LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
8.6.07 11:50

Holky, jen sem nakukuji, ale jsem pořád v naší diskuzi? To snad ani není možné, za dva dny tolik změn. No, teď dočítat nestíhám, jen jsem namátkou mrkla na některé stránky a gratuluju k potvrzeným klukům:) Přítel jel právě vyzvednout prstýnky, uvidím je až na obřadu, mám doma snad všechno pouklízené, čerstvě povlečeno a přesouvám se k našim. V pondělí dám vědět, jestli mi Marťásek může napsat do kalendáře VDANÁ :lol: Jo, a taky jdu v pondělí na velký UTZ, tak mi držte palečky:) Pak hodím fotečku nevěsty i mimouška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.6.07 11:50

Luli to je divný.Ještě zkontroluj než to začneš dělat že máš Img nad textovou částí bez hvězdičky,pokud ano vlož do diskuze tu adresu a klikni na Img (opakuju,nesmí mít v tu chvíli Img hvězdičku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.6.07 11:51

Zuzajdíku přeju nádhernou svatbu a ať vám štěstí v životě přeje :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 11:54

Zuzajdiku tak at vsechno vyjde…stejne te obdivuju ja bych na to ted rozhodne nemela nerviky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.6.07 11:55

Napoly gratuluju k chlapečkovi!!!!! :lol: :lol: :lol:
Jsi statečná, pořádně teď odpočívej.
Raveno, tak mně to podle té tabulky vychází u všech těhu. A nříško je moc krásný :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 11:59

Miiri tak konecne nekdo kdo mne s tabulkou potesil:-) dala jsem ji i do rijna a tam to nefunguje vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.6.07 12:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 12:05

luli tobe se tam kopiruje neco uplne jinyho nez tam vidim ja…nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.6.07 12:16

raveno s tou tabulkou je to tak - když to beru podle poslední menstruace, tak to nesedí, ale když to vezmu podle početí (teď po IVF, tak vím přesně den), tak to sedí u všech (i u toho nenarozeného).
Zuzajdíku- přeju krásný svatební den a ať je každý další váš společný den jen a jen krásnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.6.07 12:17

luli - ty máš ale výdrž, to já už bych s tím sekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.6.07 12:20

Jinak stejně si myslím, že s mým obřím pupíkem prostě vedu. Nechápu, jak některé z vás můžou být s váhou ještě v mínusu 8O Prostě asi lehce závist, i když na druhou stranu jsem z toho pupíku nadšená, připadám si prostě těhotná až běda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 12:27

Miiri mne se taky libi mit brisko ale ta vaha brrrrrrrrrrrrrr…no jo holt kdyz nekdo zacina vysoko tezko bude mit min nez slonik…

melo by to byt datum poceti! Takze na tebe to funguje primo ukazkove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.6.07 12:29

miiri, no uz ma to nebavi,
uz to ani skusat nejdem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.6.07 12:31

raveno - ještě jsem ti zapomněla pogratulovat k půlce těhu :lol:
Jo a ještě v té tabulce beru svůj věk v době početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.6.07 12:36

Raveno já jsem počala dva týdny před narozeninami - takže mi to vychází na kluka i holku,protože ta tabulka to tak detailně neřeší,početí 4.3. a narozky 20.3. - vše je březen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí