Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ranko.
Napoly ve čtvrtek musíme v pohodě zvládnout UTZ a v pátek na tebe budeme všichni myslet. Nic to nebude, ale to čekání na výsledky je hrůza.
Zuzajdík zapije svatbu kefírem
a pak se z toho
Už to máš opravdu za pár, budeš určitě úžasná nevěsta, těšíme se na fotky ![]()
Jinak já mám taky ještě dneska strašně práce, musím dodělat výběrové řízení a pak ho dneska nebo nejdéle zítra ráno odevzdat. Budou to ještě galeje.
Dobré ránko, zrovna včera jsem nad tím přemýšlela, ale myslím, že snad ani nijak zapíjet nebudu
V sobotu se mi z bytu odstěhovala nejlepší kamarádka (bydlely jsme dva páry), takže to jsem spíš obrečela, přišlo mi, že končí studentská léta
a že jsem snad konečně velká holka ![]()
Do práce jdu už jen zítra, abychom s mamkou stihly všechno doladit, ale to bych nebyla já, abych si to nezkomplikovala. Na čtvrtek jsem se nahlásila do Prahy na školení. Pořád jsem ukecávala přítele, aby si tam zajistil nějakou schůzku nebo tak něco, ať jedeme spolu, ale nepovedlo se. Jede tam jak naschvál dnes.. No, takže asi pojedu pendolinem, je tam aspoň jistota klimatizace.
Ale holky Pražačky, poraďte nějaký tip. Předpokládám, že víckrát už do Prahy nepojedu, ne že by se mi tam nelíbilo, ale přeci jen ta cesta je hnus, takže bych tam ráda mrkla do nějakého obchodu s těhu oblečky, protože dnes to byla u skříně fakt krize a Olomouc takovými obchody zrovna nehýří. Ale potřebovala bych to zvládnout někde v dostupně z Národní třídy, tam mám to školení. Víte o nějakém obchodě, co by tam stál za hřích a jeho návštěva mě fyzicky nezničila?
Zuzajdíku jukni na www.mamashop.cz ,chci tam příští týden vyrazit - zatím teda oblečení moc řešit nemusím,stále mi všechno v pohodě je,ale počítám, že takto to do nekonečna nevydrží
Je to sice na Praze 6,Břevnov,ale zcela jistě metrem z Národní dostupný.
Díky, našla jsem si to na mapě. I jejich netové stránky vypadají dobře. Můžu ještě poprosit o radu, kterým metrem tam jet a na jaké zastávce vystoupit? Přeci jen to metro moc neumím ![]()
Míno, já jsem tam žádnou zastávku Metra nenašla, je to možný? Jen nějakou tramvajovou zastávku „Drinopol“..
A ta tramvaj, co tam jede je 22 a za dvacet minut je tam, to by se snad dalo. Pouštějí v Praze těhotné buranky z dědiny v tramvaji sednout? Asi moc ne, co?
Zuzajdíku já všude jezdím autem,nejsem pražská. To by ti mohla třeba Miiri poradit,nebo zkusit najít stránky metra a trasy a určitě nemůže být náročný.
Jo, myslím, že už to mám. No, snad to zvládnu, ty stránky mamashopu se mi fakt líbí. Já právě taky vždycky všude jezdím autem, takže ta MHD je pro mě španělská vesnice a mám k ní dost nedůvěru. Jenže jet sama skoro 600 km, to se mi fakt nechce a přijde mi to zbytečně nebezpečný.. Škoda, že to školení není až v pátek, to jedou odpoledne kvůli naší svatbě z Prahy tři auta
No, a já pěkně ve čtvrtek vláčkem..
Mě se ten obchod taky zamlouvá,aspoň pak dáš vědět,jestli to stojí za to se tam vláčet.
A docela tě obdivuji,že kvůli školení jedeš takovou dálku,já sice do práce budu chodit až do pororu,pak plánuji jen dva týdny dovolenu a zase šup šup pracovat,ale omezila jsem všechny záležitosti na minimum. Co nutně nemusím, prostě nedělám
A to se týká i domácnosti ![]()
Ahoj holky, děkuji za přivítání a píšu tedy něco o sobě:
TP 22.11.2007, vdaná, ročník narození 81, znamení lev, první dítko
tak snad je to všechno ![]()
Jinak jak tady řešíte to oblečení, tak je to fakt strašné. ty modely, co všeude vidím, jsou docela děsné. Navíc nemám nějakou velkou velikost, takže mi ani nic není. Zatím jsem nakoupila jenom nějaké halenky, těch je naštěstí dost, ale kalhoty jsou trochu problém.
Jinak jak jste na tom bříškem? Já ještě téměř žádné nemám, tak snad je to tím, že jsem byla před těhu hubená. i když jsem zase četla, že hubeným jde bříško vidět dřív. Tak nevím. Člověk to asi moc řeší. ![]()
Petule mě v těhotenství zatím vyrostly jen prsa
Dělohu začínám cítit jen když si lehnu - to se dá už hezky vyhmátnout ( a hlavně když potřebuju čůrat
Váha mi stále stojí na mínus dvou kg před těhu,tak počítám,že mi sestřička v poradně dá drbanec,protože už minule mi červeně do průkazky napsala ty - 2kg.
Ale co tu psaly holky kolem 16 t. začíná to bříško růst před očima (asi je to tím,že mimi začínají fungovat ledviny a čůrá
).
Odkud si,jestli to není tajné ![]()
petule 26 to musím potvrdit, tak do 16. týdne skoro žádné bříško a dnes jsem ve skříni nemohla najít tričko, ze kterého by bříško nelezlo, posledních 14 dnů roste úplně před očima
Docela dobré jsou zavinovací halenky, jak se teď nosí, ale musí být trošku delší, protože jediné kalhoty, které zapnu, jsou 3/4 rifle bokovky, ale ty vyžadují delší „kryt“ na bříško. Nemůžu si dovolit chodit před klienty odhalená ![]()
Ahojte
Jdu pozdravit jestep orad ze SK
NApoly taky budu drzet palce na Patek!!!!!
Zuzajdiku, ty dej info o tom kramku, mozna tam zavitam.......
A vitam taky Petulu.......ono ti to brisko vyskoci neboj.........ja u prvniho tehu temer do 20tt nemela nic a pak jsem rano vstala a bylo…
TAk jdu se klidit do stinu a opalovat si kejticky
Krasny den
Holky, to je sranda, vy jste všechny kousek od Prahy a já Moravačka vám to tam půjdu omrknout
No, co bych pro vás neudělala
Už jsem domluvená s kamarádkou z Prahy, že tam zajede se mnou. Pak dám zprávu.