,tady na baráku slepáky a císaře už dělá vrátný
To víš, věhlasná českolipská klinika
![]()
Moc mne nestras jinam jit rodit nemuzu, jelikoz mne nikdo jinam nepoveze:(
Já jsem na tom stejně
Neboj,tady jsou vrátný šikovný ![]()
Napoly už to má určitě za sebou.Prý to trvá jen chvíli,už ať se ozve ![]()
nooo to abych si je posledni mesic predchazela az budu chodit do porodnice , jestli je znas primluv se u nich za mne
![]()
Ahoj holky.
Taky myslím na Napoly, hlavně na to,aby nebyly komplikace a byly dobré výsledky. Jinak to píchnutí se myslím dá přežít. Jsem taky jak na trní, už aby se holka ozvala.
Monitor dechu určitě pořizovat budeme, švagrová ho měla taky v porodnici, když jsme na to zapomněli a malého vytáhli z postýlky, tak za pár vteřin to byla siréna. Myslím, že máte pravdu, určitě pro mimčo koupíme spoustu kravin za spoustu peněz, ale tohle stojí za to.
Jinak, teda je super říkat už o mimísku ON
![]()
dievcatka,
ked tak pocuvam vasu debatu, tak vazne zacinam uvazovat, ze si aj ja kupim ten babysense. he, ale ako poznam draheho, tak mi zase povie, ze na co
. Neviem sice ako to funguje, ale ak to odporucate, tak si necham radsej poradit. Moja kamoska tri mesiace v noci nespala, lebo stale pocuvala ci maly dycha, xixi. ![]()