Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, jen sem nakukuji, ale jsem pořád v naší diskuzi? To snad ani není možné, za dva dny tolik změn. No, teď dočítat nestíhám, jen jsem namátkou mrkla na některé stránky a gratuluju k potvrzeným klukům:) Přítel jel právě vyzvednout prstýnky, uvidím je až na obřadu, mám doma snad všechno pouklízené, čerstvě povlečeno a přesouvám se k našim. V pondělí dám vědět, jestli mi Marťásek může napsat do kalendáře VDANÁ
Jo, a taky jdu v pondělí na velký UTZ, tak mi držte palečky:) Pak hodím fotečku nevěsty i mimouška ![]()
Luli to je divný.Ještě zkontroluj než to začneš dělat že máš Img nad textovou částí bez hvězdičky,pokud ano vlož do diskuze tu adresu a klikni na Img (opakuju,nesmí mít v tu chvíli Img hvězdičku)
Zuzajdíku přeju nádhernou svatbu a ať vám štěstí v životě přeje ![]()
Zuzajdiku tak at vsechno vyjde…stejne te obdivuju ja bych na to ted rozhodne nemela nerviky:-)
Napoly gratuluju k chlapečkovi!!!!!
![]()
Jsi statečná, pořádně teď odpočívej.
Raveno, tak mně to podle té tabulky vychází u všech těhu. A nříško je moc krásný
![]()
Miiri tak konecne nekdo kdo mne s tabulkou potesil:-) dala jsem ji i do rijna a tam to nefunguje vubec
luli tobe se tam kopiruje neco uplne jinyho nez tam vidim ja…nechapu
raveno s tou tabulkou je to tak - když to beru podle poslední menstruace, tak to nesedí, ale když to vezmu podle početí (teď po IVF, tak vím přesně den), tak to sedí u všech (i u toho nenarozeného).
Zuzajdíku- přeju krásný svatební den a ať je každý další váš společný den jen a jen krásnější ![]()
Jinak stejně si myslím, že s mým obřím pupíkem prostě vedu. Nechápu, jak některé z vás můžou být s váhou ještě v mínusu
Prostě asi lehce závist, i když na druhou stranu jsem z toho pupíku nadšená, připadám si prostě těhotná až běda ![]()
Miiri mne se taky libi mit brisko ale ta vaha brrrrrrrrrrrrrr…no jo holt kdyz nekdo zacina vysoko tezko bude mit min nez slonik…
melo by to byt datum poceti! Takze na tebe to funguje primo ukazkove
raveno - ještě jsem ti zapomněla pogratulovat k půlce těhu ![]()
Jo a ještě v té tabulce beru svůj věk v době početí.
Raveno já jsem počala dva týdny před narozeninami - takže mi to vychází na kluka i holku,protože ta tabulka to tak detailně neřeší,početí 4.3. a narozky 20.3. - vše je březen